Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Flavia, pe cutia marsupiului meu scrie ca este pentru copii intre 3.200 kg si 11 kg-deci teoretic de la nastere. Dar sincera sa fiu eu nu o sa-l folosesc pana pe la 3-4 luni. Totusi coloana lor este destul de fragila. M-am grabit sa-l iau pentru ca am prins o reducere bunicica.

Oana D - 23+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Pai mysweetest, tu te plingi de greutate la 64 kg? Eu asta toamna nici dupa dieta nu reusisem sa ajung la 64, desi toata "tineretea" am avut sub 60 (deh, vorba lu' taica-miu, doar nu vreau sa fiu femeia-scindura toata viata, trebuie sa ma mai rotunjesc si eu).

Azi mi-am luat echipamentul, vreau sa ajung la sala.

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, spor la treaba. O sa fac si eu niste exercitii impreuna cu tine (cu gandul, evident) .

Oana D - 23+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Oana, asa auzisem si eu, ca nu este prea indicat sa ii bagam imediat in marsupiu datorita coloanei lor fragile, dar cu toate acestea pe ele crie ca le poti folosi de la nastere (cel putin pe unele)

Flavia 21+

Mergi la inceput

Cred ca ceva de genul asta este ceva mult mai sigur pentru bebelusii pana in 3 luni: http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2667879&cat=132769&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A86323%3A229150 . Chiar am vazut un copilas intr-un magazin, atarnat de gatul mamicii, dormind facut colacel acolo si nu avea treaba. Dar nu stiu de ce nu ma atrage in mod deosebit sa iau asa ceva, am luat unul clasic, cu intaritura pentru capusor.

Oana D - 23+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Buna-dimineata, mamici cu burtici!
Ce bine de cele care pot face sport! Eu si daca merg putin mai repede incepe sa ma intepe ba intr-o parte ba in cealalta, ce sa mai zic de exercitii de aerobic. Eeee, si uite-asa in afara de mers pe jos, nika! Si ma uit seara in oglinda si-mi studiez sunculitele si.... Da' las' ca trece, puiutul meu sa fie sanatos! Sper ca macar la controlul de vineri sa-mi zica si mie nenea doctoru' daca-i fetita sau baietel ca nu mai pot de curiozitate. Eu tare imi doresc sa pun un carucior roz pe listuta.
Aveti grija de voi!
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Eliuta,iti tinem pumnii pentru caruciorul roz!!Si va fi bine si pentru baieteii nostri,sa nu se bata pe fetite:))!!Deci succes la fetita!
Antonia,la fel am simtit si eu primele miscari,ca niste ciocaneli,acum insa are si alt fel de scheme in program, un pic mai ample,se suceste cumva ciudat,dar pret de 1 secunda,si nu foarte des,de doua-trei ori pe zi!
Fetelor si eu ma numar printre cele cu burtica mica..:(,unii nici nu observa..:((ce sa mai zici de locuri in metrou??nici vorba!totusi bebe o ok dezvoltat,asa zice nenea
Ioana,felicitaripentru mers la ..esti tare!mie nu-mi prea vine,nici nu stiu unde sa merg,desi inainte eram mare amatoare de aerobic!tu unde ai zis ca mergi?
Pupici la burtici!
Moki
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Hahahaha Oana.

Chestia aia de tinut copiii, pe care ne-ai aratat-o, au inventat-o tigancile la noi de sute de ani. Si intr-adevar pare mult mai confortabila: iti legi o carpa mai mare de gat si pui plodu!!! Eu chiar as incerca, ca tigancile pareau ca stau foarte confortabil cu copilul asa. Si cand i se face foame are la indemana sursa de mancare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Ioana pentru !
Sa faci si pentru mine ca eu nu am voie din cauza placentei joase si la cate ma dor ..nici nu prea mai imi arde.
Voua v-a prescris pana acum medicul de familie Calciu cu vitamina D3 sau alte preparate de calciu? Am inteles ca abia in luna a7a e bine sa luam.
Eu am tot mancat lactate dar am tot mai des carcei la picioare in ultimul timp si e asa neplacut ....am inceput deja sa ma vait ca o baba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eliuta, bafta vineri la control!

moki, nu merg la aerobic, ci la fitness, in piata Alba Iulia la salonul Life la "program" pentru gravide. Am mai fost o data, e simpatic tipul, si mi-a placut sa trag de fiare, imi mai pun muschii in miscare, ca sa nu-si piarda chiar de tot forma.

Ioana

Mergi la inceput