Tratament pentru gene?
Raspunsuri - Pagina 6
hosen spune:
,,Miahaela"nui nici o problema eu va zic ca mam cintarit si am slabit cam cu 4 kg nefacind nimic doar sunt cu nervii la pamint vreau acasa am so iau razna aici si prostul numi da voe cai frica ca nu ma mai intorc,(prostul fiind sotul meu asal diznerd eu la colegele mele)in rest mam interesat aici la tara unde sut si mia zis ca la ei nu a ajuns acest tratament,ok,credca-l comand din Tokyo pina la urma
iliuta spune:
Mai Hosen, dar cum sa nu te lase acasa?Dar asta nu e normal.Eu stiu ce inseamna sa fii departe de casa si de toti ai tai.Tu nu te uita la el. Du-te acasa.Dar el de ce nu vine cu tine daca ii e frica ca nu te mai intorci?Vezi tu ce fac.Nu te lasa.
Mihaela
hosen spune:
,,Iliuta"stiu maica,dar faza e ca la cit ma face cu nervii sunt sigura cai constient de ceia ce face,si de aia imi zice ce-mi zice,dar mam hotarit daca ma ajuta domnul sa mai rabd inca un an,atunci va fi alceva hotarariai pusa,am pus punct,ca el tot imi face apropo sa renunt la cetatenia mia,si iam raspuns,ca mai bine renunt la el,atita tot,in rest,Carmen ceai facut?ai ma car ceva rezultate?asa cit de putin?!
carmita_baby spune:
Draga Hosenule ce sa zic? Parca vad ceva diferenta, dar nu sunt sigura daca este ceva permanent, cand ma dau cu tratament si mai apoi imediat cu rimel am niste gene foarte lungi si dese. Dar pare-mi-se ca fara rimel nu sunt chiar atat de lungi pe cat mi-as fi dorit eu.
Cum se procedeaza acolo cu indesirea naturala? Ne spui si noua te rog frumos? 
Mello motanelul iubit
hosen spune:
cum sa zic din cite am inteles este la fel cum vrei sati prelunjesti parul,este la fel si la gene,dar faza e ca cind ti le adauga tot o data ti le indeseste,ca de la capatul genelor ti se lipesc alte gene,si tot o data ti le intoarce,si astai toata povastea dar la maimutele astea scuze pentru cuvint grosolan,cum ele nu au nimica si nu mai stiu astea cum sa le mai faca frumoase,se fac orce ca sa le infrumusiteasca si pe linga ele de modificam si noi saru mina
slakje spune:
Hai mai hosenule chiar asa maimute sunt japonezele alea?
Eu cunosc fete japoneze si mie mi se pare frumusele(comparativ cu alte asiatice, mie mi se par urate alea din Vietnam si extrem de urate alea din Tailanda, Mongolia) si finute, bine crescute...
Serios.Cel putin la fatza sunt frumusele japonezicele, si slabute, finute.![]()
iliuta spune:
Mai Hosen tu vrei sa zici ca alea isi fac extensii la gene? Aici n-am auzit de asa ceva. Eu una mi-am vopsit genele si mi le-am pus pe bigudiuri.Au iesit bine, dar le vreau lungiiiiiiiiiiiii.
Carmen la tine se vad rezultatele??Sa stii ca e normal ca atunci cand iti dai genele cu rimel sa fie mai lungi.
si un weekend cu gene lungi.![]()
Mihaela
iliuta spune:
Fetele, ce se intampla pe aici?? Ce-i linistea asta??
V-au mai crescut genele?
Pupici
Mihaela
alyah spune:
Carmen am patit-o si eu cu rimelul pe terminate, adica el se usuca si devine mai gros... si-ti face niste gene mai pronuntate, deseeeee si frumoase... dar sa nu te descurajez, poti incearca si cu un rimel nou, iar daca incep sa-ti creasca ar trebui sa se vada o diferenta si fara rimel...
eventual fa o poza de aproape ca sa avem dovada ![]()
--------------------------------------
fericirea nu este sa ai ce-ti doresti, ci sa doresti ceea ce ai
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by alyah
eventual fa o poza de aproape ca sa avem dovada
--------------------------------------
fericirea nu este sa ai ce-ti doresti, ci sa doresti ceea ce ai

Hai ca ai fost dulce la faza asta.Mai fetelor chiar nu stiu ce sa zic, atat is de disperata sa am si eu gene lungi incat le tot combin - trament + rimeluri - incat la sfarsit arata genele mele de parca is din nascare asa de lungi. Pot sa zic ca sunt dezamagita de tratamentul asta. Si totusi dintr-un anumit punct de vedere mi se pare cat de cat bun. In sensul ca imediat ce aplic rimelul peste tratament (cel mai uscat, care este de altfel numit si Dramatic look) parca-s udate la radacina genele mele si capata volum mult. Imi plac tare ca stau si asa rasfirate, nu lipite unele de altele.
Oricum luna nu s-a terminat inca, poate ca la sfarsitul lunii voi avea niste gene imense peste noapte
Cand o sa merg in Romania imi voi cumpara si ulei de ricin, ca pe tanti de aici de la farmacie am socat-o cand i-am zis ca vreau ulei de ricin pentru gene
Va
cu drag,Carmen
Mello motanelul iubit