Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
karmenutza spune:
Am uitat sa va mai spun ca si mie mi-a devansat DPN de la 25 oct. la 19 oct. Zice ca e mai mare bebina mea decat credeam eu. Si zicea ca are 230 g! Mi se pare foarte grasana fata de cum am citit eu ca trebuie la varsta asta (130 g) Pooate nu a vazut el bine sau nu am inteles eu bine.
valen spune:
Felicitari Karmenuta pt. fetita! Imi plac tare mult numele alese; si eu m-am gandit la inceput sa-i spunem gazei noastre Ioana Catalina.
Flavia_Hurducas spune:
Codruta am uitat sa te felicit pentru fetita!
Toate faceti eco morfologica la 20 saptamani. Eu am facut-o doar pe cea care a insotit amnio, dar nu am primit masuratori decat ca dpdv morfo este totul in regula. Dar cum si-a dat seama fara sa faca toate masuratorile pe care vad ca le aveti voi?
Flavia 20+
Ioana75 spune:
Va multumesc fetelor pentru gindurile bune

!
karmenuta felicitari pentru fetita! Ce frumos, aveti si un baietel mai mare ...
.
nicole, nu mi-a dat analize si nici n-am cerut. Cred ca spre sfirsitul lunii a 7-a o sa-mi dea pomelnicul de analize.
Ioana
Ioana75 spune:
Gabitza, mii de multumiri!
Fetelor, am pus link-ul pe care ni l-a dat Gabitza pe prima pagina, e foarte bun, l-am verificat. Si intr-adevar, femurul bb-lui meu iese din schema de 24 saptamini
.
Ioana
Tonnia spune:
Miflore, Oi inseamna orificiul intern, trebuie neaparat sa iei legatura repede cu dr., nu e mult deschis dar probabil ca-ti trebuie repaus!
Karmenutza, felicitari pentru fetita! Si ai ales si un nume frumos!
Carmi, 
karmenutza spune:
Multumesc de felicitari, fetelor!
M-am uitat pe link-ul dat de Gabita si lungimea femurului bebinei mele este pentru varsta de 20 saptamani. Si ea are 17. Inseamna ca are picioare lungi ca ale Mirunei. Dar noi nu suntem inalti, nici eu nici taica-su.
Carmi spune:
fETELE; UITATI SI AICI UN LINK CU DIMENSIUNILE:
http://www.womensclinicseattle.com/ultrasound.htm
Ioana75 spune:
anirim, felicitari pentru baietel, sa va traiasca
!
Carmi, multumesc, am pus si link-ul tau la insectar
.
Ioana