Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
mysweetest spune:
Referitor la vise ..eu stiu ca am visat ceva frumos asta noapte dar nu mai tin minte ce anume
.
Saptamana viitoare ma duc si eu la ecografie iar si poate de data asta aflu si sexul
.
karmenutza apropo ..data trecuta cand am fost la ecograf mi-a zis ca nu e sigur dar ca ea (dr.) zice ca e baiat.
Sa stii ca eu nu am crezut-o
fiindca presimtirea mea e ca e fata .
O sa vad eu cine avea dreptate ..oricum cel important e sa fie sanatos..restul conteaza mai putin.
oana0204 spune:
Ehe.. Cristina, cata curte fac eu la saculetii de dormit, dar nu am gasit decat 100% poliester (rezistent la foc, de parca-l fac fochist pe bebe) sau bumbacel f subtire. Cred ca am sa-i tricotez eu unul pana la urma ca nu stiu cat de sanatoase sunt astea sintetice.
Oana D - 23+ saptamani
Foto
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Am uitat sa va zic ieri ca am aniversat 3 ani de la casatorie. Nu am serbat in mod deosebit, dar azi vom merge. Ieri a venit preotul la noi sa sfintim casa si am facut pregatiri in acest sens ieri.
Lni m-am intalnit cu o prietena si mi-a zis ca o sa am baietel dupa forma burtii, dar dupamasa am fost la eco si doctorul mi-a zis ca va fi fetita.
Desi, eu la cine am vazut burtici ascutite erau baieteti (la cele mai multe gravidute, dar nu la toate)
Va pup,
Codruta 25+
poze
bonaparte spune:
Salutare!
Codruta, la cat mai multi ani fericiti!!! ( eu in curand fac 8 ani de casnicie
, ne-am luat de foarte tineri...iubire mare pe-atunci
)
Mysweetest, nu stiu daca e o regula cu forma burticii. eu parca la ambele sarcini am avut burtica dezvoltata mai mult in fata decat pe laterale, si prima a fost fata iar acum e baiat. as putea spune ca din spate nici nu se vedea ca sunt insarcinata, asta pentru cine ma privea cu o oarecare indulgenta ![]()
la capitolul carucior practic as mai adauga:
-aveti grija sa incapa in lift (pentru cele care stau la bloc, si mai precis la etaj). e bine sa masurati inainte liftul si caruciorul
- de asemenea, tre sa incapa in portbagajul masinii (in caz de masina mai micuta, pot aparea incompatibilitati ...)
ioana 20 fix 
(nu stiu voi cum ati sau veti proceda, dar eu am hotarat sa sarbatoresc mijlocul sarcinii
)
country girl spune:
Buna dimineata mamici si viitoare mamici![]()
Dupa mult timp, revin si eu cu vesti proaspete: dupa ecografia de ieri se pare ca asteptam o fetitza ![]()
Emancipata as putea spune, dupa cum sta picior peste picior la controale![]()
Taica-sau e foarte incantat ca va avea doua fete in casa.
Asta dupa ce aproape toata lumea ne-a pronosticat baiat in functie de forma burtii, lipsa greturilor, lipsa mastii de sarcina etc
De luna viitoare incepem exercitiile prenatale, kinetoterapie, masaj, sofrologie si alte alea, desi doctorul meu are mai multa incredere in epidurala decat in exercitiile de respiratie la nastere ![]()
In rest nu ma pot plange de nimic si sarcina evolueaza foarte bine, analizele lunare sunt ok. Singura neplacere sunt carceii la picioare, din ce in ce mai des, mai ales noaptea. Asa ca ma bate gandul sa iau niste MagneB6 saptamanile urmatoare.
Va
pe toate si numai bine,
PS suntem in saptamana 23+
latrishia spune:
Buna burticutzelor!
Am si eu o rugaminte fierbine la voi.Mergeti careva la inot si daca da, imi spuneti si mie unde gasesc o piscina curata? Trebuie neaparat sa ma apuc sa fac miscare pt ca mi e tare teama de cat as putea sa ma ingrash
.Am abia 17 saptamani si deja imi da lumea locul in autobuz
. Am citit ceva si de un program de fitness pt gravide la piata Alba Iulia. Poti sa mi dai mai multe detalii? Mercic
Pupici la toate pe burtici!
Lori
Ioana75 spune:
Buna fetelor
!
De-abia am ajuns la servici si intru intr-o sedinta, vin cu detalii despre carucioare dupa
.
Codruta, la multi ani fericiti impreuna!
Ina, felicitari pentru
si pentru rezultatele bune.
Ioana
bonaparte spune:
Felicitari, country girl! Sa ai o fetita frumoasa si desteapta si emancipata, ca-i obligatoriu in zilele noastre
!
...si apropo de patuturi, eu am avut ( si am) si de panza si de lemn. din propria-mi experienta, mai practic mi s-a parut cel de panza, pentru ca e portabil si plecam cu el in voiaj, la bunici.
totusi, fetita mea a dormit acasa in patul de lemn. si acesta are mai multe trepte, iar cand copilul creste se poate lasa mai jos ca sa nu cada. recunosc ca a mai dat cate un
( cand a inceput sa se ridce in picioare), dar nimic grav. cel de panza are parca o inaltime mai mare, eu l-am folosit si pe post de tarc o perioada.
si nu in ultimul rand, patul de panza e mai ieftin. daca ar fi trebuit sa aleg, l-as fi luat ditrect pe acesta, mi s-a parut mai folositor.
ioana,
20 fixe
bonaparte spune:
Lori, pe asta cu piscina curata nu stiu daca ti-o poate garanta cineva. eu inot la clubul nastase, in floreasca si pana acum, slava domnului..., nu m-am ales cu vreo ciumpercuta.
la hotel parc se facea gimnastica acvatica special pentru
, dar asta era acum 2 ani..., nu stiu daca mai e valabil
si ar trebui sa fii incantata ca ti se ofera locul in autobuz, inseamna ca arati a
si nu a
![]()

ioana

...Codruta multi ani fericiti impreuna
!