Mamici de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
monu spune:
Buna mamici, burtici,
Felicitari proaspetelor mamici!!!! sa va traiasca bb-ii.
Noi suntem bine dar apatici. Miercuri am fost la camera de garda la Municipal din cauza ca bb nu prea mai misca de 2 zile. S-au uitat la inimioara care batea normal dar dra mea tot nu avea chef sa dea semne, ea care era super vioaie. Nu stiu ce a avut dar m-am speriat tare. Acum nu are nici o treaba. Da din toate cele. Astept cu nerabdare sapt viitoare cand voi insista pe langa dr sa imi faca cezariana. Nu am chef sa mi se rupa apa in miez de noapte si sa astept pana a doua zi sau sa nasc noaptea, mai ales ca bb are circulara de cordon ombilical, iar eu sunt pe clexane din octombrie cu trombofilia mea.
Oricum m-am si speriat putin deoarece venise in urgenta o gravidutza care nastea si tipa destul de tare cat sa ma treaca fiorii.
Pupici
monu si bb
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Cornelia
Fetelor, va sfatuiesc si eu s aevitati discutiile cezariana vs. nastere naturala, ca pana si eu mi-am facut mii de nervi, cand mi-a spus o prietena: "noua astora, care am nascut natural, ar trebui sa ni se ridice statuie".
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Cornelia
Fetelor, va sfatuiesc si eu s aevitati discutiile cezariana vs. nastere naturala, ca pana si eu mi-am facut mii de nervi, cand mi-a spus o prietena: "noua astora, care am nascut natural, ar trebui sa ni se ridice statuie".
FELICITARI MIHAELA, SA-TZI TRAIASCA FLACAUL SI REFACERE RAPIDA.
Daniela
babygirl spune:
...da...nu m-am putut abtine si am inceput sa citesc si eu discutia propusa de DC, referitoare la nr. mare de cezariene in Ro. mai am de citit cateva pag., dar m-am lamurit...si nu mai am de gand sa intru in polemica.in fine,problema mea acum este alta. oricum as naste pana la urma tot nu scap de asistente...sunt foarte anxioasa si nervoasa din cauza ganurilor legate de ceea ce ma asteapta in spitale si in momentul asta nu pot sa spun decat ca io fac scandal daca vreo infirmiera sau vreo asistenta ma trateaza necorespunzator. m-au ingrozit povestile mamicilor, de-a dreptul. mai rau ce mi se poate intampla daca le tratez si eu si le vorbesc cum merita? e inadmisibil sa iti spuna, citez: "ce esti animala, de ce stai in patru labe", "nu mai tipa atata, mai ai pana nasti".a incercat cineva sa le puna la punct?
Mickyyy spune:
Desi eu's contra cezarienei la cerere, daca ar fi sa ridic o statuie, eu as ridica-o celei care naste prin cezariana! Nu se chinuie prea tare sa naca, dar se chinuie dupa nastere de zece ori mai mult! Sau cel putin asta-i parerea mea, care am nascut natural, nasterea n-a fost nici pe departe grea iar refacerea a fost nesperat de usoara, adica nici un motiv pentru statuie!
Desi totusi ceva ciment ar trebui sa-mi cumpere astia de la serviciu, macar pana la bust si tot merit o statuie
!!
Oricum, una peste alta's nervoasa!! M-am saturat pana peste gat de atat birocratie 
!! De ce in romania pentru orice chestie care o faci trebuie sa asteptzi zile sau saptamani in sir ca sa primesti un rezultat?! Nu mai suport, cand am de-a face cu organele statului imi vine sa 
instant!! Ce-o fi asa greu sa elibereze o hartie sau sa puna o stampila pe un document?? Functionarii publici, stau cu totii la birouri si freaca menta, se plang ca au salarii de 2 bani, dar nu misca nimic ca sa-si rezolve mai repede treburile. Or fi si exceptii, nu zic nu, da' io n-am avut parte decat de oameni de 2 bani de fiecare data cand am avut ceva de rezolvat.
Mickyyy
(37 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Danelutza spune:
Nu stiu daca mai am timp sa scriu astazi, dar vreau sa urez din suflet un calduros La multzi ani ! celor care, miine, sarbatoresc sau au sarbatoritzi in familie care se cheama Constantin sau Elena.
LA MULTZI ANI !
Daniela
Androix spune:
Fetele cu bebici, am si eu cateva intrebari:
1. La cate saptamani scoatem puii la plimbare? Noi abiam ne obisnuim cu geamul crapat dimineata o jumatate de ora. Avem mari probleme din cauza ca in camera piticului este foarte cald, 25-27 de grade si parca nu l-as tine nici cu usa deschisa mereu...Oricum una peste alta azi e putin cam inorat si frigut, dar in urmatoarea zi cu soare ma gandeam sa iesim pe balcon, imbracati de strada si sa stam 10 minute. Si apoi in fiecare zi din ce in ce mai mult. Voi ce ziceti? Fac bine?
2. La cate saptamani punem bebelusul in suspensor, in ham dinala care il porti cape rucsacel... pfuuu nu-mi vine acu in minte numele, nu stiu cum ii zice...
3. La ce varsta punem copilul in scaunelul de masina? nu este un scaunel de marca, ca sa va zic cum se keama.
Sper ca nu sunt stupide intrebarile, mai ales ultimele doua. Am primit cadou si una si alta fara instructiuni caci sunt second, third...child
si nu scrie nik pe ele, iar eu sunt nedumerita total.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Margott spune:
Felicitari noilor mamici, caci de cand n-am mai scris s-a marit nr lor!

Eu in general sunt bine, dar am zilele acestea niste treburi pe cap, ca abia astept sa se termine si sa ma linistesc si eu si sa ma apuc de bagajul pt spital.
Nasteri usoare celor care urmeaza si bebei minunati si sanatosi!!!
Margott, 37 sapt
andre_ea spune:
Fetelor, ma bag si eu la discutia cu statui.
Parerea mea este ca o merita mamicile care fac cezariana de urgenta. Adica dupa ce se chinuie X ore cu travaliu normal si mai apoi se trezesc si cu taietura pe burtica. 
Un gen de nastere 2 in 1.
Ce ziceti, e bun votul meu?
Andy si
29+
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut! (indiferent cum
)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Mickyyy spune:
Andreea, medici nostrii pediatrii zic ca ar fi bine sa-i scoatem afara de la 2 saptamani pe timp de toamna-iarna-primavara si ceva mai repede (la 10 zile) vara. Insa stiu ca anul trecut cand am nascut eu, mamicile din afara isi scoteau puiutii la cateva zile de la nastere, mai ales cele care stateau la casa.
Eu zic ca poti deja sa-ncepi sa-l scoti pe Filip afara, intai 15 minute, apoi 30 si tot asa pana ajungi la 2 ore. Si mai degraba afara decat pe balcon, nu stiu cum e la voi balconul dar la noi e destul de mult curent acolo.
In marsupiu se pun abia pe la 2-3 luni (sau dupa ce trece de 6kg), teoretic cand incepe sa-si tina singur capsorul. Insa exista si marsupii care pot fi folosite in pozitie orizontala si sunt recomandate pentru bebelusi din prima zi.
Iar scaunelul de masina, depinde cum arata. Daca-i gen cosulet, il poti folosi din prima zi, daca-i din acela cu spatar mai ai de asteptat. In general scrie pe ele de la cate luni sau kg. se pot folosi.
Mickyyy
(37 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii