Tratament pentru gene?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Si eu mi-am taiat varfurile genelor prin adolescenta...dar tot asa au ramas . Am observat ca nu sunt singura p-aici..Aniela, poate nu la toata lumea functioneaza chestia aia..nu stiu ce sa zic hmm

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut si eu miam taiat genele si sa stiti,ca le am la fel mari,dar drepte,si foarte rare,am facut o perioada si cu ulei de ricin si cu ou,am folosit mai mult la radacina parului de pe cap,acum nu mai am ulei de ricin si nu pot sa-mi dau,dar fetele din japonia cunoste pe aici unde pot sa fac rost,de un tratament de gene?ma intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

eu cu ulei de ricin ma dau un fiecare zi inainte sa dorm..si la mine chiar se vede diferenta..mi-au crescut ,au mai mult volum...incearca..nu vad ce ai de pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

plus ca este ieftin si se gaseste in orice farmacie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Eu le-as incerca pe amandoua si un tratament si uleiul de ricin. Problema este ca nu stiu cum se numeste uleiul de ricin in olandeza si daca gasesc aici sau in Olanda..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Carmita baby uleiul de ricin in olandeza se cheama: wonderolie=ricinusolie (dar asta e un termen mai elaborat)...unde il gasesti, asta nu stiu, dar poate te uiti la vreo drogisterij dupa denumirea asta.

P.S. uite husbandul zice ca ei il foloseau chiar si la mootarele motocicletelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Dar pt sprincene ce retete dati?
Eu cind eram (mai) mica ma gindeam ce ar fi sa le rad, asa, intr-o vacanta si apoi sa vad minunea de sprincene stufoase crescind!
Bine ca nu m-am slutit, ca cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

mamaaaaaaa...si eu care toata viata plangeam dupa gene luni..si altele si le taie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Multumesc Lena, cumva am reusit sa gasesc pe o pagina de web din Belgia 'Huile de ricin' si schimband pagina in olandeza am gasit si eu stiintificul nume de 'Ricinusolie'. Dupa aia m-am dus la apotheek si mi-au zis ca au, insa tanti de acolo m-a intrebat ptr. ce imi trebuie si cand i-am spus ca ptr. gene s-a socat un pic si mi-a recomandat calduros un tratament gel naturist 'Talika' se numeste. A fost cam scumput, dar dupa spusele lui tanti astept intr-o luna rezultatele. Sa nu va mirati daca in curand o sa va spun ca am niste gene dese si lungi ca de la pamant la cer, la cat am dat pe el

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Cat ai dat mai Carmita ca m-ai facut curioasa?Daca o sa -ti fie bun o sa mi-l iau si eu.Eu pe prostia aia pe care mi-am luat-o (la cre i se facea atata reclama aici) am dat 25€, si ziceau ca o sa-mi creasca niste gene................
Dar n-au crescut deloc.Sa vedem parerea ta.

podariumihaela

Mergi la inceput