Mamici de iulie-august 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele, pentru mine ar fi Ok duminica insa eu cred ca iar ne pripim sa hotaram cu doar cateva zile inainte, stiti ca mai erau amatoare si data trecuta care au ramas pe dinafara ca n-au apucat sa intre pe net.

Haideti sa o lasam pe saptamana viitoare, in felul asta anuntam mare pe prima pagina si completam din nou listuta cu lumea care vine.

Bravo, andreea, parca acum am intrat intr-o perioada mai calma cu anunturi ca toata lumea face bine, sau mi se pare mie?

Irina cred ca daca iei gluconolactat de calciu si magneziu nu provoaca contractii si le ai pe amandoua impreuna.

Eu personal cred ca e aproape imposibil sa iti iei din alimente tot ce ai nevoie, iar acum ca a inceput sezonul fructelor si legumelor cred ca putem sa ne abtinem sa facem prostioare cu mancarea chiar daca Materna ar da pofta de mancare.

Ati vazut aseara filmul cu decreteii??? Vreau sa va zic ca eu am stat lipita de televizor, plangeam si ma uitam. Sunt impotriva avorturilor, dar nu impotriva lipsei oricarui mijloc de contraceptie, asta intr-adevar te dezumanizeaza. Ma gandesc cu groaza ca daca eram cu 5-10 ani mai mare as fi putut trai o trauma...am prietene care au facut intreruperi de sarcina pe masa din bucatarie. Gata, sa lasam partea urata si sa privim inainte spre puii nostri atat de doriti!

Pupici si spor la treaba,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Burticutze, Duminica la ora 22 ,pe Discovery Channel sau pe National Geographic (nu mai retin exact pe care) este un reportaj special despre viata bebeilor din burtica mamei.VA UREZ VIZIONARE PLACUTA !!
Bella si Sandibelii (31sapt.+)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Isa reportajul e pe National Geographic!

Si am vazut ca vorbeste din prisma bebelusului ;) nu a mamicii.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la burtici,

ce bine ca stim exact cand este reportajul asta, am auzit o multime de fete vorbind despre asta si eu n-am apucat sa-l vad. Multumim Bella!!!!!!!

Boga, am vazut si eu putin din filmul acesta acum cateva zile - nu retin cu exactitate ziua - dar nu am rezistat sa vad pana la capat, era mult prea trist si nu am vrut s-o supun pe bebelusha mea la o portie de plans...

In legatura cu intalnirea, cred ca este mai bine s-o lasati pe saptamana viitoare si sa postati listutza pe prima pagina, sa afle mai toate fetele. Ar fi fost frumos daca ati fi putut s-o vizitati pe Bebestrumphitza la spital, cred ca i-ati fi facut o mare bucurie!!!

Pupici la buticutze,

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata,fetele!
Anis,Andre_ea,nici eu nu voi fi in Bucuresti la acest sfarsit de saptamana.Daca amanam cumva pentru saptamana viitoare,v-as ruga sa ne vedem sambata daca se pote,duminica lucrez.Si...stiti,tare draguta ideea de a o vizita la spital pe Bebestrumfitza!!!
Irina,ma bucur foarte multca analizele au fost ok,la mine durerile intercostale si in capul pieptului continua,cu aceeasi intensitate,dar se pare ca e normal,asa ca sa nu te sperii Albinuta nici tu.
Monai,multumesc frumos pentru aprecierile la adresa numelui zanicii mele.Stii,probabil ca o mare parte din vara,voi fi prin hunedoara,am vazut ca tu esti din Deva,poate ne vedem,ce zici?
Cocoloasha,felicitari pentru finut,sa-ti traiasca si sa fie sanatos si norocos!Sa ne arati poze de la botez!
Boga,Isa,multumim pentru informatia desp^re filmulet!!!Abia astept sa-l vad!
Fetele,acum va las,trebuie sa ma intorc la munca.Va pupic dulcic,
nicoll_mada 31s + 2z

http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Monica-Elena felicitari pentru flacaul asa de mare! Aseara am citit mesajul si am vrut sa iti raspund dar nu am mai apucat si toata noaptea am visat ca iti scriam mesaj pe forum si te felicitam...

Adrianaaaa ce putin mai ai, mult a fost putin a ramas! In legatura cu mutatul in Germania, ai idee cam in ce zona ar trebui sa va mutati? Langa noi (cam la 30km) este o baza militara americana.... poate veniti aici

Isa multumesc pentru informatie, am transmis mamei mele sa se uite si ea.

Noi suntem bine, azi am implinit 29 sapt si ne miram cum zboara timpul...
Ne-a apucat si pe noi febra pregatirilor, liste si listute si rearanjat mobila prin casa sa facem loc la patut si ce mai trebuie...

Pupici si o zi buna,
Katink si dulcineea mea 29sapt.

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata fetele,

Ce ar fi sa o lasam pt SAMBATA VIITOARE??? Vad ca unele dintre voi nu pot...plus ca pana atunci cred ca e timp sa se auda de intalnire,asta in cazul in care unele fete nu intra pe net zilele astea.

AniS si bebelina mea dulce 28+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna dimineata!

Multa sanatate si fetelor si bebelusilor care se mai plang de probleme! noi suntem ceva mai bine, zic eu, iar zuzulina mea face tumbe prin burtica nestingherita. Aseara a fost prima data cand m-a lovit raaaaaaaaaaaaau in coaste de am avut impresia ca vrea sa iasa prin stomac Dar si asa mi-e draga ca asta banuiesc ca inseamna ca ea are energie, nu gluma

Saptamana trecuta dr mi-a ascultata prima data bebelina cu trompa aia pe burtica si cica s-a auzit f bine pt varsta ei, manacau-ar mama pe ea de zbanghie.

La intalnire vrem si noi, cred, daca va hotarati . Eu nu mai plec din Bucuresti pana nasc pt ca nu ma mai lasa dr la drum lung, asa ca sunt disponibila cand spuneti voi.

Pupici la burtici

Cami si zuza mica din burtica 27s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La cat ma plangeam eu acum 1 luna de placenta mea amortizoare....acum imi da niste suturi ..de vad cum burta e aruncata cu putere in directia in care a lovit..poate din cauza aia ..nu am mai dat la dr de 3 saptamani..io care ma duceam saptamanal..
Io ziceam sa mai fac o morfologica acum la 28-29 e sapt si una la 34 de sapt...e ok?

AniS si bebelina mea dulce 28+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, ce haioasa esti!!! Cred ca isi face probleme doctorul tau ca nu ai mai dat pe la el...

Nicoll_Mada, la mine au trecut durerile - care m-au tinut aproapte 2 sapt , cu junghiuri si toate alea - cu Indometacin crema, m-am dat de ieri cu crema, si dupa numai o zi si putin deja ma simt excelent!! Doamne Ajuta! Mi-a recomandat-o doctorita ginecolog si a avut un efect super, asta dupa ce mi-a luat la ciocanit fiecare costita in parte si s-a constatat de unde vine durerea.

Katink, asa este, mai este putin... si la mine febra pregatirilor este in toi, mai ales ca eu trebuie sa ma ocup de tot singurica...

Pupici,

Irina si bebe 27 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput