Mamici de iulie-august 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
mamini spune:
Irina, ce misto ca ti-a dat imediat rezultatele si mai ales ca e totul bine, eu am facut EKG si niste analize(tiroida,etc) lunea trecuta si mi-au zis ca ma suna daca trebuie sa ma internez ( sa ma lege la aparate 24 de ore sa-mi urmareasca ritmul). dar nu m-au sunat si nu stiu cit trebuie sa astept pina ajung hirtiile la internist etc. aici nu te suna nimeni sa iti spuna: e ok. te suna doar daca e rau. e nasol sa astepti...sa nu te sune!
M
blackpanterro spune:
Irina ma bucur mult ca totul este bine.Sper sa fie totul bine si in continuare, si va fi....![]()
Ma simt atat de obosita dar ma straduiesc sa fac miscare, ma plimb mult si mai merg la sala din cand in cand.Bine ca nu mai este mult.
Adriana si Aidan 33+ - AMR 49 de zile 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
blackpanterro spune:
Ce frumos ca va intalniti din nou, sa faceti multe poze sa vedem si noi.As vrea tare mult sa vin si eu....poate la anul cand vin in Ro o sa ma intalnesc cu Gabi ca ea ii din Timisoara![]()
![]()
Ce zici Gabi?
Bebeii nostrii o sa aiba 1 an atunci...
Adriana si Aidan 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
irinabungau spune:
Monica Elena , ma bucur mult ca bocanila cel mic a crescut corespunzator, sa fie cumintel si sa astepte la mami in burtik pana cand se face mare!!!
Adriana, fericito, ce putin mai ai!
Mamini, da, mi-a dat rezultatele imediat si mi le-a interpretat pe loc, de o doctoritza cardiolog. Am avut noroc, am mers la cea mai tare clinica particulara din Cta cu aparate super performante!!!! Si mi-a facut si un echo pe cord, totul a iesit bine, slava Domnului!!! Oricum, doctoritza la care am fost este de un profesionalism rar intalnit in Ro... Bine ca exista si astfel de oameni!!! Pai mamini, daca nu te-au sunat inseamna ca esti ok, nu??? Iti tin pumnii sa fie bine!!! La mine a fost!!!
Anis, Andre_ea, 
eu nu pot veni de data asta!!!! Nu ca n-as avea timp, dar... mi s-a subtiat bugetul... mai am o groaza de cumparat pentru bebelusha mea... Dar sa faceti poze, sa va vedem burticile dragutze, bine???
Pupici la toate burticile, sa aveti un somn odihnitor,
Irina si bebe 27 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
gabirus spune:
Adriana, ar fi super sa ne intalnim anul viitor, sa se vada flacaii nostri si sa se joace impreuna 
! Mai ales ca ziceai ca te muti in Germania, va fi chiar mai aproape.
Asa, sa nu uit sa specific ce contine acel ceai pentru "picioare usoare": fructe de maces, flori de hibiscus, frunze de ginko biloba, flori si frunze de paducel, iarba de sulfina.
Mie mi-a facut bine. Plus ca am baut azi in total vreo 3 litri de lichide si am evitat sa mananc sarat pe cat posibil.
Nu stiu cat ma va tine "cumintenia" asta. Sunt si eu curioasa ![]()
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 29 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
Monica-Elena spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Hai mai sa punem de intalnire duminica ca sambata sunt Leanasi am musafiri si mai am si alti sarbatoriti in familie.
In alta ordine de idei am intrat sa va spun ca acum am venit de la eco de la dr Iosup si avem la 32 de saptamani 2,200 kg. Suntem baieti mari deja.
Pupici pe burtici si ne auzim maine,
Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Nu e adevarat faza cu materna ca ingrasa sau depinde de organism eu iau materna si tardyferon fol de la 3 sapt fara intrerupre si am luat doar 7 kg si bebe a luat si el f bine in greutate pana acum la 32 de saptamani.
Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
corbioana spune:
Irina ma bucur mult ca ti-a iesit totul bine eram sigura ca te-ai speriat doar draga de tine. 
Monica
pt. voinicelul de Bocanila!!!!! Credeam ca numai bebe al meu are 2 kg la 31 sapt. Uite ca apar voiniceii!!!! Uraaa!!!!
Sa fie sanatos si mamica lui la fel!!!!
Adriana mama ce putin mai ai ma ia cu friguri ca mai e atat de putin timp. Parca intram in crzia de timp acuma nu alta.
Noapte buna!
Ioana
sapt.31
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
anis spune:
Monica, asa soro ..fa-mi gineri-miu mare....
ca vine si printesa din urma si oricum fetele sunt mai delicate...
Asa dor imi e de tine....sa vorbim..
Eheee ...Elena ..sa inteleg ca dai de baut duminica![]()

AniS
si bebelina mea dulce 28+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cin spune:
Neata fetelor... ce atmosfera relaxata se simte in ultimele mesaje (pagini)...
Ma bucur Irina ca esti OK ..
Eu din pacate nu pot veni la intalnire...plec din Bucuresti in week-end ..si-mi pare tare rau 
...
Nicoleta
MONAI spune:
Buna dimineata, gagici!
Am avut o noapte aproape alba din cauza miscarilor copilei mele, cred ca numele de alint Pugi(de la pugilista) i se potriveste foarte bine. Asa avem noi " a million dollar baby"
.
Acum tocmai am bagat la masina de spalat hainele ei, apoi ma voi duce sontac-sontac sa finalizez cumparaturile pentru bagajul de spital. Am cosmaruri ca nasc si nu sunt toate pregatite
. Si doar eu trebuie neaparat sa nu nasc.
Va pup.
Sa auzim numai de bine.
30+ si
din burtica Sara.