Mamici de septembrie - octombrie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana75 spune:
Capitolul 30 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49253" target="_blank">aici.
Ioana
Anca75 spune:
Multumesc mult de incurajari legat de problema mea!
e adevarat ca de ieri pana azi s-au scris inca 3 pagini de mesaje ![]()
sunt "ingrozita", nu cred ca pot face fata la o asa viteza de scris ![]()
ca sa revin la problema mea, e vorba de o infectie cu E.Coli care din pacate mi-a dat de furca cam 2 saptamani destul de rau
acum sunt convinsa ca e mai rau sa nu fac tratamentul cu antibiotic (norfloxacin) dacat sa il fac
am inceput deja, sper sa fie bine
legat de cumparaturi, eu inca nu m-am obisnuit cu ideea de a avea un bebe
oscilez intre stari de euforie si stari de disperare
imi vine inca foarte greu sa spun lumii si m-a ajutat si faptul ca fiind mai plinuta pana acum nici nu s-a vazut vre-o burtica
acum se contureaza
deci legat de cumparaturi, nici nu ma pot gandi inca, iar pe forum este o lista de studiu deja....![]()
si va tot aud de teste, vitamine si suplimente recomandate
mie nu mi-au recomandat nimic (vitamine minerale ceva)
si nici nu mi-a zis de triplu test, nici nu stiu ce e ala
e obligatoriu?
practic nu au fost modificari prea mari in viata mea pana acum, noroc ca simt cum misca (mi-a trebuit mult sa ma conving ca e bebe) ca sa cred si eu
legat de intalnire, suna f. interesant insa depinde de locul intalnirii.... exista sanse sa veniti la mare?!!!
Anca, 22 saptamani (dupa calculele mele)
sofia_misicu spune:
Buna ziua fetelor,
Rar am intalnit asa o zi: nu am nici un chef de munca!!!Lancezesc de azi dimineata si nu reusesc sa ma urnesc sa fac ceva. Hormonii imi joaca ca de=obicei feste, asa ca mintea mea nu judeca prea clar.
Ma amuza gandul intalnirii. Imaginativa o gasca de gravide marsaluind pe strazile bucurestiului. Eventual sa ne imbracam si in tricouri cu vedere la burata, sa nu existe dubii. Imaginea asta imi aduce aminte de un cantec de-al lui Ada Milea...
O sa intoarcem cateva priviri...
Pana atunci, eu propun sa ne intalnim intr-un parc, Herastrau ca-i mai mare. Ziceti si voi unde sa facem "simpozionul burticilor"
Ana Sofia 18-