Mamici de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

Eu iau Materna din luna a doua si m-am ingrasat doar 7 kg. Parca sunt din Somalia. O slabanoaga cu o burta. Deci nu ingrasa!

Sunt putin socata pt ca (am scris in alt subiect) aseara am intrebat doctorita cat ma costa nasterea si mi-a spus ca 800 euro numai doctorii, pe langa astia, mai trebuie si spaga asistentelor. Am ramas tampita (nu pot afirma ca inainte eram altfel!). M-am gandit ca poate am eu fata de Regina Angliei si de aceea mi-a cerut banii astia.

Luminita
28 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Lulu si iti da chitanta pe astia 800E?
Cum adica ai intrebat si dr. ti-a zis suma asta? Pai ce iti face de banii astia?! Dupa ce nasti tu cumpara aparatura noua pentru sectia de nastere?
Este strigator la cer, eu oricum nu incetez sa ma minunez cum pot fi numiti unii doctori cand iti spun in fata ca te costa nasterea XE sau X$...
Pai si daca nu ai banii astia ce faci? Nu mai nasti?

Si daca dai 50E sau 1 mil ca atata ai tu si cu atata poti sa ii fi recunoscatoare, ce o sa fie? Cheama si tu o televizune, un ziar, fa scandal daca se poarta cineva urat cu tine... sau poate sunt eu paranoia, dar eu cred ca asa as proceda...
E drep atunci cand nu esti tu pus in situatia respectiva poate aberez, dar totusi, 800E sunt niste bani...

Numai bine,
Katink si dulcineea mea 29sapt.

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Lulu75 sunt de-a dreptul socata cum adica 800Euro ???????

La ce dr mergi tu si la ce spital ca ma apuca frica rau de tot. Tre sa imi reconsider toate finantele pe anul asta daca nu mai pt nastere tre sa dau ataat

Cami si zuza mica din burtica 27s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by isabelele2

Burticutze, Duminica la ora 22 ,pe Discovery Channel sau pe National Geographic (nu mai retin exact pe care) este un reportaj special despre viata bebeilor din burtica mamei.VA UREZ VIZIONARE PLACUTA !!
Bella si Sandibelii (31sapt.+)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Da, e pe National Geografic. E acel documnetar in care se spunea de studiul acela cu memoria bebelusilor nenascuti. V-am spus eu acu' ceva timp ca o sa-i pun o melodie de copii acum cat e in burtica, ca poate o recunoaste si dupa, si pot sa il linistesc cand plange.

In principiu nu sunt f. multe informatii noi pentru niste mamici experimentate ca noi. Sunt niste filmulete de la ecograf. 4D, foarte emotionante. In rest arata evolutia bb pe calculator (al meu sot era convins ca sunt imagini reale . Ce stie el?).

Pentru cele mai slabe de inima, ca mine , (de parca n-ar trebui sa trecem si noi prin asta), la final se arata pe viu expulzia unui bb. S-ar putea sa vi se faca frica.
Totusi eu sunt mandra de mine ca am retinut doar fata de ingeras nevinovat a bebelusului si nici n-am avut cosmaruri.

Vizionare placuta!

Andy si 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Salut fetele, noi am fost cam deprimati in ultima vreme - hormonii bata-i vina; da ne-am mobilizat acum si suntem veseli.
Luminita, 800 euro a cerut!? Pt. doctori? Dar cati doctori o sa asiste la nastere? o armata? Nesimtirea unora nu are margini! La ce spital nasti? O prietena a nascut in martie la Municipal si a dat 5 mil - mi se pare rezonabil; ma rog, bine era sa nu fie nevoie sa dam deloc cum spun fetele din strainatate, dar la noi e ca la nimeni. Va dati seama ca un dr. ginecolog nu are doar o nastere pe zi, daca are 2 spaguite cu 5 mil fiecare, 10 mil/zi... Tac ca m-am enervat!

Zina si bb Matei 28 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Lulu...ce suma ai spus? 800 euro? chiar asa..pt cati doctori? La ce spital nasti? Brr..nu pot sa cred cum s-a ajuns in sistemul sanitar..
Asta ma pune pe ganduri...cred ca ar trebui sa-mi intreb si eu doctorul acelasi lucru...sa nu am vreo surpriza..desi ...nu stiu nici cum sa formulez intrebarea...daramite sa stiu cum se da spaga...parca mi-e mie jena...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna!

Banuiesc ca e vb. de o clinica privata.......Am inteles ca o nastere in apa la spitalul din victoria ajunge la peste 1400 de euro.....
Deny si David 29+

Mergi la inceput

Exact asa a sunat: "500 doctorita, 100 anestezistul, 100 neonatologul si 100 de rezerva." Eu, socata fiind am intrebat-o: "de euro sau de dolari", de parca mai avea importanta daca sunt euro sau dolari. Partea cea mai ciudata este ca dr. respectiva este prietena cu verisoara mea si mi-a zis ca imi face o mare favoare cu banii astia, ca daca nasteam cu doctori mai cunoscuti trebuia sa dau 1000 de euro doar doctorului respectiv.

Nu cred ca e cazul sa va faceti griji pt ca cititi si voi de mamici care au nascut zilele astea si care nu au platit poate nici jumatate din cat mi-a cerut mie. Probabil ca doamna doctor avea nevoie de bani si poate eu am fata de mare bogatasa...

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Luminitza nu mai pune fetele pe jar! Am scris si la subiectul deschis de tine, e vorba de CAT COSTA o nastere, nu de cadoul pe care trebe sa dam noi la doctori. Parerea mea.

NIMENI nu-si pune pielea in bat sa pretinda ca spaga o astfel de suma exorbitanta.

O zi buna!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

mitub nu vreau sa pun fetele pe jar. Sunt convinsa ca asta a fost un caz izolat. Asta le-am spus si lor ca nu trebuie sa isi faca griji. Ea mi-a spus ca asta e spaga, nu ca atat costa nasterea ca si cheltuiala a statului roman. NIMENI nu ma obliga sa dau atatia bani atata vreme cat nu am si nici nu vreau sa fac asta. Sunt convinsa ca fiecare da cat are si e tratat normal, nu dupa marimea spagii.

Luminita

Mergi la inceput