Tratament pentru gene?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Carmen cum stai cu genele?Ti-au crescut si tii numai pt. tine??
Zi-ne si nouaaa.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mai Mihaela faza e ca nu vreau sa induc lumea in eroare, mie mi se pare ca ceva acolo tot s-a schimbat adica parca sunt ceva mai lungi sau mai voluminoase.. Nu este o schimbare extraordinara insa cat de cat este.. Urmatorul pas: uleiul de ricin.. Poate o sa imi creasca niste gene pana la cer

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrInTeSs2_ spune:

Fetelor mi-am comandat si eu acel gel sa vedem cit de lungi vor creste, ar trebui sa facem un concurs cui ii cresc genele mai lungi looooool. Cand ma uit la fetita mea ea le are lungi dese si intoarse chiar m-a intrebat cineva dac ao dau cu rimelsi ea mititica are numai 8 luni. Acum sa vedem, eu am ulei de ricin dar nu m-am dat cu el inca , cineva imi zicea de ulei de masline.

OK spor la crescut genele.

Mergi la inceput

Pai e bine daca vezi o schimbare, ca eu n-am vazut..........
O sa ma dau si eu cu ulei de ricin.Nu ma las.Si eu le vreau pana dincolo de cer.Am voie sa visez nu?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Din Germania nu e nimeni s avina cu un sfat ceva ,ce se gaseste pe aici?Cum se numeste uleiul de ricin in germana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Poti incerca uleiul de ricin, dar atentie ca daca iti intra in ochi ustura foarte tare. Rezultatul nu e spectaculos si necesita mult timp asa ca foloseste un rimel de buna calitate.

kiss

Mergi la inceput

Buna fetele.Ce mai ziceti?Carmen cum stai cu genele?Ti-au mai crescut sau nu?Zi, ca daca ti-au crescut o sa-mi cumpar iarasi cand vin din vacanta.Tre' sa mai incerc si eu.
Hosen tu ce faci?Cand pleci in tara??
Pupici tuturor.

Mihaela

Mergi la inceput

Buna Mihaela, in mare ce pot sa zic observ o schimbare, dar nu este spectaculoasa. Abia astept sa incerc si uleiul ala de ricin cand ajung in Romania, adica peste o saptamana

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Carmen, lasa ca pana la urma o sa reusim.Incercam cu tot ce auzim.O sa reusim sa avem genele pana la cer.
Si eu plec acasa pe 29 iulieeee.Abia astept.

Mihaela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iliuta

Carmen, lasa ca pana la urma o sa reusim.Incercam cu tot ce auzim.O sa reusim sa avem genele pana la cer.
Si eu plec acasa pe 29 iulieeee.Abia astept.

Mihaela

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput