Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
kid2003 spune:
Ioana, cum se numeste scaunelul de care te-ai indragostit? E Creatis, cumva? La ce pret in au?
La targ un carucior LOOLA 3 in 1 costa 29 milioane
nu am mai stat sa intreb cat e scaunelul de masina. Arata intr-adevar super caruciorul...dar e un pic mai mult chiar decat in afara tarii, acolo e maxim 500 de euro un carut asa.
E greu de ajuns la Lyada astia, nu? Dar macar e un showroom sau un depozit?
Valen: incearca sa dormi mai mult! Pe 25 il gasesti pe dr la cabinet, nu mai e mult pana atunci!
mysweetest spune:
Am si eu o intrebare ..si-a facut cineva poze cu burtica pana acum
? Eu tot urmaresc cum cresc burticile mamicilor de iulie- august..dar nu mi-am facut inca nici o poza
.
valen spune:
Merci Kid, dar nu m-am lamurit cum e cu organele interne; voua v-a scris ceva despre rinichi, ficat etc., pentru ca la mine nu a pomenit nimic de ele. Va rog sa-mi raspundeti daca v-a spus ceva.
RalucaN spune:
Buna burticilor!
Eu nu prea am mai intrat zilele aste pe DC pt. ca am avut o stare mai proasta si nu mi-a ars de nimic. Sunt cam trista pt. ca luni ne-a murit catelusa si ne e greu sa ne obisnuim cu ideea.Uffff, asta este viata...
Ioana, ca vorbeai de intalneala, ar cam trebui sa ne gandim unde si cand, pt. ca mai sunt 2 sapt. pana la inceputul lui iunie. Fetele, venititi cu idei! Cam pe unde ati mai fost si voi si v-a placut. Parerea mea e ca ar fi bine sa fie o terasa, ca e cald si sa fie undeva prin centru ca sa fie mai usor de ajuns pt. fiecare. Nu? Voi ce ziceti? Eu personal, recunosc, nu am nici o idee, pt. ca nu prea sunt umblata. Sa nu dati cu roshii.....
Raluca,
19 saptamani si
din burtik
nicole74 spune:
Buna gravidutelor!
Valen nu te ingrijora cu arterele uterine marite. Relaxeaza-te, odihneste-te cat mai mult. Eu am luat no-spa, iar acum sunt cat de cat normale (dupa ce la prima morfologica erau mari).
Nicole 24 saptamani
cge spune:
Ina, felicitari pentru fetita!
Codruta, multi ani inainte!
Si noi: eu cu sotul meu suntem veterani: in toamna facem 8 ani de casnicie. La nici 21 ani, vorba maica-mii le facusem pe toate, trebuie sa ma si marit![]()
IoanaB, Romana, deh, in atatia ani de casnicie nu e de mirare ca am avut timp sa facem si 2 copii ![]()
La Multi Ani Romana si tot ce doresti sa ti se implineasca.
Si eu imi iau maine rezultatele de la analize, sa imi tineti pumnii ![]()
Ioana, si pana la urma luati ceva de la tanti din Berceni ?
Am vazut si eu o multime de anunturi cu articole second si unele pot fi super ok, ma gandesc.
Noi am dat finilor nostri un carucior sport (pe care il luam inapoi) pe care il folosisem cu Victor numai 2 luni.
Si scaunelul in care statea Victor sa manance, o sa il recuperam.
Cristina
RalucaN spune:
Mysweetest, eu am pozici cu burtik de 17 saptamani. Am vrut sa o pun in album dar se pare ca e problema tehnica pe care am sesizat-o si la probleme tehnice, pt. ca nu-mi recunoaste formatul pozei, cu toate ca e jpeg.Asa ca nu am reusit sa va arat burticuta mea. Dar nu ma las, mai incerc, poate pana la 40 de spt. se rezolva si asta.
Raluca,
19 saptamani si
din burtik
bonaparte spune:
Romana, de pe-acum: LA MULTI ANI!
si petrecere frumoasa!
Lori, clubul Nastase e pe Primaverii, dar nu stiu cu ce mijloc de transport in comun se ajunge
. incerc sa aflu, daca te intereseaza.
vreau si eu intalnire in prima saptamana din iunie
, va rooog! apoi plec in concediu si n-as vrea sa ratez evenimentul!
ioana