Bebelusi de iulie-august 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Carmenutaa, felicitari!!!! Va fi greu la inceput, dar vei reusi. Si io vreau bb 2, dar am o cezariana si nu cred ca as rezista fizic la al 2-lea acum. Cu siguranta cauta-ti un ajutor, din familie sau nu. Sa vezi ce fromos va fi peste fro' 2 ani.... Marina poate sa iti pove cum e cu 2 bebe la diferenta asta...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmenutza, felicitari!!!
Un bebe sanatos si o sarcina cat mai usoara!
Bucura-te de sarcina acum, tare frumoasa perioada...o sa fie greu dar o sa te descurci cu siguranta!

Nu mai raspund la intrebari ca s-a raspuns deja si nu mai e cazul...:)...Io stau cu okiu' pe acilea cand am timp, dar cand sa raspund sare Botosica pe mine...

Amironeanu, io, io! Pe baricade cu trezitul noaptea!
Pai cum sa nu se trezeasca daca mananca seara numai 100 ml de lapte chior ...:)

Gata, m-a prins (de picior si se jeleste de parca am parasit-o!..:)))
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna tuturor!

Mamici, pana acum abia asteptam sa se miste Stef singurel ca sa nu mai astepte sa ii dau jucarele, sa nu-l mai ridic atunci cand a cazut, iar acum parca as vrea sa mai stea o clipa locului, a prins viteza la mersul de-a busilea, se ridica sprijinandu-se de tot ce poate, bate cu manile in usi, geamuri, televizor, masa, merge sustinandu-se de canapea. Jucariile nu-l mai intretin decat foarte putin, in rest cerceteaza prizele, comoda de la TV, scaunul cu rotile, firele de la computer. Acum 15 zile abia mergea de-a busilea inapoi, iar acum... Toate schimbarile astea m-au luat pe nepregatite, nu mai am timp sa respir in timpul zilei, dupa ce adoarme seara ma mai linistesc si eu. De 2 zile doarme doar o repriza pe zi de aprox 2 ore cand nu stiu ce sa fac mai intai, sa mananc, sa fac dus, curatenie, sa spal.

Pe 16, asa ca de ziua lui, si-a fauct d ecap, a fost super maraici, a adormit la 11, mi-a facut insa si placuta surpriza sa doarma 6 ore legate, nu mai stiu de cate luni nu a mai dormit asa de mult timp.

O seara/zi placuta! Pupicei la toti bebeii si mamicile lor frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmenutza, felicitari! sa fiti sanatosi toti 4, probleme vor fi destule dar si fericire!!! asa ca lasa grijile deoparte, macar pe moment, si bucurati-va impreuna! vei avea timp destul dupa aceea sa iti framanti mintea. acum....noi iti uram cu toatele dupa cum vezi...toate cele bune!!!!
Eli hahahaha. sa vezi de acu' distractie. sa nu cumva crezi ca se mai joaca de acu cu jucariile...nooo.....mersul va fi principala preocupare. dar e bine ca de acum poate veni dupa tine....si nu ii vei purta grija in curand ca pica in nas sau mai stiu eu ce. lasa-l sa exploreze (in conditii safe, normal) si supravegheaza-l de departe....sa vezi ce mindru o sa vina lipaind la tine!

Mergi la inceput

Ca mi-am amintit, tot vreau sa va intreb de ceva timp. Cata carne se da pe zi si cat pe saptamana la 9 luni. Dar oua?

Nicole, am citit ca somonul e bun pt bebei pt are grasimea omega 10 care ajuta la cresterea creierului. Eu zic ca e ok sa ii dai atata timp cat nu e facut cu prajeala. Felicitari pt kg date jos. Am vazut pozele si de ieri l-am pus si eu pe tati la dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, eu i-am dat pepene galben si i-a placut foarte mult. I-am taiat bucatele mici-mici si i le-am dat in gurita.

Foarte frumoasa Giulia! E o adevarata domnisoara!

Mergi la inceput

Acu am citit, Carmenutza, felicitari si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Adela,pot sa-mi spun parerea?Eu zic sa-i dai preventiv Panadol,macar dim.si seara ;rau nu ii va face.Mi se pare ok ca i-ai dat Osscilo.
Novocalminul supozitoare il folosesti doar daca face febra mare care nu scade cu altceva.(este acelasi lucru cu algocalminul fiola-care e foarte amara);jumatate de supozitor.

Oricum important este sa-l vada un medic!

Fetelor ,nu ma stergeti de pe lista cu bebe care nu dorm noaptea!!!La noi este doar ceva mai bine,iar aseara a fost o EXCEPTIE,dar tot se trezeste.

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

buna dimineata si de la noi
eu nu mai stiu care si cum a intrebat asa ca va raspund pe subiecte
RACEALA: daca nu are febra, nu are sens sa-i dai nimic preventiv, ci doar daca se agraveaza
PEPENE GALBEN/VERDE: Pupi a mancat din ambele si il prefera pe cel galben. sigur ca e ok sa-i dai la 10 luni (al meu a papat si la 6), doar atentie, pepenele verde e unul din cele mai dulci fructe, deci, mai cu moderatie.
PESTE: Si eu, ca si Eli, am citit ca somonul e recomandat pt bebei. Eu lui Philip am incercat sa-i dau ton, dar nu i-a placut, asa ca am renuntat pt moment la peste
BB2: Felicitari Carmen, e o veste minunata si, in acelsi timp, o decizie dificila pt tine. Orice vei hotari, noi suntem aici alaturi de tine.
Parca mai erau si altele, da' nu-mi mai amintesc acum. MAi recitesc si mai raspund pe parcurs.
Eu sunt treaza dela 5 si am dormit prost toata noaptea, asa ca astept sa-l pun pe Pupi la nani si ma culc si eu cu el. Pe tati l-am trimis sa pape burgeri azi la pranz. hhehe, lasa ca lui ii plac

pupici

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

a, stim eu ca am uitat ceva. Tiza mea, multumesc pt starea vremii. ok, am sa-mi las cojocul acasa si vin in costum de baie.hehehe

philip&andreea

Mergi la inceput