Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Fetelor cu burtici mai mari, cat dureaza echo morfologica?
Mi-a spus o fata ca a durat o ora...si tot stau sa ma intreb
ce i-or fi facut atata timp. Asa-i?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, la noi dureaza o jumatate de ora o eco morfo.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, mMultumesc de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Felicitari ,Anirim pentru baietel si Karmenutza pentru fetita!!
Interesante site-urile cu dimensiuni!Eu stiti ce nu vad la mine?Lungimea fatului!Stiu ca are 384 gr. la 20 saptamani si trei zile dar nu stiu cat are in lungime..:((Aveti idee care e indicativul?

Moki
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Moki, ia-te dupa CRL, dar asta e dimensiunea in care nu intra si lungimea picioarelor. N-au cum sa masoare din cauza pozitiei decat CRL la care se adauga femurul si tibia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna ziua fetelor,

Am avut si eu o pauza de 2 zile si acum am revenit la munca fara nici un chef. In schimb ma simt mai bine, nu mai am contractii si ce e mai important: mi-a iesit bine triplu test!!

Nu stiu de ce am avut asa emotii pt ca sunt tanara si sanatoasa insa sunt ingrozita de stiu eu ce boli si anomalii. de cand am ramas insarcinata imi tot sar in ochi oamenii cu diverse tare fizice sau psihice si ma cutremur. Bine ca exista in zilele noastre toate testele astea pe care le injuram si bodoganim noi!

Sunt fericita ca incep o viata noua complet: un sot, un copil, o casa noua, mobila noua. La nici una dintre ele nu ma asteptam asa curand asa ca imi intelegeti frica de necunoscut. Acum sunt in perioada de adaptare.

Va invidiez ca aveti timp de gatit. papanasii aia m-au dat pe spate. Printre primele cuvinte pe care le-am invatat au fost papanasi...

O sa imi fac si eu cand am timp o portie.

Ioana, eu chiar nu vreau sa stiu ce sex are coplilul, vreau sa fie o surpriza.

PS: Am vazut la Unirea niste patuturi de copii care semanau cu niste corturi. Erau ffff dragute si pareau mai confortabile decat cele din lemn. Aveau si masa de schimbat. DIn pacate costau peste 10 milioane. Deh...Mai vedem noi.

O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

sofia, ma bucur ca sinteti bine. Te-am trecut cu pe listuta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salutare burtici,

Karmenutza, felicitari pentru Ioana-Catalina, sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Anirim, felicitari si tie pentru baietel. Sa-ti adica numai bucurii.

Azi am intalnire la dieteticiana si mi-e groaza ca o sa ma cantareasca. Eu am cantar acasa, dar nici nu vreau sa-l vad. Fetelor, nu stiu care din voi zicea ca se ingrasa mai mult cand ia Materna. Asa sa fie? Exista vreo legatura?

Pupici
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Monica, eu ma plangeam...dar nu cred ca e o regula, depinde de la caz la caz. Eu m-am speriat ca nu iau in greutate si nu am nici pofta de mancare si ajunsesem sa mananc un sandvis cu branza si un castronel de lapte cu cereale pe zi. Mi-a fost teama ca bebe nu are nimic de la mine si, cu toate ca dr meu mi-a zis ca nu am nevoie de vitamine ca o sa ma ingrase, am inceput sa iau Materna. Nu stiu daca e adevarat sau nu, dar am avut pofte mai multe si mai dese, mai ales de dulciuri. Asa ca...dupa o cutie de Materna (30 de zile) m-am oprit. Acum mananc mai bine, mult lapte, legume, fructe, carnitza, am inteles ca e ok si regimul acesta si fara vitamine pentru bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Noua nu ne-au dat la ecografie o lisa cu dimensiunile, dar imi amintesc ca "surpriza" noastra cintarea 385gr. la 20sapt.+ 3zile. Joi am si eu programare la doctorritza si atunci poate o sa imi dea mai multe amanunte despre dimensiuni.

Ioana, daca voi sunteti inalti puteti sa va asteptati ca si Miruna sa fie inalta. Si eu am 1.70 m si pina la liceu am fost cea mai inalta din clasa, iar acum ma uit la Andreea ca are 4.5 ani si toata lumea ma intraba daca are peste 5. La gradinita mai are numai doi baieti la fel de inalti ca ea. Norocul nostru ca pe aici sunt foarte multi descendenti de nordici, inalti si blonzi . Pentru prima oara in viata mea nu m-a deranjat ca sunt inalta si port pantofi cu toc!

Anca 21+

Mergi la inceput