Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata gravidute cu burticute!
Intr-un final dramatic, am ajuns si eu la serviciu, am prins o aglomeratie super in Bucuresti.
Pentru fetele din Bucuresti, am facut cu masina de pe Teiul Doamnei pana la Obor 40 minute

In rest, la serviciu am o groaza de trebi de rezolvat si pe deasupra sunt si complicate.

Si pe mine ma doare spatele si picioarele ma dor desi nu am luat f. mult in greutate. Mi-e deja greu sa merg cu Victor in parc, el se catara peste tot si eu trebuie sa stau sa il supraveghez in picioare.

Eu am luat cateva pastile de Ca la recomandarea doctorului, mie mi-au iesit analizele la Ca prost. si in plus ca il elimin din organism. Nici lactate nu ma omor sa mananc, numai branza pot sa inghit.

La categoria "Ce parere aveti despre", va invit sa va uitati si la caruciorul
http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=2840
ca sa aflu si parerile voastre.

Numai bine,
Cristina, mama lui Victor (5ani si 4 luni) si a bebelushei (21 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Felicitari tuturor celor care-ati descoperit culoarea carucioarelor!!! Mai e un pic si-avem lista completa!
Eliuta, sper sa vedem caruciorul roz la tine!
Ioana, spor la treaba!
Eu sunt f. stresata, astazi ma duc la medic la consultatie cu toate ca n-ar fi trebuit... am facut luni seara eco morfologica si mi-a iesit ca am colul deschis...nu e bine deloc, am vorbit si cu Dr. Iosup azi si intr-adevar nu e de bine... nici nu mai pot sta pe scaun la servici...am programare diseara, offf...stiu ca exista solutii cu repaus la pat, sau antispasmice sau cerclaj - dar tot mi-e frica...
Mihaela 20++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Curaj,Mihaela!Noi te sustinem!!Oricum sa pui si putin mai mult optimism in ingrediente,da??:))
Pumnii stransi!O sa fie bine!
Moki

Mergi la inceput

Fetelor, please, stie cineva cum e cu colul asta deschis? Mie mi-a zis ca e orificiul intern deschis, diametrul 14mm; ce-o insemna asta? Ca e intredeschis? Am auzit de fete care s-au internat in spital ca aveau dureri, sangerari si col deschis de 3cm...Colul asta - din cate stiu eu- are 2 capete - unul spre uter, spre copil adica, banuiesc orificiul intern si altul spre vagin, orificiul extern? Anatomia asta... va rog, daca stie cineva ceva mai mult!
Mysweetest, si eu am avut 2 carcei pana acum, la pulpa piciorului, naspa intr-adevar; o sa vb. cu medicul si despre asta sa vad, poate-mi da niste vitamine.
Mihaela 20++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Salutari, fetelor!
Tonnia, da! Asa se misca bebe. Asa am simtit si eu saptamana trecuta. Dar destul de slab. Acum simt tot slab dar parca mai des. Asta e. A miscat!
Mysweetest, mie mi-a recomandat tanti doctor acuma Ca+Mg Berroca, in saptamana 17. Saptamana viitoare trebuie sa iau Cal C Vita care este tot cu Ca; si mananc si lactate si mi-au iesit bune si analizele. A zis ca este supliment pentru prevenirea rahitismului la bebe. Eu stiu ca din luna a VII-a NU se mai da, ca poate produce contractii. Luna viitoare o sa-mi dea Zimafluor pentru dintii lui bb, pe care o sa-l iau pana nasc, poate si daca alaptez.
Despre kilograme...e dureros. Am luat 6 kg in 4 luni! Si ce m-a certat doctorita!!! A spus ca ea nu permite mai mult de 1 kg pe luna. Si sa nu mai mananc dulciuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, incearca sa stai cit mai linistita. Bafta la medic, si sa urmezi intocmai ce-ti zice el.

Cristina, carutul ala cu siguranta e foarte ieftin. Noi si ieri am umblat prin Unirea, Victoria si reprezentanta Chico sa vedem cum sint articolele pentru bb. Concluzia:
- hainutze sint cele mai multe si mai frumoase, toate preturile, de-abia ma abtin de la cumparat
- patuturi sint ceva modele, ar fi de unde alege
- carucioare de calitate f. buna n-am vazut (inca n-am ajuns sa facem diferentieri de pret, sintem inca la partea cu "calitatea"); in top avem unul Graco, vazut in Unirea
- de scaune de masina nu mai zic din nou ... sotul nu e multumit de niciunul vazut

Ne-a mai ramas de vazut doar reprezentanta "bebe confort", in ea ne punem speranta.

Stie cineva sigur daca putem merge fizic la magazinul Buburuza sa vedem produsul inainte de a-l cumpara?

Ioana

Mergi la inceput

Multumesc Moki! Eu de fel sunt optimista, acum e prima data in sarcina cand ma cam stresez... ideea e ca nu mai am rabdare pana diseara, vreau sa stiu exact cum stau, ce solutii am! Si eu ma gandesc ca totusi chestia asta cu colul e des intalnita si se rezolva - voi face tot ce-mi spune doc. numai sa fie bine!

Mihaela 20++

Mergi la inceput

Sa fie, Ioana! O sa va tin la curent!
Si pe mine m-ar fi interesat de Buburuza aceea, o fi numai magazin virtual?

Mihaela 20++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Mfiore bafta multa la medic! Si cel mai important nu te mai stresa. Stiu ca e greu, dar macar incearca. Si stai cat mai cumintica.

In legatura cu carceii, eu am avut unul nasol rau noaptea trecuta, dar ce e drept mie nu-mi plac lactatele si aveam calciu la limita inferioara inainte de sarcina. Dar de azi intru pe regim de lactate.

Pupici

Nicole 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela - MiFlore, stai linistita ca sigur exista solutii si pentru problema cu colul tau. Eu cu bebelusha iti tinem pumnii.

Asta e de cand ne-am hotarat sa facem copii, au inceput o groaza de probleme dar si mult mai multe satisfactii. Cand o sa ne tinem bebelushii in brate o sa uitam de toate problemele astea.

Ioana, mie mi s-a parut ok caruciorul de care v-am zis, la noi bebelusha de acuma va inchide fabrica de facut bebei. Este ultimul produs care va iesi pe poarta fabricii, ha, ha
Asa ca nu vrem ceva super rezistent, un carucior care sa ne tina 1 an.

Mi s-au parut culorile cam sobre pentru o domisoara, dar si rezistente la murdarie.

Cristina

Mergi la inceput