Tratament pentru gene?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Off topic : Mihaela fii atenta, mergi la Starea de spirit a comunitatii a in partea stanga a paginii si acolo dai click pe Profil personal, dupa care introduci parola. Pasul urmator este asta: Editeaza profil personal, acolo vei vedea tu unde sa faci modificarile. Bafta.
On topic: In legatura cu Talika, ma simt un pic de dezamagita de ce ai spus.. Eu imi pusesem mari sperante in tratamentul asta.
Hosenu ce sa-ti zic, acum ar fi prea devreme sa ma pronunt, dar nu pot sa zic ca vad ceva schimbari. Asta este.. poate poate, cu rabdarea trec marea

Va
Carmen

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Carmita_baby, merci mult pt indrumari.Sper sa reusesc.Scuza-ma , dar eu n-am inteles : Ce ti-ai cumparat tu acum pt gene e Talika? Daca da, sa dea D-zeu sa-ti creasca ca mie nu mi-au crescut si am dat 25€ asa in vant.
Eu una cred ca genele nu mai cresc , nu conteaza cu ce le-ai da.Lungimea ramane cea care o avem de cand suntem mici, si doar se regenereaza dar de crescut...............
Pupici

podariumihaela

Mergi la inceput

Am reusit!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Hosen, uite ca te-am botezat si eu.Am crezut cate cheama Cristina, apoi am vazut ca e Diana.Scuzeeee.

Mihaela

Mergi la inceput

Cu placere Mihaela, ma bucur ca te-am putut ajuta..
Da Talika mi-am cumparat, ma dau de vreo 10 zile. Si acum nu stiu poate e dorinta mea prea mare de a le vedea crescandu-le, incat am inceput sa am halucinatii, dar mi se pare ca parca au devenit un pic mai dese.. Sper sa nu ma insel.. Eu voi continua sa fiu perseverenta, iar in cazul in care tratamentele astea nu vor da roade, trec pe ulei de ricin, nu ma las nici de-a naibii. Iar daca nu merge nici cu uleiul de ricin, imi pun gene false

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Carmen, esti de coma.Ma faci sa rad.Ma bine ar fi sa reusesti.Ti-am zis ca mie nu mi-au crescut deloc.Eu ma dadeam dimineata si seara.Daca ar fi dupa mine mi-as mai lua unul dar cand aude sotul meu .................si mai ales ca avazut ca nu m-a ajutat cu nimic.Sa vedem la tine.

Mihaela

Mergi la inceput

Mihaela tu te-ai dat vreme de 1 luna dimineata si seara cu perseverenta si nu ai vazut nici cel mai mic rezultat?
Cand m-am dat azi cu rimel, parca s-a asezat mai bine rimelul pe gene.. Nu stiu pareau foarte voluminoase, iar rimelul este chiar pe duca, adica a cam inceput fie sa se goleasca, fie sa se usuce (ceea ce-mi aduce aminte ca tre` sa-mi cumpar unul nou ).
Imi doresc atat de mult sa am gene lungi incat nu vreau sa renunt, cel putin pana nu am incercat tot ce aud ca se poate incerca
Se poate sa depinda si de la persoana la persoana cum isi fac efectul tratamentele astea? (acu` ma traznii ideea asta)

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Da Carmen,asa m-am dat.La urma urmei se poate sa ai dreptate.Poate depinde si de persoana, de cum ii reactioneaza tratamentul.Eu am incercat si cu Belcis( o crema). Pe asta n-am folosit-o cum trebuia. Hai , poate tu o sa ai noroc.

Mihaela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iliuta

Da Carmen,asa m-am dat.La urma urmei se poate sa ai dreptate.Poate depinde si de persoana, de cum ii reactioneaza tratamentul.Eu am incercat si cu Belcis( o crema). Pe asta n-am folosit-o cum trebuia. Hai , poate tu o sa ai noroc.

Mihaela

Speranta moare ultima

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

si a mia,dar am gasit o solutie noua pe aici,deci pot sa mi le indesesc cu gene,naturale de fapt mi le prelungeste si mi le indeseste,cind ma hotarasc sa ma duc ma pozez si va transmit pe sait ceau

Mergi la inceput