Mamici de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Adina, pentru linistea ta ar trebui sa eviti din start orice discutie care merge spre unul din subiectele cu pricina. Nu o sa o lamuresti nici pe cea cu care vorbesti, nici ea pe tine, esti doar tu afectata, si indirect si bebelusha, care iti simte starea de spirit.
Monicica, nu mi-ai zis daca vrei sa fii si tu pe lista nopastra de mamici cu burtici de mai-iunie, si cit de curind lista de bebelusi de mai-iunie 2005. Daca da, spune-mi doar cam cind ar trebui sa nasti, desi daca am inteles eu bine, ar fi cam intr-o saptamana. E baietel sau fetita? I-ai ales deja numele?
Ha, usor de spus unei gravide sa aiba rabdare, greu de facut, mai ales cind esti ci citeva zile inainte de nastere.
Si bebele meu este mare, deja acum doua saptamani avea 3.200kg, probabil pina saptamana viitoare o sa fie undeva pe la 3.800. Si mai este s cu capul in sus. Nu-ti spun cit loc mai are stomacul meu de capsorul pufuletului! Si ce picioare imi mai trage in vezica uneori. Dar cum zicei si tu, suporta mami ca sa-i fie bine puiului. Tot cezariana o sa fie si la mine.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
lucas spune:
Babygirl, de aceste discutii citesc de 3 zile pe net, si aud la telefon. cezariana vs. natere naturala, medici buni vs medici mai putin buni, bani dati, ca 500 Euro, 100 euro, neonatolog, si multe altele.
parerea mea este ca nu au nici o importanta, mama buna... ginditi-va de ce spuneti voi ca aveti o mama buna, cumva v-a interesat in anii astia cum v-a adus pe lume, prin cezariana sau natural, citi bani a dat la un medic sau o asistenta?????? nu!!!! dar ... a fost linga voi cu o vorba buna si un sfat, v-a incurajat si sustinut, educatie, si multe, multe altele. credeti ca acest copil pe care il aduceti pe lume, peste ani va intreaba, "da de ce cezariana???? si de ce ai dat doar atit de putin la doctor????? brrrrrr."
citesc de 3 zile cum se contrazic: cezariana buna! nuuuu! nastere naturala, si vin si intreb si io! are vre-o importanta asta? sau citi bani dai?
pe linga multe calitati pe care le avem noi romanii suntem si SNOBI, ne laudam cu banii nostri, cu masinile noastre, cu vilele, cu ... etc. am ajuns sa ne laudam si cum nastem si citi bani dam!!! uite frate ce fac eu ptr. copilul meu!!!
Un copil e o minune, data de Dumnezeu, si daca nu ar fi vrut sa ti-l de-a nu ai fi avut despre ce sa vorbesti, cu ce sa te lauzi.
eu cred ca cei ce au copii ar trebui sa se gindeasca ca sunt binecuvintati! mai intii de toate!
si nu am intilnit inca femeie "nenascuta" cu sau fara bani, cu sau fara spital, cu sau fara medic. fiecare din noi trebuie sa credem in instinct (parerea mea) si sa facem ce credem ca este mai bine, avea bunica o vorba, "sa te duci si sa faci ce te trage ata!!!!!!"
De ce trebuie sa judecam pe altii, de ce trebuie sa punem etichete???
hai, ca iar am scris mult,scuze, dar m-am enervat zilele astea.
babygirl, daca te ajuta cu ceva suntem doua!!!! fierte de nervi, evident!!!
beatriced spune:
Salutare la fete!
Fetelor ziceti-mi si mie cum este inainte de nastere? Cum se manifesta travaliul? Astazi am simitit o nevoie imperioasa sa ma duc la baie de nu stiu cate ori ca sa fac oaresce treburi. Apoi cand ma misc prin casa ma doare jos sub burta si apoi durerea se localizeaza pe picior.
Maine o sa ma duc dimineata la moasa sa vedem ce-mi zice...
Nu prea mai am rabdare pana cand oi naste pentru ca mi s-a marit burtoiul si nu prea mai pot merge si de-abea astept sa nasc ca sa scap de greutate, chiar daca stiu ca pe urma va veni greul, dar asta este...
39 sapt si 4 zile
beatrice
gabitzam spune:
Beatrice, cred ca bebe este foarte jos de-acum, coborit in pelvis, si de aceea simti nevoia de pipi des. Si probabil durerea de burta jos.
Hai ca ne incurajam cu toatele una pe alta
Curaj gaina... ![]()
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
pnt_loredana spune:
Buna dimineata fetelor!
Sunt o prietena a Mihaelei (Mihaelanghl) si am intrat sa va anunt ca a nascut in aceasta dimineata la ora 5:00 un baietel! Sa-i traiasca si sa fie sanatos!
LORI
& ALEX

POZE

"Nu-ti pune mintea cu prostu' ca o are odihnita!"
ChrisDun spune:
Babygirl si Lucas, eu dupa ce am citit o parte din topicul cu "de ce atat de multe cezariene..." si inca un alt topic in care s-au luat la paruit ca chioarele, mi-am zis ca probabil fetele respective n-au ce face pe-acasa sau pe la serviciu :D. Asa ca am renuntat sa ma mai enervez.
NewMami, multumesc mult de tot de sfaturi. Am lasat-o balta cu cosuletul! Sa vad acum daca gasesc ceva care seamana cu ce ai pozat tu... Iti doresc multa sanatate!
Am fost miercuri la doctor, colul e lung si inchis, si mi-a zis sa nu imi fac probleme, ca nu nasc pana se intoarce el (sambata seara). Si sa-l sun atunci. De frica, sotul meu ma roaga sa iau no-spa in fiecare zi, ca sa fim siguri ca nu incapem pe mana altuia... Dar ma tin tare pe pozitie si nu iau! Ma gandesc ca bb vine cand pofteste, nu cand ii zic eu sa vina...:D.
Apropo de discutia cu firele resorbabile: Crissi, din cate stiu la CFR 2 au dintr-astea. Insa ce n-am stiut pana recent, si poate voi stiati, este faptul ca oricum trebuie sa mergi sa ti le scoata, ca ele se resorb doar inauntru.
Felicitari noilor mamici si mult curaj celor care urmeaza! Sanatate si numai bine la mamici si copilasi!
2 in 1
gabitzam spune:
Bravo, Mihaela! Felicitari! 

Sa fie sanatos baiatul, sa va bucurati de el si sa aiba noroc in viata!
DPN 25.05.05
Androix spune:
Felicitari Mihaela!
Sa-ti traiasca baietelul si tie refacere rapida si mult laptic!
Lucas
m-ai uns pe suflet! Si nasa mea a ras de mine cand i-am zis cat am dat la moasa, care a fost super si inainte sa-i dau si dupa. Mi-a zis: "Doar atat? pai atat am dat eu acum 3 ani cand am nascut-o pe fii-mea!" Ete scartz!
Si uite ca vorba ta, nici eu nici ea nu am ramas "nenascute".
Chrisdun, eu am fire resorbabile si inauntru si in afara. Nu merg la nici un scos de fire. Cad singure,
se usuca si cad.
In sfarsit, de ieri pierd si eu lichidele alea in exces. Am pierdut deja 5.5 KG, sunt in delir...![]()
![]()
Galerie pentru fetele care mai au putin 

Andreea mamica lui
Filip Stefan
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Felicitari Mihaela! Sa iti traiasca baiatul!
Ieri am facut o pauza de net, din cauza de lipsa d econexiune si umblat brambura la targul de confectii, cu copiii lasa ti la cine am apucat
.
Fetelor, va sfatuiesc si eu s aevitati discutiile cezariana vs. nastere naturala, ca pana si eu mi-am facut mii de nervi, cand mi-a spus o prietena: "noua astora, care am nascut natural, ar trebui sa ni se ridice statuie" 

. Eu inca nu il nascusem pe Stefan, si noroc ca vorbeam la tel. si nu am putut sa ma "incing" prea tare. Nu ma simt mai "mama" pt. ca am tipat si am simtit durerile nasterii. Doar ca asa a fost mai bine pt. mine.
Cat despre bani, e normal sa dea fiecare cat poate si chiar daca se vehiculeaza diverse sume, inca nu am intalnit pe cineva sa imi zica, am dat atat si medicul nu a fost multumit. Chiar stiu pe cineva care a dat doar un milion si medicul ei s-a purtat f. frumos cu ea.
A, sa stiti ca eu, de data asta, nu am scapat de "rusinica"
. A fost unul dintre motivele pt. care m-am panicat f. f. tare, dar acum imi vine sa rad.
Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f