Mamici de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata tuturor!

Venim si noi cu noutati, miercuri 18 Mai, ora 19:09 (5:09 ora Romaniei) s-a nascut Maya Maria, 3.350g si 51cm.
Nasterea nu a fost atat de usoara pe cat ma asteptam, am avut un travaliu lung de 31 de ore, contractiile au inceput de marti de la ora 13:00, fix la cinci minute insa minunea noastra s-a lasat asteptata pana a doua zi. Am avut noroc cu epidurala ca nu am simtit intensitatea contractiilor.

As avea mai multe de povestit insa o las pe data viitoare ca acum puiul meu incearca sa atraga atentia si nu ma lasa sa stau prea mult pe scaun!

Va pup mult pe toate!

Tina si DPN 22 mai
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Tina !!! Felicitari!

Bun venit si micutei Maya Maria in familia voastra, sa fie sanatoasa si sa aveti impreuna numai bucurii!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,FELICITARI PENTRU CELE CARE ATI NASCUT,MULTA SANATATE SI VOUA SI PITICILOR
NEW MAMI,ce mai faci,cum te simti,cit mai ai?
Fetelor vreau sa va spun ca oricum ati naste,natural sau prin cezariana sinteti tot mame si decizia este a voastra.Eu acum cunosc ambele variante,nasterea este grea oricum indiferent ca e pe cale naturala sau cezariana.Ceea ce conteaza este sa va vedeti comoara in brate si atunci veti uita de toate.
Succes pentru cele care urmati sa nasteti
Am pus pozici cu Cristi

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Gabitzam si pentru celelalte fete care urmeaza sa nasteti va doresc o nastere usoara indiferent ca va fi naturala sau cu cezariana.
Eu imi doream sa nasc ( daca s ar fi putut) acum in zilelele astea dar avand in vedere ca, baietelul meu este bolnav (amigdale fff urate cu puroi....) de aproape 10 zile nu mi doresc acum nasterea.
Pentru fetele care mai aveti copilasi va spun ca i am dat Klacid 250 la 12 ore 7 zile si nu i a trecut, acum de vineri suntem pe Cefaklor de 250 cate 7.5 ml la 8 ore si e mult mai rau.
Sunt la capatul rabdarii , in fine astewpt medicul peediatru sa vina sa l vada. Probabil va trece pe injectii, ca n am chef sa l internez.
M am c-am lungit, scuze

Mergi la inceput

Aoleeeeuuu, ce mai vreme!! Imi bate ploaia in geam si ma apuca depresia
Adevarul e ca oricum trebuie sa stau in casa, asa ca asta e vremea ideala. Dar am fost somnolenta toata ziua. Ultimele nopti au fost foarte grele. Arsuri la greu, dureri de oase, bebe cu chef de joaca. Pina de curind a fost foarte cumintel, nu-l simteam peste noapte. Cred ca nici el nu mai are rabdare, mititelul. Si nici loc de altfel, face o acrobatie intreaga la mine in burta, se intinde in toate partile.
Dimineata cind m-am trezit ma gindeam ca asta e ultima duminica inainte de a fi mamica

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hei, Felicitari la mamicile care au mai aparut! Sa va traiasca puisorii!

Mamaruta, uelcam bec! Ma bucur sa te "vad"!

Fetele, multumesc de sfaturi. M-am lamurit, eu din lipsa de experienta tind sa fiu ultra grijulie si mie 25 de grade nu mi se parea mult. E nasol ca nu prea reusim sa reducem temperatura pentru ca avem camera pe sud, la ultimul etaj, bate soarele si in geam si in plafon si de-asta se incinge camera. Mai dam drumul la aerul conditionat in sufragerie dar nu prea face fata si pentru dormitor. La vara ne mutam cu totul in sufragerie, ce sa facem. Cat despre iesit afara, tocmai acum s-a pus vremea asta naspa. Dar asta este, asteptam sa iasa soarele.

Am postat poze cu voinicul la http://community.webshots.com/album/350396154FzlSsd

Andreea mamica lui Filip Stefan
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Whoaaaa, ce gurita dragalasa si ce plete are! Dar nu-mi dau prea bine seama cu cine dintre voi doi seamana! Ptiu' sa nu ti-l deochi! Ai avut arsuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Androix, sa-ti traiasca micutul, este dulce foc si vorba Gabitzei, ce plete are!
Margott, 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumim, multumim
haha, nici eu nu-mi dau seama cu cine seamana, chiar mi-am exprimat aceasta nedumerire la cateva secunde dupa ce am nascut, dar medicul m-a linistit si mi-a spus razand: doar tu poti sa stii cu cine seamana, cu laptarul sau cu postasul...
Cat despre plete , da mai n-as fi crezut: am avut niste super arsuri. Eu o tineam una si buna ca e de la sucul gastric, dar uite ca vorba babeasca s-a adeverit.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna mamici
Am intrat sa va anuntz ca Beatrice a nascut un baietel azi dimineata la ora 6.Am vb cu ea si sint bine si ea si Alex.De emotii am uitat sa intreb cite kg a avut si ce lungime.Dar probabil va venii si ea acasa miine poimiine si va va scrie mai multe

Mergi la inceput