Bebelusi de iulie-august 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dupa cat timp se vede efectul la oscilo asta? I-am dat de dimineata, dar acum l-a apucat mai rau, adica ii curge nasu tare. Febra tot nu are. Si e maraiiiiit. Of, of...
Ne-am programat si la un dermatolog ca are o eczema pe fundulet de mai mult timp, initial era mica dar acum vad ca s-a marit si in plus i-a aparut si pe cealalta buca, sa vedem ce e cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata! La noi ploua ..again...parca as fii la Londra..ce m-am saturat de primavara asta continua!!!
Andrea nu ai ramas singura cu probleme cu comnul...de ce-l uiti pe Uka?? Nu stii ca el este mereu pe faza! Aseara culcat la 8.30...la 11.30 baut apa...sculat apoi la 4.30 ...cind m-am dus la el (o secunda) era deja in patru labute si astepta....nu a mai vrut la nani asa ca i-am dat laptic si a readormit pina la 7.30...putin mai doarme cupilul meu!
Adela nu-i da Novoc. est epentru bb mai mari. Administreaza cite un suporzitor pentru sugari (paracetamol) asa cum scrie in instructiuni...eu nu am asteptat sa faca febra...si s-ar pute foart ebine sa nu faca...deci da-i oricum..ce noi cind racim nu ne indopam cu aspirine si paracetamol?? Si umidifica-i atmosfera, curata mucisorii...si multa lamiie..cam atit poti face..Sanatate si pupuci!
Simona R..bravo mama ....ca ai reusit si tu sa mai te odihnesti...sper ca nu fie ceva temporar....
Nicole...tu asa ai inteles cu poftele? Eu nu am voie mama 2 ani ca-s cu cezariana.....Poftele sint de la cura de slabire...Hai sa ma laud...trebuie s-o fac! In 3 zile am slabit 2 kg iar tati in aceeasi perioada 3,5 kg....ne uitam la cintar si nu ne venea sa credem...Manechine ne facem!!
ma duc sa va mai citesc..merge perfect la cafeaua de dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Olivia, tu cu poftele, eu cu greturile... cred ca mi-am dat definitiv bila peste cap, noroc ca mai am doar 3 zile si scap de dieta asta. Nu vreau sa mai vad friptura sau salata verde 10 ani de acum incolo!!! Am dat si eu jos 3,5 kg, sper sa ajung la 4.

Mergi la inceput

Cori ...lasa mama ca mai ai doar 4 zile...ce bine de tine...Eu ma asteptam sa slabesti mai mult...dar poate si tu esti ca si mine ...nu chiar grasa...ca ai vazut al meu sot a dat deja 3.5 kg...asa este la cei care au mai mult de dat jos...Chiar asa o sa mi se urasca si mie de friptura si salata?
Carmen...wow......felicitari....eu ce sa spun ...eu nu pot ca celelate fete sa -ti spun din prima gat apastreaza-l ca o sa fie bine...eu mereu intorc lucrurile pe toate fetele. Ai de raspuns la niste chestii...1. vrei ai doilea copil cu sotul tau in viitor?
2. schimbarea sotului te deranjaza mult? crezi ca o sa fie afectata relatia ta cu el si a lui cu copii?
3.poti conta pe ajutorul zilnic al cuiva? daca nu, nu o sa poti sa faci fata...parere personala...vor fii mici chestii...cum ar fiii cine iti coboara carutul...asta-i doar un ex. banal...Sa nu te superi pe mine...dar am fost doar sincera...
Se recomanda bb -ii sa fie lasti cit mai mult timp fara nici un fel de incaltaminte, mai ales cind incep sa mearga...in casa..de ce vreti voi sa-i incaltati?
Dana se pare ca lui Vic ii merge bine...chiar si cu baby sittera...Tu esti multumita?

Mergi la inceput

Cu atit mai mult daca Tudor este miriit ii poti da Tylenol (paracetamol) care -l si linisteste putin....
Cind te duci la dr dermatolog....eu acu' aud de eczema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu cum mai e Tudor? am trecut si noi prin asta in singura rinita a lui Patrick: maraiala, nici un pic de febra, muci si atit. daca iti aduci aminte, a trecut cu bai caldutza (mai calde ca de obicei), panadol, vibrocil si wicks baby balsam pe piept si gat noaptea, sa poata sa doarma. sanatate multa si sa va treaca!! eczema pe funduletz??? nu e iritatie? ca eczema...cam greu pe acolo. in orice caz spune-ne cum a fost la medic.
Tatiana m-ai sunat azi? ca nu am fost pe faza.
io-s un pic nemultumita de grasunici, care a inceput sa aiba obiceiul de a dormi dupa plimbarea de dimineatza de la 11.30 pina pe la 12.30. se trezeste, maninca de pranz si dupa aceea....pauza somn. urmarea: marait, stricat programul de iesit afara...ramas cu o singura ora de somn pe zi. asa ca de maine nu-l mai las sa se culce dupa plimbare sau il culc mai devreme, pe la 10.
Olivia las ca trece ea ploaiaa....si aici a fost tare ploioasa vremea, cica de maine incepe din nou.
Andreea, brava mama, burgerii sa traiasca. ai reusit sa te odihnesti?
o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Hi,hi....incepi si tu Roxi...cum..suedezul cel frumos incepe sa faca probleme? El care avea asa un program....eu cred ca citeste pe ascuns ce fac unuii...nu zic care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Carmenutaa, ce veste buna, acu am citit. Ma bucur mult pentru tine, si daca n-ar fi fost cu cezariana, si eu as fi facut bb2(si daca e baiat, Matei o sa-l cheme, am hoatarat asta inainte sa stim ca o vom avea pe Mara). Daca as fi in locul tau l-as pastra si as avea o discutie serioasa cu tati, ca daca tot vrea doi, macar sa fie mai mult prezent. Adu-i aminte ca o sa piarda cele mai frumoase momente din viata voastra si ca banii nu pot echivala asta.

ai grija de voi

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe Olivia norocul meu ca doarme noaptea neintors! (sper sa nu-l deoki in vruen fel!!!)
stati sa va pun niste poze noi de suedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salut rox,
nu, n-am reusit sa ma odihnesc desi m-am introdus in astrenut, m-am foit vreo 10 minute dupa care m-am gandit ca am altceva mai bun de facut. adica sa trimit niste poze sa mi le printeze la un magazin aici. asta am si facut, dupa care m-am dus sa le si ridic dupa ce s-a trezit pupi. mai, adevarul ca m-a si cam suparat aseara tati, asa ca i-am zis franc ca nu vreau sa-i vad moaca la pranz. bietul om s-a conformat. cu ocazia asta n-am mancat nici eu, ca mi-e urat singura. sunt nebuna...
da, si eu te sfatuiesc sa-l pui la nani mai devreme, pt ca o ora de somnic nu-i suficient pt ei. am crezut ca numai eu fac instructie cu pupi acasa. maica-mea imi spune ca parca ar fi robot bietul copil. ei, nici chiar asa, da' zodia asta a mea tampita ma face sa fiu perfectionista.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput