Mamici de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetelor, stiti ca va ziceam ca am fost ieri sa-mi fac analizele.

Tocmai m-a sunat doctorita sa-mi zica ca am anemie, lipsa de calciu (nu grav) si de magneziu (mai tare). In concluzie, dublez doza de fier si de magneziu si 10 zile intrerup calciul ca sa se asimileze mai bien Mg si apoi trec mai tare pe Ca. Apropos de discutiile de mai devreme cu vitaminele si mineralele, e greu sa-ti asiguri din alimente tot ce ai nevoie tui si puiul tau, asta e confirmarea cea mai buna (nu si foarte fericita).

Va pup si va doresc numai bine,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, cred ca sunt ok, desi aici trebuie sa astepti ceva vreme pina se rezolva- ce e drept, se rezolva! dar sunt destul de inceticuti. anyway, cred ca in atitea zile aveau timp.
planul de nastere l-am facut cu dr la spital saptamina trecuta si ma mai duc in iulie la control si ca sa vorbesc cu anestezistul.
azi a fost ultima zi de munca, acum sunt in concediu de odihna si apoi intru in prenatal si ma mai duc la anul.
mi-a venit decizia pt banii de maternitate si am fiert de nervi, dupa ce ca imi dau putin comparativ cu salariul de acum( imi calculeaza dupa anul fiscal 2003), mi-au adaugat si doua procente la taxele pe care le aveam deja...adica ma duc spre 30% taxe...o sa iau aproape jumate din banii cu care sunt obisnuita
si pachetul cu hainute vine peste doua saptamini. pe ala abia il astept...jucarele noi pt mami...
M 26+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mitub nu iei prea devreme calciu? O sa se calcifieze craniu bebeului prea repede. Am auzir diverse pareri despre acest calciu in sarcina. Este contraindicat celor care au contractii am inteles.

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Monica eu n-am prea avut de vreo 2 luni jumate contractii, iar schema de tratament preventiv pe care o urmez este aproximativ aceeasi ca la Miruna. Ea s-a nascut cu fontanela de dimensiuni normale si aceasta s-a inchis dupa 1 an. E drept ca are oase grele dar e un copil armonios. Oricum daca deficienta de calciu este dovedita e mai bine sa faci ceva. Eu am intrat in sarcina cu toate analizele bune, deci bebe consuma tot ce gaseste pe la mine si avand in vedere ca mai urmeaza si partea cu alaptarea, este important sa fim amandoi cu rezerve.

pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Eu iau numai calciu cu vit D3 si mi s-a recomandat sa iau toata perioada de sarcina si alaptat.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Buna seara burtici,

nici la mine nu au mai iesit analizele asa de impecabil ca lunile trecute, am o usoara deficienta de Ca, si cred ca-s si putin anemica... Maine merg cu rezultatele la analize la doctoritza de familie si va spun care-i concluzia.

Monica Elena , Boga, eu nu am voie sa iau Ca chiar daca am carente de Ca, voi incerca sa iau numai pe cale naturala... asta este... as fi vrut sa bag supliment de Ca si Mg dar... n-are voie fata ca are placenta joasa si nu avem voie contractii...!!!!

Pupici,

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

slaba miscarea pe forum...eu am o stare nasolutza si am fost azi cu plinsul in git, voi cum stati cu nervisorii?
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna seara fetelor,
Nu am apukat sa va scriu azi, mult de lucru la serv...ca tot mai am cateva zile
Am avut o zi proasta, stare proasta (psihic), nu stiu ce a fost cu mine...dar bebelika a fost foarte activ...
Oricum mai am pana luni, si de martzi intru in CO de odihna, si de la 1 iunie in prenatal...abia astept
Vreau sa va intreb cum e cu plata in pre si post natal: 85% din salariu BRUT sau NET????
Lulu...am ramas oripilata...e strigtor la cer...da' cu banii astia pleaca in vacantza, sau...ce face????...io l-ash schimba imediat, si i-ash face si reclamatie..s.au ceva cu camera ascunsa, sa o vada o tara intreaga...
Ce bine, Isa, ca ai zis, ca de cand urmaresc sa vaz cand e emisiunea, si vedeam numa reclama, dar nu spuneau cand
Gata, ma duk sa stau in pat, sa ma relaxez, ca-s prea incordata

Albinutzza 31+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
http://photos.yahoo.com/albinutzza75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mamini, se pare ca hormonii nostri isi fac de cap...

Albinutzza 31+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
http://photos.yahoo.com/albinutzza75

Mergi la inceput

da, clar, hormonii, bata-i vina!
sa stii ca si eu abia asteptam concediul si azi ca m-am dus ultima oara la serviciu, mi-a fost greu, cumva. nu-mi pare rau ca nu mai muncesc un an, dar...singura cu bebe acasa...o sa fie frumos, dar...nu stiu, niste chestii amestecate...Albinuzza, o sa vezi...
M

Mergi la inceput