Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
FELIS spune:
AIME ... la multi ani!... Cat mai multi ani fericiti de casnicie , plini de bucurii si impliniri!...
Felicitari pt dintisori!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
monica-elizabet spune:
Fetelor, am pus o poza haioasa (DJ Ruxi) aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/detail?.dir=4e4a&.dnm=5a48.jpg&.src=ph
Va pup,
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
try spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Fetelor eu imi stric copilul !!! el sta pe canapea in fata mea, eu pe fotoliu, el se joaca cuminte si chiuie, ma uit la el si-mi zambeste si atunci ma topesc si ma duc sa-l iau in brate ca nu mai pot de dragul lui.il jughinesc bine si normal ca dupa nu mai vrea sa stea singurel...asta se numeste ca mi-o fac cu mana mea nu ?
Asta se numeste ca ai grija de copilul tau, ca interactionezi cu el. Normal ca dupa o repriza de joaca si rasete cu mami copiii de regula plang daca sunt lasati brsuc singuri. Fa tranzitia asta mai usoara. Adica nu inceta brusc joaca cu el si-l pune inapoi in fotoliu cum l-ai luat. Domoleste ritmul jocului, pune-l pe canapea sau ce-o fi, si mai joaca-te usurel si din ce in ce mai plictisitor cu el inca 5 minute. Ma gandesc ca asa nu mai plange. Eu asa fac cu Alex si functioneaza.
Nu va faceti probleme ca mai plang si bebelusii cate un pic, nu se intampla cu ei nimic. Asa-i si-al meu sot: sa nu cumva sa planga bebelusul ca cine stie ce pateste. Iar cand ma vede ca fac drumuri intre patul nostru si patutul lui, spre dimineata, de mila mea, imi zice: adu-l cu noi in pat. De parca n-ar stii ca Alex nu doarme cu noi nici sa-l bati. Sta treaz si crede ca e rost de joaca. Foarte, foarte rar s-a intamplat sa adoarma cu noi. Nici macar cu mine singura nu mai adoarme in pat - decat daca e super obosit. Asa ca si eu mi-s plina de sfaturile lui barbate-miu (el saracu' e bine intentionat, dar are niste idei cateodata - asta vine de la vasta lui experienta de tatic [D:] - cum era cand era mai mic si cand il vedea ca plange una-doua zicea: "ii e foame" sau "cred ca a facut kk" .
Nu stiu nici eu ce sa mai fac cu trezitul noaptea al lui alex. A avut o perioada buna cand se trezea numai la papa de 2 ori/noapte. De vreo 10 zile, iar a inceput cu trezirile intre mese de ma duc si de cate 5-6 ori la el pe langa trezirile pt. papica. Ma termina in unele nopti.
A inceput sa se trezeasca mai usor si re-adoarme mai greu. Cateodata nu mai vrea nici suzeta, de nu stiu ce vrea...
Si peste zi a inceput sa doarma mai prost: mai putin si mai cu intreruperi de trebuie sa-l repun la culcat dupa o juma de ora.
Roserb, ai o minune de baietel cum rade el acolo din tot sufletul. Ai vazut ca are fatza de baietel acuma? Nu mai e bebelus.
Fulguletz, de cand n-am mai vazut poze cu Praslea al tau... mare s-a facut, Doamne. Gata cu bebelusii, sunteti barbatei acum.
Si sa stii ca ma mai impiedic si eu cateodata, da' nu asa des cum vrea el. Fac si eu ca cineva mai acum cateva zile, nu credeam c-o s-ajung asa boring din puntul asta de vedere.
Ma duc sa mai bag cornu' in perna sa profit si eu un pic de somnul lui.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
Fulgu, nu m-a prins sotu' prin casa, da' am de lucru mult si pt. firma, ca vad ca sefu' s-a pus cu ciomagu' pe mine, uita ca am bebe acasa. Si el care zicea ca stie ce inseamna copii mici ca are si el 3 fete, da' banuiesc ca nu s-a prea atins de ele cand erau mici sau poate are memoria scurta si nu mai stie cum e...da' io singurica aici cu Alex, cu treburile casei pe cap, cu alea de la servici pe umeri si mai vrea si sotu' una-alta... frate, nu e poate, ca nus- guma sa ma intind si sa traga toti de mine...
Io am zis ca-s zmeu si le fac pe toate, da' asa imi vine cateodata sa-mi bag chisherele in cate unele treburi...ca-s casnice sau de serviciu...
Cel mai tare ma doare cand il neglijez pe alex ca sa imi vad de treaba de la servici. Si am acum un proiect care ma va tine ocupata zilnic (asta daca imi dau eu osteneala) inca vreo luna de acum incolo.
Dar uite ca azi am ales sa scri upe forum, in loc sa-mi vad de trebusoarele mele.
mai lu' baiatu' meu nu-i prea plac deloc legumele. Cine stie e foame sa-i fie si sa le manance. Il pacalesc punandu-i cateva lingurite de iaurt in piureul de legume, altfel n-am sanse decat sa-l fortez si nu vreau. Noroc c-am descoperit ca-i palce iaurtul, ca altfel nu stiu ce-i faceam. Mai scap si punandu-i cereale in ele. De ce nu-i palce supica/piureul asta de legume? Ca mie mi se pare super la gust...
Cu fructele nu avem probleme.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
for2nity spune:
am intrat sa va povestesc cum (nu) a mancat galusca mea cu lingurita si m-am apucat sa pun niste poze si cand am vazut ce grasa suuunt m-am daramat rau de tot. Ce deprimata suuunt.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Fetelor, am pus o poza haioasa (DJ Ruxi) aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/detail?.dir=4e4a&.dnm=5a48.jpg&.src=ph
Va pup,
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Eu o vazusem azi!...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
Viovio spune:
Doamne,ce ma fac eu cu voi ?
Fete cuminti sunteti voi ?
Felis,For2nity,Try,,in patuc cu voi!
Somn usor!
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Viovio
Doamne,ce ma fac eu cu voi ?
Fete cuminti sunteti voi ?
Felis,For2nity,Try,,in patuc cu voi!
Somn usor!
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
Daca tot ne pazesti ca sa ne fugaresti la culcare , vezi ca am povestit ce am facut la munte... la "Ca mai face Mihai"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
aime spune:
For2nity ... hai mey, ca esti o frumoasa, e drept ca bombonica de Alexia te intrece, da asta-i si scopul, nu? sa fim intrecuti de ai nostri pui...arati super, esti in forma, stai linistita si nu mai fi trista...
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi