Mamici de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

luminitza si de ce mai vrei sa nasti cu acea doctoritza? Ca eu stiam ca eshti la Tutunaru.

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna burticutze,

Ma apuca si durerea de cap pe langa cea de gat pe care o am de 4 zile...Cum Luminita 800 euro?????
Eu oricum n-aveam de gand s-o intreb pe doctorita cat face,ma interesez intai si cat au dat altii si dupa aceea dau si euu...dar 800 euro n-as da,nici macar jumatate!!!!! In fond si la urma urmei EU sunt aia care nasc!!!! I-as da daca ar suporta ea durerile in locul meu!!!!
Oricum,in rest incerc sa fac de toate ca sa-mi treaca durerea de gat si sa nu ma apuce raceala!!! Am pus cartofi,sare incalzita pe gat,am fact gargara cu sare,am mancat Kile de lamai...nu stiu ce sa mai fac!!!!
Aveti vreo idee??
Abia astept sa vad emisiunea pe National Geografic!!! Cred ca e interesanta.
Eu deja am luat de pe net toate trei albumele :"Cutiuta muzica" si iii cant lui BB in fieca zi.Poate stiti ...melodiile pe care le-am invatat la gradinita:Vine,vine primavara,In padurea cu alune,Saniuta etc.

Pupici pe burtici

Anda si buburuza din burtica 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Revin ...despre tarife...am o prietena care a nascut in martie la Giulesti..a costat-o cu aproximatie 12-13 milioane (4 zile de internare) A dat 150 euro la dr (desi nu i s-a cerut...desi se vehicula suma de 100, a vrut sa dea 150 sa fie cu constiinta impacata), a mai costat-o 2 mil epidurala, parca tot sau pana in 2 mil anestezistul si restul ...neonatolog, spagi la asistente, si alte maruntisuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Cu siguranta nu voi mai naste cu dr. respectiva. In ceea ce-l priveste pe Dr. Tutunaru, programul nostru nu coincidea iar in garda l-am sunat de cateva ori si nu a putut sa ma primeasca. Am tot respectul pentru dansul si l-am recomandat la "Aspirante", dar nu am avut acelasi program.

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Na ca iar nu mai pot dormi, sunt treaza de la 3.30
Nu stiu ce mama masii sa mai fac, o sa merg la dr sapt viitoare si o sa il intreb daca pot lua ceva sa dorm, ce e sigur pt sarcina.

800Euro pt o nastere??????Incredibil, cata nesimtire, de parca nu platesti asigurarea medicala.Aici numai daca nu ai asigurare te costa o gramada, dar atata timp cat esti asigurat nu ai probleme.Ce mai neobrazare totala.Ar trebui expusi la tv nesimtitii astia!!!!

Katink o sa ne mutam in Stuttgart, acolo au o baza militara uriasa.Inca nu stim daca vom locui in baza sau afara in oras.Nu stiu cum sunt chiriile si cheltuielile + ca nu vb germana deloc, cred ca va fi o adevarata aventura pana ne obisnuim .Norocul nostru este ca in zona aia sunt peste 100.000 de americani si lumea din oras vb engleza cat de cat.

Irina la fel zic si eu ca mai am putin si sunt atat de emotionata, nu mi-e frica de nastere, vreau doar sa treaca timpul sa il vad pe Aidan.Seara cand mergem la culcare stam si vb(eu si sotul) despre cum arata Aidan, daca seamana cu el sau cu mine.Asa imi vine sa plang de bucurie cand ma gandesc ca in vreo 45 de zile o sa il vad.

Documentarul acela eu l-am vazut.Se numeste 9 luni.Este excelent sa va uitati.Arata cum se dezvolta bebe in fiecare sapt.

Adriana si Aidan 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

E vreo mamica pe aici care merge la Dr. Marcel Moisa?

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

De abia am avut timp sa va citesc!
Am spalat randul 2 de haine pt bb si o caciulita s-a intors pe dos(e dubla) si nu stiu cum sa o fac la loc-am dres-o,dar parca nu mai arata la fel .Aproape am terminat bagajul-am luat ieri si raincover pt carucior si o jucarie draguta cu barcute(am prins-o la reducere) pt prins pe carucior sau pe patut-bb e un fericit nu rezist sa nu-i iau ceva.Avem o problema cu caruselul de patut-sunt multe modele,dar noi vrem sa se asotreze cu lenjeria de patut(care e verde pal cu iepurasi si puisori galbeni) si sa aiba si butoane si telecomanda,iar cel pe care l-am ochit e super frumo,dar e mov(butoane de plus pe care le poate apasa bb cu piciorusele si canta fiecare cate un cantecel),iar bratul e rosu!Nu se potriveste deloc!
Si eu mai am putin-48zile(dr zice ca ar trebui sa nasc pe 7iul nu pe 8) si nu mai pot de dorul lui bb,nu l-am mai vazut de cand avea 24s.Urmatoarea programare o aveam peste 3 sapt,dar e zi libera aici si m-au programat peste 4 sapt-adica 36+.Au zis ca daca cumva ai probleme-urgenta e nonstop-unde te treateaza super,e adevarat(doar am fost de 3 ori).Sper sa nu am probleme in continuare!
Fetele din strainataturi cum e la voi cu planul de nastere?Eu trebuie sa mi-l scriu si sa-l discut cu sotul si il dau la admiterea in spital!
Am fost la dr luni,suntem bine si cica greata mea a fost gastroenterita,mi-a trecut(a inceput de la o fasole scazuta si sotul a patit-o,dar el a luat pastile si l-a tinut mai putin).
E revoltator cat cere "dna"dr!
Documentarul e super si nu e asa de speriat cu expulzia-mie nu mi-e frica
Trebuie sa plec, va pup!

si pestiuc iubit&saltaret de 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Luminita..eu merg la Moisa Marcel..
Mie imi place ca medic..nu exceleaza el in comunicare, dar iti raspunde la orice intrebare ii pui...desi are ca specializare si chirurgia, este adeptul nasterii normale cu anestezie epidurala..
prietena mea a nascut cu sotia dansului si mi-a zis ca amandoi sant foarte bine vazuti la giulesti...pot sa-ti spun ca el miercurea e de garda si din cate am inteles prefera sa te cheme la spital in ziua lui de garda, prin sapt 39, sa-ti provoace nasterea...atunci bebe e la termen, el te asista...toata lumea-i multumita..
Nu ma intreba de tariful pt nastere...nu am idee...pot sa-ti spun ca tariful unei consultatii cu eco, la cabinetul particular este 300 000 lei...daca ai si alte intrebari, cu cea mai mare placere...chiar mi-ar place sa stiu ca mai e cineva "cunoscut" la el si exista posibilitatea sa fim colege de travaliu...ca avem termene apropiate (sper sa nu ma insel)
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Emaaimee, eu mi-am facut deja hartiile de internare si le-am depus la spital.Mi s-a spus ca asa este cel mai bine pt ca sigur nu voi avea putere si dispozitie sa o fac atunci cand nasc.Voi fi ocupata cu alte chestii in acele momente

Despre planul de nastere nu am discutat inca dar banuiesc ca o sa incep sa discut despre asta cu dr din sapt 36.Oricum stiu deja ca vreau epidurala si sotul nu are nimic de obiectat, si daca ar avea ar fi problema lui , pana una alta eu voi suporta toata treaba asta .

Adriana si Aidan 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc fetele ptr felicitari la adresa lui Bocanila cel voinic.
Katimk esti o draguta .
O sa am grija Anis de ginerele tau iti dai seama tu vezi ce faci cu fata
Luminita dar la ce spital nasti tu mama de au asemenea spagi? Eu cunosc un dr care a cerut in martie 500 euro la cezariana(are de fapt si renumele de cel mai scump medic din Bucuresti care prinde la snobi) dar in rest nu am mai auzit. Tu ai schimbat cam multi medici mi se pare mie in sarcina.800 euro a cerut ptr nastere normala sau cezariana?

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput