Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
Viovio spune:
Hai,c-am inebunit...
Voi,voi si iar voi...,parca alt cuvint nu mai stiu!
Oricum,esentialul era ca trebuie sa mergeti la culcare,nu sa bintuiti pe DC la ora asta!
Monica,mi-a placut Dj Ruxi
Felis
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
danamunti spune:
Mai feteleor ce copii frumosi aveti!Roserb m-ai dat pe spate cu pozele tale.Ce ochelari .....!
Aime "La multi ani!"Sarbatoriti nu joaca!Si tortul?NUmai ca-s la regim.
Va pupic pe toate!
Dana si Eric
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Viovio
Felis
VIOVIO...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
Viovio spune:
Felis,am citit aventurile lui Mihaita la munte.Cred ca toti copii maninca mai bine,la munte.Ma bate un gind s-o duc si eu pe Bianca citeva zile,mai in vara.
E bine sa ai o prietena asa buna cum e Paxela,si ma bucur pentru voi.
Aime,imi pare rau ca te-am sarit,dar cred ca acum dormi...
Somn usor!
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
FELIS spune:
Mi-e somn... Nu mai pot sa stau... Pana acum am lucrat cu pauze de DC, papa bb, kk bb si voiam sa ma apuc de invatzat!... Prea obosita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
FELIS spune:
Noapte buna....
A........ Ati simtit cutremurul de vineri dimineatza (sau era sambata dimineatza ) la 5 fara 4 minute?... Eu l-am simtit f clar ca ii dadeam papa lui Mihai!...
FELIS spune:
Noapte buna!...
florypop spune:
Neata' la mamici si bebici.
Am intrat sa va urez o zi buna si sa va anunt ca au spart si dintisorii de sus. Acum avem 4 deja iesiti. Si ne pregatim de botez...cam tarziu dar asta e...sper sa nu il muste pe preot... :))
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by for2nity
am intrat sa va povestesc cum (nu) a mancat galusca mea cu lingurita si m-am apucat sa pun niste poze si cand am vazut ce grasa suuunt m-am daramat rau de tot. Ce deprimata suuunt.
haideti sa va povestesc ce-am patit eu ieri in legatura cu cit sunt de
Nici o pereche de pantaloni dinainte de sarcina nu-mi vin cu exceptia unor blugi elastici pe cate i-am purtat de aproape sase luni incoace si care, saracii, au cedat "nervos". Ieri m-am hotarit sa ma duc sa-mi cumpar blugi ca eu fara blugi sunt moarta. Iau bebelul in carut si purcedem. Stiam eu un magazin unde erau multe tipuri de jeansi si credeam eu ca nu plec de acolo fara sa gasesc. Intram si o domnisoara super supla se ofera sa ma ajute. Ii spun ca vreau o pereche de blugi pentru mine care sa nu fie cu talia joasa (asta mai lipsea sa mi se reverse burta peste pantaloni] Zice: pai nu prea avem ca acum toti sunt asa, dar sa caut. Cauta ea si imi scoate vreo trei perechi care indeplineau cerinta, toti erau numarul 30. Ii zic: Nu cred ca ma incap dar totusi sa probez. Nici vorba. Mai mari nu aveti?Pina la urma mi-am luat o pereche gasita cu mult efort de domnisoara-supla-cu-blugii-la-o-palma-deasupra-"dumneaei" care nu imi plac dar nu aveam cu ce sa ma mai imbrac
Ma inscriu si eu in clubul celor care pling dupa silueta pierduta
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre