Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Fetelor,a aparut subiectul "o odisee filamata" aici pe forum,sa nu uitam sa urmarim si noi duminica seara la ora 22 pe National Geografic "parcursul" lui bebe in 40 de saptamani! Poate fi interesant!
Pupici!
Moki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, da e capatul colului dinspre uter, nu dinspre vagin. Eu am inteles ca el se ipoate nchide daca stai la repaus, adica sa-ti iei concediu! Sa vedem ce zice dr., nu e grav, tu ai col lung!

Karmenutza, , deci l-am simtit!

Cge, mie-mi place caruciorul, dar l-as vedea inainte de a-l cumpara!

Fetelor, spuneti-mi si mie parerea despre patutul de panza de la Chicco! Pana acum s-a pronuntat Oana , dar mai vreau pareri!

Mergi la inceput

Vin si eu cu o intrebare de inceput de trimestru 1: parca mi s-au inmuiat sanii! Ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, , si mie. De vreo saptamana. Si nici nu ma mai dor asa ca in primul trimestru. Dar au ramas mari. Mari si moi. Dar am citit eu undeva, (nu mai stiu unde, la cate am citit...) ca este normal asa. Daca bebe e bine, nu mai conteaza. Important e sa vina laptic la nastere.

Mergi la inceput

Haha, cum suna, mari si moi! Exact! Si eram atat de sexy pana acum vreo 2 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cristina, mie imi place caruciorul. Daca zici ca se inchide "fabrica" de bebelusi, eu zic ca e bun. Si la mine se inchide fabrica. Deci, cred ca o sa-mi iau si eu tot din ala. Nu conteaza chiar asa de mult cat e de mare ca stau la parter, nu intru cu el in lift. Dar parca as vrea sa-l vad inainte, sa nu aiba ceva defecte. Am mai auzit din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si mie imi place caruciorul Cristinei, poate n-am fost clara din prima, dar nu l-as comanda fara sa-l vad cu okiu' meu. Daca merge cineva sa-l vada, rog frumos sa zica impresiile aici.

Ce ma amuzati fetelor cu "fabrica". Eu inca mai vreau 3 copii, la diferenta de 2 ani toti, ramine sa vad ce-o sa mai zic dupa primul.

Tonnia, da-ne link cu produsul.

Ioana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

e BETON CARUCIORUL...PENTRU MINE.
IMI PLACE FOARTE MULT.
DAR EU STAU IN ARAD, DE UNDE SA-L IAU?

VERO 18+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ce sa zic eu....