Bebelusi de iulie-august 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu NU da nimic "preventiv" daca stranuta si are ceva muci probabil ca a facut o rinita. de obicei nu face nici febra asa ca stai calma. daca are nasul infundat pune-i ceva spray cu apa de mare (sterimar, nazomer, din astea) si daca te saftuiste doctorul poti folosi vibrocil. ion loc de novocalmin foloseste panadol. DOAR daca nu scade eventuala febra recurgi la nurofen, ultima alternativa fiind novocalmin. si lasa stresul....ca nu va fi nimik! pupici!
Daria, eu ii dau lui patrick cod congelat, care se gaseste in fileuri dezosate, portionate, fara piele....e cel mai practic. plus ca e peste albastru, care e ff sanatos. ii mai poti da pastrav, ton, samd.
scuze, dar nu imi mai aduc aminte cine m-a intrebatd e ton (memoria mea....): ii dau lui Patrick ton din conserva "al naturale", adica in apa, nu cu ulei sau altceva. ii place foarte foarte mult.
Ina, eu nu cred ca e prea buna ideea cu patura....ca o sa traga de ea non-stop!!! (cel putin asa face Patrick, trage de tot ce poate!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutaa spune:

Salutare mamici ! N-am mai intrat de ceva vreme pt ca ma framanta o gramada de chestii si nu prea stiu ce sa fac cu viata mea.
Noutatea este ca AM RAMAS INSARCINATA !!
Eu imi planificasem sa raman pe la sfarsitul anului viitor. imi doresc doi copii f mult ( eu am fost singura la parinti ) dar acum m-a luat total pe nepregatite si nu mi se pare momentul potrivit.
Nu stiu ce sa fac. Toata lumea ma sfatuieste sa il las dc oricum vroiam doi, asa o sa scap mai repede si o sa-mi vad si de viata mea dupa aia. Sotul meu e incantat pt ca el oricum asa vroia, sa fie diferenta mica intre ei.dar se gandeste la mine cica ca imi facusem altfel planurile.
problema e ca el sta mai mult plecat (practic sta 2-3 zile pe sapt acasa ) si eu ar trebui sa ma descurc singura, asa cum am facut si cu Matei. chiar dc mama sta aproape, nu poate sa stea numai cu mine (ea ar face-o saraca ) si o sa-mi fie greu cu asta mic care nu mai sta deloc. ma gandeam cum o sa-i fac baie cand o sa-mi creasca burta, cum o sa-l mai care de colo colo. si acum urc carutul de vreo 4 ori pe zi, ceea ce e destul de mult, ca ma lua si durerea de burta
sunt multe motive pentru care sunt intr-o mare dilema, dar in principal e ca sunt singura, iar pe al meu sot nici nu prea il mai sensibilizeaza multe lucruri. chiar avem o perioada plina de discutii pentru ca mi se pare ca i s-au urcat banii direct in cerebel, s-a schimbat f mult
nu prea mai pot sa scriu, vroiam decat sa va impartasesc vestea cea noua si sa-mi spuneti si mie ce credeti.

pupici !

http://community.webshots.com/user/carmenval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ramona, eu afara o tin numai incaltata cu sandalutele, au glezna si talonet, iar prin casa sta numai desculta!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen - felicitari !!! Bucura-te !!!

Pantofiori am luat de la Tesorino, super usori, ii puteti vedea aici: http://community.webshots.com/photo/344241600/347336746eMaOOJ

Rox - tot io am intrebat de ton, i-am dat si eu un pic, tot asa in apa.

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Carmen, iubita ...e cea mai buna veste pe care am auzit-o in ultimul timp, parca stiam noi de ce incepusem discutiile despre BB2, simteam ca trebuie sa fie cineva deschizatoarea de liste!
FELICITARI si sanatate multa, multa!
cat despre probleme si griji ...or sa se rezolve ele, daca ai timp poti intra la mamicile cu bebei mai maricei ca ai nostri si ai sa vezi ca multe asteapta BB2 si diferenta e tot mica intre copii, si tot singure se descurca, este probabil foarte greu, dar nu imposibil!
e pacat sa nu-i faci lui Matei o surioara sau un fratior, vor creste mai repede impreuna si bucuriile si satisfactiile voastre vor fi duble!
gandeste-te bine, iar cu sotul ...poate se rezolva si se va schimba, zic si eu!
ma bucur mult pentru tine, sint chiar invidioasa putin, iti sintem alaturi si tu stii asta, cu noi poti discuta orice si oricand!
va pupacim dulce dulceeeee

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Carmen eu te felicit pt vestea pe care ne-ai dat-o Te vei descurca cu doi, in mod sigur mai greu la inceput... ar fi bine sa poti conta pe ajutorul cuiva. Parerea mea sincera e sa incerci sa rezolvi micile probleme din casa inainte de a lua o hotarare. Si daca vei hotara sa-l faci pe bebe 2, sa fie intr-un ceas bun, noi ne bucuram sa avem o graviduta printre noi!! Si nu cumva sa-ti mai faci ganduri dupa asta, sa te bucuri de sarcina la fel ca si de prima!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Carmenutaa, mesajul tau nu poate sa treaca neremarcat, mai ales ca mai zilele trecute vorbeam despre bebe nr. 2. Inca nu te felicit si nici nu-ti pot spune ce sa faci, dar iti spun ca singura este foarte greu sa te descurci cu 2 copii mici. Sunt o gramada de avantaje in a fi atit de apropiati ca varsta, peste 2-3 ani iti va fi mult mai usor, dar pana atunci este greu. Deci va trebui sa aduni familia si sa vezi cine si cum te poate ajuta si apoi sa iei o hotarire.
Mie personal mi-ai adus zambetul pe buze pentru ca avem prima mamica insarcinata si ma bucur nespus, dar tu singura trebuie sa hotarasti!
Multi pupicic si sa ne tii la curent!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Nicole,fetita ta merge de ceva timp in piciore ...Nu s-a intamplat nimic daca a mers fara papucei in casa,nu?Ca soacra-mea ma pune s-o incalt si prin casa,cica asa trebuie,sa-i fie bine tinuta glezna cand merge.
Carmen,felicitari!!!Esti deschizatoare de drumuri!E normal sa-ti fie putin teama,dar eu cred ca o sa te descurci...Un copil ,de regula ,vine cu tot pachetul de rabdare si putere nebanuite,necesare pt a-l creste...Curaj!

Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

carmenutzaa sa fie intr-unceas bun!
sarcina usoara si bebic sanatos!!!
daca nu aveam cezariana asta pacatoasa eram inaintea ta si sa stii ca eu n-am nici mama in apropiere si nici prietene...si soatza mea vine acasa seara deja obosit de la scarbiciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Daria,excelenti papuceii,au fost scumpi?Sunt din piele?Tin glezna si au taloneta? Giulia e foaaarte dulce si are parul luung!!Abia astept sa o motez si eu pe a mea!

Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput