Tratament pentru gene?
Raspunsuri - Pagina 4
hosen spune:
,,Carmita baby"sa stii ca eu una iti tin pumnii,sa dea domnulsa-ti fachi genele lungi pina la cer si mai ales dese,si sa ne dai rezultatele,si noua poate-ti comand si eu ceau
carmita_baby spune:
Hosenu
multumesc pentru urari, Doamne ajuta ca tare ma innebunesc dupa genele lungi si dese si vreau si ioooooooooooooooooooooo 
![]()
Iliuta ai dat foarte mult pe ce ai luat tu din Romania, eu faceam comparatia de pret cu produsele letoniene de care zicea Crista si cu ce am cumparat eu in Romania de la o farmacie (si care nu a avut nici un efect). Si ca sa iti raspund la intrebare am dat 27 de euro pe sticluta de Talika, dar mi s-a parut foarte mult tinand cont de faptul ca nu contine mai mult de 10 ml.
Uite asta e produsul: http://www.talika.com/Boutique/Article.php?Reference=8910 Daca o sa aiba efecte pozitive fii sigura ca o sa te anunt ![]()
Mello motanelul iubit
lena spune:
Carmita suna interesant, citii si eu acuma pe site-ul lor, chestia cu soya suna bine, sa vedem ce efecte are, poza aia de o arata ei, daca ar fi adevarata, ma bag si eu sa fac gaura in buget, dat te lasam mai intai pe tine sa ne spui direct de la sursa ![]()
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by lena
Carmita suna interesant, citii si eu acuma pe site-ul lor, chestia cu soya suna bine, sa vedem ce efecte are, poza aia de o arata ei, daca ar fi adevarata, ma bag si eu sa fac gaura in buget, dat te lasam mai intai pe tine sa ne spui direct de la sursa
It`s a deal Lena
Mello motanelul iubit
hosen spune:
,,Carmita Baby"sa stii ca am intrat pe sait am cautat daca exista si la noi in Ro,sa stii ca nu exista,atunchi am cautat pe Japan,si am gasit existan Tokyo,intradevar sunt cam maricele preturile dar merita-n cercat,asa ca sper sa ne discurcam,asa ca bafta la toate!!!!!!!!!!!!-dea bea astept si eu cu nerabdare,sal incerc
iliuta spune:
Carimta baby eu sunt in spania.De aici am cumparat Talika.Da a costat mult dar nu m-a interesat.Cand am auzit de produs, l-am cumparat si ma gandeam deja ca-mi vor creste niste gene ca ale Stelianei Sima(cantareata noastra de muzica populara).N-a fost sa fie.
Apropos, eu mi-am pus Suceava in loc de Spania.Stiti cumva cum as putea schimba?
podariumihaela
hosen spune:
,,Carmita baby"ceai facut ceai rezolvat tea dat roade?-sa nu te intristizi ca poate mai stii la tine poate da roade?!astept sami zioci cai reusit si cum e,,,,?
iliuta spune:
CRISTINA(HOSEN), nu-i nimic ca m-ai botezat.Numele meu e Mihaela , dar nu conteaza.Merci de informatie.Am sa incerc sa vad daca reusesc.
podariumihaela

. Zi-mi te rog pas cu pas ca nu ma lamuresc.