Cum sa fac sa nu imi pierd speranta?
Raspunsuri - Pagina 4
kla78 spune:
salutari!!!
MIHAELA-lasa-i draga sa vb cine ce vrea!te intereseaza ce zic?eu cred ca ar trebui sa te simti importanta daca auzi ca cineva te vb...omul care nu e vb de nimeni inseamna ca nu e important pt nimeni!!!.....iar daca zic ca nu faci copii ca sa nu te ingrasi eu in locul tau le-as spune:da mai ,exact!va fu..e cumva grija pe voi?(scuze de expresie),si nu dispera fat-o ca mai ai putin si incepi primul fiv!!!!!!eu m-as bucura sa ma treaca medicii astia idioti direct la fiv,ca sunt sanse mai mari,din pacate pana nu fac 4 inseminari nu ma trec la fiv(bine ca mai am 2 inseminari)asa ma scap mai repede.
INGERASH-chiar esti un ingerash sa stii!iti multumesc pt cuvintele tale frumoase de incurajari!si acum zic eu :nu dispera( azi am moralul ffffffffff ridicat!!)
NOI NU NE DAM BATUTE ORICE AR FI!chiar daca vor trebui luni....ani....noi nu ne lasam!doar ca mai avem zile proaste si ne descarcam sufletul....acum asta e.....bine ca ne intelegm intre noi.
CATTY-tu cum esti iubita ??
ILEANA-tu ce mai faci?mai zi-ne cate ceva despre tine!
MIRGA-tu esti bine?
va pup pe toate fara exceptii si astept vesti de la voi
catty spune:
Buna dimineata fetelor,
Sper ca sunteti mai bine astazi. Eu ce sa zic, traiesc inca cu speranta. E atat de greu sa treci peste toate, mai ales cand te afli in situatia asta nu din vina ta, ci din vina unor doctori de tot r.....ul, scuze, dar asa este. Daca era vina ta poate treceai mai usor peste toate, dar asa............ e mult mai greu.
Ce sa zic, iara incep sa intru in pasele mele rele. Week-endul asta am avut ovulatie, asa ca sa vedem ce va iesi, asta daca va isi ceva. Eu sper. Acum de cand cu paranoia mea sotul meu incearca sa ma inteleaga cum poate, dar uneori cred ca si el se cam satura de mine. Sper sa reusesc sa nu mai fiu asa de impulsiva si sa ma simt rau mereu pt ca stiu ca nu ajuta la nimic, dar ma inchid in durerea mea si astept.
Azi am inceput ziua la serviciu f rau si cred ca asa va fi toata saptamana. Asta este, nu prea am ce sa fac. Vad eu cum o scot la capat. Acum nu mai pot sta, dar mai vb zilele astea.
Cine vrea Rugaciunea mea sa imi dea mail si o trimit. K?
Bafta multa si sa auzim numai de bine.
Va pup pe toate si inca o data va multulmesc ca aveti puterea sa le incurajati si pe altele care au aceleasi probleme ca si voi
catalina
ana maria spune:
M-a emotionat mesajul tau. Exact acum un an eram in aceeasi situatie cu tine: disperata, faceam teste peste teste si SPERAM...
Pana la urma minunea a venit si in casa noastra!!! Chiar pe 24 mai anul trecut am aflat ca sunt gravida. sarcina a venit intr-o perioada in care reussisem sa ma mai linistesc si sa renunt la paranoia la care ajunsesem. Pentru asta eu am factu o luna de terapie cu un psiholog si am reusit sa fiu mai orientata catre viata mea si sa incerc sa ma bucur de tot ce ma inconjura. Uitasem sa traiesc si sa m bucur de tot ce este in jurul meu!!
Nu uita sa traiesti!! Mergi in vacante si nu te ascunde dupa visul de a avea un copil!!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
lulu75 spune:
Va doresc o saptamana linistita, cu vesti bune si cu multa speranta!
Luminita
29 de saptamani cu
Andrei
POZE CU BURTICA http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
ileana_marius spune:
Si eu am impresia ca sotul meu nu isi doreste
la fel de mult ca mine. Nu prea se pricepe la incurajari/consolari si pentru ca in ultimul timp am facut
la comanda, mai mult trag eu de el. Credeam ca daca isi doreste si el la fel de mult ar trebui sa fie primul care sa vrea... Dar cand il vad cu alti copii in brate stiu sigur ca isi doreste. Eu nu as putea tine un
in brate. Imi este greu si cand il vad pe el si avem la bloc un
cu care se joaca mereu...
Acum sunt in perioada fertila si urmaresc toate semnele sa vad cand/daca am ovulatie. Cred ca in ultimul timp situatia mea s-a imbunatatit, inclusiv
. M-am hatarat sa schimb si dr. si sper ca intr-o zi voi reusi.
Va pup
Ileana
catty spune:
Draga Ileana-Marius. Dupa cum am mai spus, barbatii au alt mod de a-si ascunde durerea. Al meu sot mai nou mi-a spus ca nu mai vrea sa facem dragoste numai cand vor doctorii, si asa ca acum o facem cand vrem, dar eu am grija sa fie si in perioada propice. E un lucru bun ca se joaca cu copiii altora, asta ajutandu-l sa ii fie mai usor in a-si alina nelinistea. Ar trebui sa iti faci probleme atunci nad el nu ar mai suporta copiii, nu acum.
Astea sunt parerile noastre pentru ca uneori, fara suparare fetelor, suntem paranoice si plangacioase.
Noi ne gandim doar la durerea noastra si haideti sa fim sincere, la ei nu prea ne gandim decat atunci cand e perioada buna. Nu este asa? Este important sa le aratam ca ei sunt ff importanti pt noi, nu doar cand avem nevoie.
Cred ca pana la urma o sa infiintam clubul acela al plangacioaselor ca poate asa o sa ne simtim mult mai bine.
Draga mea si eu credeam ca nu pot tine un bebe in brate fara sa plang, dar dupa ce am simtit saptamana trecuta, si v-am scris despre asta, parerea mea s-a schimbat. Un bebe tinut in brate te face sa iti dai seama ca oricat de greu ar fi trebuie sa reusesti. Incearca sa te apropii de un bebelus si o sa vezi ce bine este, chiar daca dupa aceea o sa incepi sa plangi in baie pana nu o sa mai stii de tine.
Fetelor, iara ma cuprinde depresia. Sora mea are dreptate: sunt buna sa dau sfaturi la altii, dar in cazul meu nu prea le aplic.
Va pup si sa aveti grija de voi
catalina
kla78 spune:
salutari fetelor!
LUMI-ti-am vazut burticaaaaaa..........frumoasa.....dar ce e inauntru in burtica sigur e si mai frumos/a!!!!!!!!e fetita sau baiat???
CATTY-trebuie sa fim pozitive,nu ne ajuta la nimic disperarea,avem nevoie de putere si speranta,binentels ca avem si zile proaste,mai ales in perioada de asteptare!!!hai capul sus si inainte!!!
ANA-MARIA-sa va dea d-zeu sanatate la toti,si bebeul au sa creasca sanatos si frumos!!!iti multumim ca ai intrat sa ne zici putin din povestea ta,ne-ai facut sa speram ,si sa avem incredere in noi!!!!
despre terapia cu un psiholog,ma gandesc sa merg si eu,mai ales ca am momente care pur si simpul nu mai am chef de trait,nu vad motivul pt care traiesc,imi vad viata ratata!(stiu ca nu e asa)dar intru in cate o zi in care ma vad o victima,si in ziua asta nu vreau sa vad pe nimeni,nu mananc,etc!!!dar ma ridic,si o iau de la inceput!
ILEANA-sa dea d-zeu sa fie cu ochisori cat mai repede,ma bucur ca ti s-a imbunatatit situatia,cat despre medic,daca nu esti multumita de el,cauta altul cu care sa te simti in siguranta,si care sa te incurajeze de cate ori ai nevoie!
INGERASH- tu ce faci?hai si tu cu prezenta!!!
VA PUP DULCE PE TOATE!!!!
carmen e spune:
buna fetelor, am citit postarile voastre si m-am hotarat sa scriu si eu
si noi ne chinuim de 3 ani sa avem un bb dar din pacate pt. noi nu s-a putut si nu credem ca se va putea vreo data,
la noi problema este la sot, am tot sperat ca se va putea face ceva dar ne-am cam pierdut speranta
ne doare f tare cand vedem un bb, mai ales ca amandoi ne dorim f tare, chiar ieri am fost la cineva si avea musafir un bb si ne-am jucat cu el si ma uitam la sotul meu cum isi musca buzele, ii citeam tristetea in ochi, m-a durut f tare, nu ne putem uita la un bb si sa nu ne gandim la problema noastra
va doresc la toate sa aveti cat mai curand 
carmen
ana maria spune:
Kla
.
Mai intru din cand in cand pe la aspirante ca doar mi-am facut veacul vreo 2 ani pe la voi (din 2002 in 2004).
Tzinem pumnii pentru toate fetele!! Sa vina si la voi minunile!!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ingeras26a spune:
Buna, buna!
Fetelor, eu astazi m-am trezit bine-dispusa si m-am gandit ca trebuie sa fac ceva sa nu mai fiu atat de stresata, pt ca nu rezolv nimic. Cand o fi, o fi...
Weekendul mi l-am petrecut cu o fetita de 4+1/2 luni in brate, delicioasa, mai aveam putin si o luam acasa...Am vorbit cu ea, am adormit-o, a fost atat de frumos si de induiosator...incat tot cu gandul la ea sunt! din pacate, nu este a mea, asa ca sta cu mami si tati ai ei...
Temp mea e 36.85, secretie albicioasa, teste negative, astept rushii miercuri...asta este, mai sunt si alte luni...
Lumi, esti frumoasa!
Ana-Maria, iti multumim pt ca ne-ai impartasit putin din bucuria si speranta ta!
Kla, Ileana si Catty, nu va pierdeti speranta, ca am vorbit eu cu barza sambata (era pe cuib) si mi-a promis ca vine repede si pe la noi, nu in vizita, ci sa poposeasca...mi-a mai spus ca are ea grija sa ne aduca fiecareia cati 
vrem, sanatosi; tot ce trebuia sa facem, mi-a transmis, este sa speram in continuare si sa fim optimiste! asa ca iata-ma!![]()
Kla, te pupic dulce, scumpa, tare mi-e bine cand stiu ca am cu cine sa vorbesc...si ca are cine sa ma inteleaga...
Ce m-a facut sa gandesc asa? muriti de ras: al meu baiat imi tot face obs de 2 sapt ca sunt prea nervoasa si ca am cam inceput sa tip la el si nu-i convine; asta mi-a spus si mama, ca nu-i place cum vb cu el...(mama meeeea); ieri am calcat (pe seara, dupa ce am venit de la ai mei), si el m-a intrebat daca nu mi-e foame; i-am zis ca nu, dar m-am prins ca lui ii era, drept pt care am facut cateva sandwich-uri; cand i le-am dus, am izbucnit: ce, daca mie nu mi-e foame, tu de ce nu te-ai dus sa iti faci, el ca nu-i era asa foame, ca altfel nu statea sa moara de foame si sa nu-si faca etc, etc, i le-am dat, al mi le-a trantit in brate, dupa care eu i-am aruncat farfuria (plina) in pat...si am fugit spre sufra; el a luat ce mai era si a aruncat dupa mine; eu m-am enervat si am trantit usa, m-a lasat sa plang putin, el a venit dupa mine, mi-a spus ca sunt "prostanac", eu idem, ne-am pupat, dupa care
a fost tare frumos...
Asa ca m-am gandit eu: de ce sa risc sa pierd tot, cand am multe lucruri frumoase in viata si nu am nici un motiv? cand o sa vrea sa vina bb, o sa vina, cand simte El...dar pana atunci, trebuie sa ma port frumos cu toata lumea si fa fiu eu insemi...asa cum am fost crescuta; este pacat sa pierd toate valorile din viata mea si sa imi innec amarul in lacrimi; daca as ramane singura, ce as face?
Sper ca lectia mea de viata sa va fie si voua de folos si saa va faca sa realizati ce lucruri frumoase se intampla in viata noastra in fiecare moment...
Va
dulce, dulce! Un ingeras care va iubeste!