Bebelusi de iulie-august 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ramona, eu stiu ca trebuie sa stea si fara incaltari, in felul asta muschii li se dezvolta mai bine si asa scrie si prin carti, oricum eu am de gand s-o tin in continuare prin casa fara incaltari, iar afara incaltata!
sau daca vrei sa-i pui ceva in picioare si prin casa, ii poti pune ceva cu talpa foarte moale, doar asa de forma!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ramses - pantofiorii au fost 700.000 lei, marimea 17 , le folosesc mamicile de la noi din zona.

Carmen - si io te invidiez !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri! Roxi, i-am dat o doza de Oscillo...Altceva oricum nu aveam de gand decat chestii de astea gen citrice...Sa vedem cum evolueaza.

Carmen, eu ma bucur foarte mult pentru tine! Sfaturi.... e greu de dat in situatia asta, pentru ca decizia nu o poti lua decat singura. Eu stiu doar ca daca as fi in situatia ta, l-as face si pe bebe 2. Dar cu siguranta ai nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Ramona si eu am citit mai peste tot ca este bine sa-i lasam pe cat se poate desculti la inceput, au stabilitate mai buna, etc.
Si eu vreau sa-i cumpar papucei ca ai Guliei, dar mai astept un pic ca sa inceapa sa mearga si pe afara (in Iasi am gasit cu 500.000). In casa o las numai cu sosete in picioare.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

nu am prea mult timp acum sa scriu ca -l am pe mister Puifulescu in cap ..dar ..Carmen ... ce veste minunata ne dai !!!vreau sa te felicit si sa-ti spun sa nu -ti fie teama ...
eu una te invidiez (in sensul bun) ...sincer mi-as dori mult sa fiu in locul tau ...
bucura-te de moment !!!!si nu lasa alte lucruri marunte sa te intristeze
revin

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Mitzura-pentru febra peste 38.5-39(sper din tot sufletul sa nu fie cazul) eu i-am dat-la indicatia dr. 10 picaturi de algocalmin fiola (am incercat si cu novocalmin dar n-a scazut febra nicicum).Cu asta i-a scazut febra urgent. Si, din experienta iti spun, sa-l controlezi noaptea -Radu atunci facea febra.Eu ii puneam mana pe burtica si asa imi dadeam seama ca are febra (chiar daca fruntea era ok).Sanatate multa si poate ca e doar o alarma falsa.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Andrea,unde ai gasit in Iasi papucei asa frumosi?!Ca-i rog pe socrii mei sa-i ia si Sarei...In Bucuresti or fi?!

Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://community.webshots.com/photo/275408223/347333761wehdAN o poza haioasa de la noi ! Ii pun Giuliei iaurt in pahar, ii pun 2 lingurite si ea e ocupata o juma` de ceas !

Apropo papuci: in casa avem sosete antiderapante sau nimik daca e cald (asa-i place cel mai mult); pantofii astia sunt foarte flexibili, din piele si foarte usori. Mie astia mi i-a recomandat pediatra.

Io mai intreb o data: ati dat careva pepene galben sau verde la copil ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua.

Imi pare rau ca intru atat de rar, dar seara acasa, dupa o zi de munca, nu mai am putere sa stau pe Internet. Iar la job mi-ar trebui o clona. V-am citit in diagonala si in fuga, asa ca n-am retinut mai nimic. :(( Mi-a fost dor de voi....

Raportul despre Vic: 10 luni = 70 cm si 7960g (acu o saptamana). Merge in picioare tinut de una sau de ambele maini. Impinge caruciorul in parc si rade la toata lumea. Daca il las singur face un pas si apoi se arunca in fund sau in 4 labe. Cupleaza 4*4 si dispare din raza de actiune. Ii place nespus in picioarele goale.
Are deja 2 dinti jos si se pare ca se pregatesc si cei de sus sa vina. Asa ca noaptea, in functie de stare, chef si mediul inconjurator (sforaie tati sau latra cainii...) doarme legat, fara trezire de la 8.30 - 9 pana la 6.30-7 sau se trezeste de pana la 5 ori :(...
La baie: ne place enorm, dar nu sa ne balacim. Sta in picioare in cada, se tine cu mana de marginea cazii si bate apa de spala toata baia. Asa il si spal: in picioare, agatat de marginea cazii. Ca sa il spal pe cap il pun in fund si ii dau muuulte jucarii, ca altfel pleaca la plimbare prin cada. De clatit, dusul sa traiasca. Asa ca sper sa ii placa la mare in vacanta...
De mancat: a inceput sa manance bine, drept urmare in ultima luna a luat 300g. Mie mi se pare un record, avand in vedere ca de cand se trezeste alearga prin casa (in 4 labe sau tinut de maini sau in ham). Dimineata, dupa ce suge de sete la trezire, mananca fructe cu biscuiti sau iaurt cu biscuiti. Am inceput sa ii pun biscuiti pentru ca i se facea foame f repede si cred ca masa simpla nu era suficient de consistenta. La 12 bea lapte - 240 ml apa cu laptele praf de rigoare. La 3 avem masa solida: piure de legume (de regula din alea congelate+cartof) cu pui/ficatel/ou. Vita nu i-am mai dat de mult, iar pestele il accepta, dar circoteca e mare daca insist prea mult. Seara, cereale cu lapte (intre 150 si 180ml lapte cu cereale) si apoi, dupa baie, din nou laptele lui mami. Si somn de voie. Nu l-am intarcat inca si nici nu intentionez sa fac asta pana la 1 an. Apoi mai vorbim. In continuare nu accepta ceai sau apa si nu stiu cum sa fac pentru ca in parc e cald si ar trebui sa se hidrateze...
Asa... vacanta: am facut o lista de lucruri de luat luuunga cat o zi de post. Acu eu sper sa nu faca nazuri nici pe drum, nici acolo, dar 'om vedea.

Cam atat cu romanul de la noi. Sper sa mai pot avea timp de vorba cu voi...

Pupe

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Carmen, felicitari, iti va fi greu dar cu siguranta vei avea de ce sa fii mindra!! Tot am mai scris, mie cind imi vine asa si simt ca nu mai poooot, imi spun de fiecare data "daca nu eu, atunci cine?" ori ma gindesc la cele care sunt plecate si chiar nu au nici un ajutor. Pupici si iti te vom ierta cind vei posta pe din doua, adica jumatate aici si jumatate la mamici de ianuarie-februarie, sper sa fi socotit bine.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput