Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mama bortzoshelelor , miine pe la ora asta iar ne muta Ioana la cit de mult vorbim.
Ieri am ajuns acasa si m-am culcat dar ma gindesc ca am ajuns cu bine acasa ca eram asa de obosita ca am facut vreo 2 gafe la volan si m-am bagat in fata unora fara sa ii vad...
In fiecare dimineata exersam simtitul copilului, sotul cu mina pe burtica semiconstient ca inca dormim si vedem daca simtim ceva sau nu... deocamdata e asa mai finut desi sotul meu zice ca il simte.

Felicitari karmenutza pentru bebe-ea sa se faca mare si frumoasa!
Felicitari anirim pentru bebe-el si sa se faca un voinic!

Flavia, eu fac eco morfologica la 24 de saptamini pentru ca asa mi-a spus doctorita asa ca pina pe 14 iunie ioc sex copil sau alte amanunte .
Azi ma duc la control , cred ca voi face si eco dar fara sa stim prea multe... doar sa vedem ca misca! Eco este prostutz rau de aceea nici bani prea multi nu dau pe consultatie.

Jadi
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, am inteles ca patuturile astea pliante deformeaza coloana vertebrala, pentru ca nu au ceva tare jos. Copilul doarme pe moale, si nu e bine. Sunt bune doar de luat in vacanta, cateva zile, nu noapte de noapte. Se zice ca sunt bune cele tari.
Fetelor, aveti idee cate batai pe minut trebuie sa aibe inima lui bebe la varsta asta? link-ul acela de pe prima pagina are doar pentru trim. I. Ai vostri cate aveau la ultima eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu am facut ecografia acum o luna si BCF era 158 batai/minut. Stiu ca mai scade o data cu cresterea copilului dar nu stiu valorile normale la anumite varste ale sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc pentru incurajari, sunteti niste scumpe!!!
Tonnia, multumesc pt. informatiile suplimentare! Deci asa e cu colul asta cu 2 capete! Las' ca-i vin eu de hac si-i pun capac la orificii!!

Mihaela 20++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si eu am auzit de paturile astea la fel desi multe prietene au si sunt multumite! Nici alea de lemn nu prea imi plac, ma gandesc sa nu se loveasca...

La 15 sapt, 147/min, la 13- 160. Mai fac la 20sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

karmenutza, uite www.io.com/~dubose/ehr.gif" target="_blank">aici o poza cu bataile inimii. Concluzia e ca daca sint intre 120 si 160 e de bine.

Eu as vrea patut de lemn. Am vazut multe modele de "imbracaminte" pentru patut, ca sa nu se loveasca bb, si mi se par foarte vesele, frumoase si utile. Eu sint la dilema cu salteaua: din iarba de mare sau din alt material?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Repede, pina nu uit: vreau sa multumesc celei care mi-a dat sfatul cu piinea prajita contra arsurilor. De cind bobinez seara piine prajita (bine, cu dulceata pe ea) nu mai am probleme cu arsurile.

Si mai am o dilema, fetelor: pompa de sin, care e mai buna? Aia tip injectie sau celalalt model (nu stiu detalii, poate stii voi cele care ati mai fost maimici)?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Stiti cumva la ce varsta se intoarce bebeul?
Ca eu nu mai simt miscarile jos de tot, ci mai sus.
Plus ca nu prea le mai simt cand stau in fund, ci mai mult cand stau intinsa in pat.
Pupici

Nicole 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, am reusit sa citesc tot ce ati scris de dimineata pana acum.

Sa recapitulam :
- suntem pentru caruciorul de la Buburuza.
Problema este sa gasim o modalitate ca sa il vedem inainte de a-l cumpara sau sa il cumparam de la un magazin normal nu unul on-line.
- asa am citit si eu despre patutul pliant ca ar deforma coloana la bebelushi. Scria chiar aici pe forum dar la alt subiect o mamica din Germania parca, ca asa le-au spus la cursurile pre-natale.
Acum, finutul nostru a avut pana la 1 an patut de lemn dar fara aparatoare parca. Apoi, fiindca noaptea se tot lovea in gratii, i-au luat din asta pliant, dar cu salteluta din iarba de mare si sunt tare multumiti de el.
Fiecare cum considera, sotul meu vrea sa luam un patut pliant, eu parca unul de lemn ca mi se par mai solide.
Deh,
- Ioana, bafta multa la 'fabricat' copilasi din 2 in 2 ani.
Sa vedem cum o sa va schimbe planurile Miruna
Ori o va sa incante foarte tare ori o sa va sperie.
Glumesc.
- duminica seara mi-am notat sa ma uit pe National Geografic.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Si mie imi place caruciorul de la Buburuza. La o prima vedere, raportul calitate/pret pare OK. Dar parca nu as avea foarte mare incredere sa il cumpar fara sa il vad "pe viu" inainte.

Flavia 21+

Mergi la inceput