Mamici de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Si la mine un vot!
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Margott, nu s-a facut prea tare diferenta in discutii intre bagajul de spital pentru nastere normala si cezariana. Eu am pus ce mi s-a parut mie ca trebuie din multiplele liste pe care le-am vazut pe aici pe forum. Daca vrei sa vezi lista mea ti-o trimit pe PM.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gabitza mi-am facut si eu o lista, dar te rog sa mi-o trimiti si mie pe a ta.
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Felicitari mamicilor si sa va traiasca copilasii!!!

Ma alatur si eu mamicilor . Am nascut saptamana trecuta pe 11 Mai un flacau de 4,1 kg, pe nume Cristian Victor. Totul a decurs bine si am iesit din spital dupa 3 zile de la cezariana. Baiatul este bine - mananca bine, doarme ziua si e activ noaptea uneori.

Am avut conditii bunicele in spital (Sf. Pantelimon). Acum dureaza acomodarea si sint tare in urma cu somnul asa ca nu prea am timp sa intru pe forum. Sper sa ne reglam cat de curand.

Va pup si revin cand mai am timp

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Vad ca sint deja pe lista. Cine v-a dat de stire?

Mergi la inceput

Bine ai venit inapoi, Alina!
Intr-adevar, stiam de tine ca ai nascut de la craluca.
Uite aici pagina cu anuntul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48434&whichpage=6
O sa gasesti si felicitarile de rigoare tot acolo

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

La multi ani si de la noi sarbatoritilor de azi!
Ce mai faceti burtici si mamici?
As vrea sa urez nastere usoara pentru Gabitzam..........iti tin pumnii miercuri Gabi .
Multumesc din suflet pentru raspunsul detaliat Mickyy, esti de gasca ca intotdeauna. O sa merg saptamana viitoare, luni sau marti, pentru analize si trusa epidurala .Parca nu mai ajung sa iau trusa aia si mi-e asa groaza ca ma apuca nasterea si nu am epidurala (imi pun mare baza in ea ce sa fac si eu )Stii ma gandeam ca avem cam acelasi DPN nu? eu am pe 25 iunie, de fapt intre 17 si 25 iunie.Ar fi tare sa ne intalnim pe acolo. Mersi inca o data de raspuns
Nu am gasit pagina sau paginile in care fetele noatre au povestiti experienta nasterii..............Gabi poate ma ajuti tu ca as vrea sa citesc, bineanteles daca a povestiti cineva si sigur a facut-o nu?
De noi ce sa va zic: suntem bine, cu mainile si piciorele umflate butuc si cu kg care inca dau navala, am luat 20 pana acum.
De Simoneus ce mai stiti dar de Andutzy? Intreb pentru ca ma gandeam la ele ca ar trebui sa nasca.

Va pupa Criss si 37 saptamani

Mergi la inceput

Aaa, Cristinica, ce bine ca ne mai dai de veste despre tine
Multam de urari.
De Simonaeus am scris eu ieri, ca am vorbit la telefon si inca nu nascuse.
Andutzy a zis ca ma anunta la telefon cum are vreo veste.
Trusa de epidurala gasesti la farmacia 2NA de la Unirea, daca stii unde e. De acolo a luat-o tati saptamana asta pentru mine.
Trebuie sa citesti capitolele din urma ca sa citesti ce-au mai scris mamicile care au nascut si care au apucat sa ne povesteasca una-alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Buna seara!

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de nume astazi!
Am si eu o intrebare. Scutecele de nou nascut am inteles ca sunt deosebite de celelalte din cauza buricului. Am vazut la Pampers ca sunt pe numere iar 1 ar fi new born, dar nu zice nimic pe ambalaj despre buric. Or fi totusi bune? Voi cu ce v-ati pregatit?
Ada_74, cum a fost cu incercarea de nastere provocata? Ti-au facut vreo injectie? Sau cum se procedeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Neata Mammici si Burtici.
Felicitari in primul rand mamicilor ce au aparut cat noi am lipsit si nastere usoara celor ce mai asteapta.
Ne-am intors si noi in sfarsit acasa, suntem foarte bine, grasunici si mancacioase. Ce m-a impresionat, seara se culca la 11 si dimineata se trezeste la 6.Asa stiu eu sa fac copii, cuminti. Vad ca Mara a primit-o foarte bine, pana acum cel putin. A fost chiar simpatica ca imi spunea ca daca era urata nu o iubea, dar asa merge.
Despre conditiile din spital chiar nu vreau sa comentez nimic, m-am suparat, dar a trecut, bine ca suntem bine sanatoase amandoua.
Va pup de milioane de ori si de acum m-am intors la datorie.

Daria Irene, Mara si

Mergi la inceput