Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, codruta! Sa ai o fetita sanatoasa bsi frumoasa!

Ioana, felicitari pt eco!!! Mirunica arata a fotomodel de pe acum!

Fetelor, colul meu e ca Fat Frumos, are 4 cm, daca puteti crede, ca eu asa si asa! Imi pare tare bine (era 2,4) dar nu-mi vine sa cred ce a crescut. N-am prea stat in pat, mi-e sa nu fie o greseala! Placenta e tot joasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mersi mult! Si la mine placenta e jos inserata, nu stie careva, oare se ridica? Chiar nu vreau cezariana, dar daca e musai...

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 24 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor! Bine te-am regasit, Tonnia!
Raluca, multumesc frumos pt. sfat, o sa fac si eu la fel si sper sa mearga; chiar ma enerveaza ovulele-astea!
Aseara am fost si eu la ecograf, la dr. Iosup pt. eco de 20 de saptamani; e totul in regula, i-a masurat bebelinei toate organele, tot, am o mie de valori pe hartoagele astea si nu prea stiu ce inseamna; oricum l-am intrebat si mi-a zis ca nu-s probleme; si mie mi-a zis grad 2 al placentei cu multiple calcifieri si in plus - poate stie cineva - am citit mai tarziu ca de altfel il intrebam - scrie asa - col lungime 42mm, OI deschis- diametrul 14mm, canal cervical dehliscent pe 11mm; ce-o fi asta, stie cineva? Colul creed ca e bun de lungime, dar OI deschis??? Sper ca nu e colul deschis...
m-a apucat ingrijorarea, dar nu mi-ar fi spus?
In rest, presiunile pe arterele uterine un pic marite - stiu ca mai multe ati avut asa rezultate, nu?
Si inca ceva; cred ca fetita mea e un picut grasunica sau mai mare oricum; are 16,7cm si 510gr +/- 74gr; nu e mult la grame la aproape 21 de saptamani? Si m-a devansat la nastere cu 8 zile, de pe 29 sept. pe 21 sept.
Ioana, felicitari pt. Miruna!!!

Mihaela 20++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Salutare tuturor mamicilor

Felicitari pt fetite si pt baietei !!!!!
Ioana te rog sa treci la mine un carucior albastru si numele DAVID-ANDREI.
Imi pare rau ca nu pot scrie si eu mai des , dar numai la servici am internet si am ffffff mult de munca , mai ales ca din august vreau sa intru in prenatal… in schimb sa stiti ca va citesc la pauza de masa, asa ca sunt la curent cu toate subiectele discutate si va rog sa ma credeti ca va simt foarte aproape de mine.

Va pup dulce si aveti grija de voi si de bebei.
anirim 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Feteloooor, mi-a iesit ok triplu test !!!
Sunt happyyyyyyyyy !!
Ioana, ai cumva un tabel cu dimensiunile
bebeilor pe saptamani? Sau ai idee unde pot gasi?
Pupici la toate fetele.

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

romana_74si la mine era joasa placenta acum aproximativ o luna dar sper ca la viitoarea ecografie sa-mi zica ca s-a ridicat deja...am inteles ca abia dupa saptamanile 28-30 se poate pune diagnosticul de placenta praevia ..pana atunci exista sanse sa se ridice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
ai cumva un tabel cu dimensiunile
bebeilor pe saptamani? Sau ai idee unde pot gasi?

http://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Normal_Anatomy.html

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, felicitari pentru rezultatele la triplu test! Cit despre tabel cu masuratorile pe saptamini, caut de dimineata valorile pentru femur si nu le-am gasit inca. Poate ai tu mai mult noroc, oricum cine gaseste un site bun sa-l scrie.

miflore, poate poti sa-ti suni doctorul sa-l intrebi despre OI, sa vezi ce zice.

jadi, m-ai orbit cu suvitele tale. Si eu sint suvitata de obicei, acum insa nu sint, astept sa-mi vina inspiratia sa ma programez si eu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari Codruta pentru fetita!
Ioana felicitari pentru fetita! Tot nu ti-a dat analize?

Nicole 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna, fetelor!
Miflore, am fost si eu ieri la eco la Iosup dar la ora 12. Nu aveam cum sa ne intalnim.
Suntem foarte, foarte fericiti ca avem FETITA!! Nu prea voiam baiat, ca mai avem unul. Asa ca, Ioana, poti sa treci si la noi un carucior roz. La nume poti sa treci Ioana Catalina. Taica-su tine foarte mult de "Catalina", eu de "Ioana". (Ca am eu fixul meu ca trebuie sa aibe nume de sfant)
Si mie mi-a dat o multime de masuratori care nu prea stiu ce sunt. Colul este 4,3 cm inchis. Placenta este posterioara, adica nu e jos. Asta e de bine din cate am inteles. Si de col si de placenta. De nascut tot prin cezariana dar asta e...Noi sa fim sanatosi.

Mergi la inceput