Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
miflore spune:
Buna dimineata gravidutzelor!
Azi ma simt mult mai bine, am fost aseara la medic, i-am zis de problema mea cu colul si s-a uitat numai la chestia asta; si ce mai credeti? col lung si inchis! l-am intrebat de 15 ori, o fi zis ca-s nebuna, mi-a aratat si pe ecran ca e inchis si l-a masurat; si am zis ca de-acum nu ma mai duc la 5 medici deodata ca parerile sunt tare impartite, vorba voastra, parc-au facut facultati diferite! In fine, m-am relaxat dupa stres; de unde luasem 6 kg inainte de concediu adica acum vreo 2-3 saptamani, acum am ramas cu 4 de emotie... Sper sa fie totul bine!
Country Girl, felicitari pentu fetita! Sa se faca mare si frumoasa!
Codruta, multi ani fericiti, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebelusha! Eu fac la toamna 5 ani de casatorie, sunt veterana!
Va pup pe toate!
Mihaela 21+
latrishia spune:
Multumesc IoanaO sa fac o vizita in curand daca imi spui si cum ajung acolo. Te pupic
Lori si bebe 17+[/b]
valen spune:
Bravo Miflore; felicitari Countrygirl!Dimineatza am fost si noi la echo, la Iosup si D-ra Sara este foarte bine. Avem 19 sapt.(ovulatie tarzie deh)si dr. a spus ca nu sunt probleme, atat ca a scris pe foaia aia val. crescute pt. IR stanga: 0.63-0.64. Parca a mai avut cineva valori crescute ale Ir-urilor. Ce v-au spus medicii, ca Dr. Tutunaru nu este in tara zilele astea.Voua v-a zis ceva de ficat, rinichi etc.?
romana_74 spune:
Am intrat sa va salut ca maine nu vin la serviciu si nu voi putea sa va citesc. Vreau sa va spun ca si noi facem pe 26 mai 4 ani de la casatorie, iar pe 21 mai e ziua mea de nastere. Am inchiriat un local ca zau nu vreau tambalau la mine acasa, desi eu stau la casa cu curte, dar nu prea am chef sa gatesc si apoi sa spal vasele dupa musafiri.
ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 24 sapt)
Hildegard spune:
La 18 sapt ale mele se vede burtica ca lumea....toata lumea vede ca eu sunt gravida...e normal sa am buritca asa maricica?
Buricul imi iese din ce in ce afara. voi cum il aveti?
vreau sa va zic ca ieri am avut asa niste ...cum sa zic zvacnituri...am simtit si azi, in burta...asta fara dureri, intepaturi sau altele. O fi de bebele sau ce?
De abia astept sa-l vad la eko...pe 6 iunie...pe 8 ma duc la Timisoara sa aud si parerea altui medic bun...asta mai mult pentru eko, ca e mai performant, decat aici unde merg eu in Arad.
oare cand o sa-l simt pe bebe ...asa mai puternic...o lovitura mai sanatoasa?
Vero 18+4
kid2003 spune:
Valen, si mie mi-a zis Iosup ca sunt IR-urile crescute, dar nu ceva ingrijorator. Ce a scris pe foaie? Ca la mine a scris valori normale.
Tutunaru a zis ca sunt intr-adevar mai mari un pic, m-a intrebat daca sunt obosita si mi-a zis sa ma odihnesc mai mult si sa nu fac efort prelungit. Dar a zis ca se vor urmari IR-urile in dinamica si ca pana acum e ok, o sa vedem data viitoare.
Nu le ai asa mari, nu cred sa fie o problema.
Eu abia de maine in 2 saptamani fac eco morfo, voi fi in 21 sapt si 3 zile, nu mai am deloc rabdare, dar ma abtin.
Cat despre patuturi, nici nu mai stiu ce sa cred. Mie imi plac tare mult patuturile de lemn si as vrea sa ii fac mobila pe comanda la ea in camera: patut, o comoda cu sertare pe care sa pun salteluta de infasat, un dulap si cam atat. Dar am auzit de aparatorile de pat ca nu ar fi asa indicate pentru ca, atunci cand e f f mic nu se poate lovi oricum de marginile patuturilor, iar cand incepe deja sa se agate cu mainile sunt destul de periculoase in sensul in care se catara usor pe ele si poate cadea. Deci pe la 6 luni trebuie scoase si pana atunci nu prea ai nevoie de ele...
Ma gandeam la un cosulet pentru primele 3 luni, ca s-ar simti mai aparata intr-un mediu mai stramt si dupa aceea direct in patutul de lemn. Unul portabil ar fi bine de luat pentru concedii si pentru cand il lasi la bunici pentru cateva zile.
Ioana, asteptam vestile cu carutul. 
mysweetest spune:
Hildegarde normal sa ti se vada burtica..eu am aproape 25 saptamani incheiate si daca ma imbrac cu ceva mai strans, mulat se evidentiaza f bine burtica dar daca ma imbrac in bluze mai largi abia se observa si multa lume ramane surprinsa cand afla ca dpn e la inceputul lunii septembrie (1.09-5.09)
.
24+4
jadi spune:
Buna fetelor!
Am muncit 2 zile de mi-au sarit capacele cred ca ma voi relaxa saptamina viitoare.
Am fost la control si totul merge bine, ba mai mult am facut eco si degeaba ca nu s-a vazut sexul dar poate am o sansa in plus pentru ca nu se vedeau nici outele si nici nimic in plus deci e posibil sa fie fata dar nu vom stii sigur decit pe 14 iunie la eco morfologica.
L-a masurat pe bebe in toate pozitiile si mi-a zis ca e bine dar nu mi-a scris nicaieri dimensiunile iar la greutate mi-a zis ca e la limita superioara chiar.
Trebuie sa mai fac niste analize si anume sumarul de urina care trebuie facut lunar dupa 20 de saptamini si transaminazele care sint marite la mine si sa vedem cum mai stam.
Ina, felicitari pentru bebe-ea ! Imi dai o speranta ca poate si la mine e fetita ca la fel nu am avut probleme de nici un fel , nu greturi,etc. In plus pentru circei la picioare doctorita mi-a recomandat calciu efervescent cu vitamina C cite 10 lunar.
Codruta , multi ani inainte !
Jadi
19+
valen spune:
Merci Kid. Iosup a zis ca totul e ok. Pe foaie scrie asa: " artere uterine cu spectru normal si valori crescute de IR in stanga:IR a.ut. dr. =0,48-0,50IR a. ut st. =0,63-0,64"Nu stiu de ce nu mi-a zis si mie ca sunt crescute val. astea, poate sa nu ma sperie. Si pe mine m-a intrebat daca sunt obosita; eu dorm pe mine de la inceputul sarcinii,asa incat mi-a recomandat un concediu medical; mi-a spus ca nici sofatul nu este indicat, dar ce sa fac?!Cam asta, o sa vad ce zice si dr.Tutunaru.
Ioana75 spune:
Fetelor, lasati, tot ce nu se vede la voi se vede la mine
. Eu am o burta maaaare. Ma vedeti voi la intilnire ... chiar, stiti ca mamicile de iulie-august se intilnesc pentru a 2-a oara?
Am fost aseara in Berceni la tipa care vinde carucioare second-hand (si n-am mai ajuns la
). Unele erau mai uzate, unele erau foarte putin uzate. Preturi mici (majoritatea sub 3 milioane). Cel mai mult ne-au placut niste modele care la noi pe piata nu se gasesc (un Chico 2 in 1 adus din Italia si un carut din Anglia parca).
Iar azi dimineata am fost in Bucurestii Noi, la magazinul ala cu produse "bebe confort". Eu m-am indragostit de un 2 in 1 de la Peg Perego (modelul Pramette): este extraordinar de usor, si foarte usor de manevrat. Mi s-a parut ca o prelungire naturala a miinilor mele
. Iar sotul a fost in sfirsit fericit cu scaunele de masina: cele de la "bebe confort" i se par bune. Noi ne alesesem de acasa din catalog 2 modele de carucioare 3 in 1 "bebe confort", dar nu le aveau in Romania. A zis ca prin comanda dureaza 2 luni, dar e nasol ca nu putem sa le vedem inainte, asa ca .. probabil vom renunta.
Ioana