Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

....

da-s lacrimi de fericire ... ce cadou frumos am primit de ziua noastra ... Vladutz are 2 dintuci de iepuras jos....fara sa stim, fara alte semne decat impresia mea ca agata linguritza de vreo cateva zile...sunt fericita, fericita, fericita.......pe langa sampania de la rece,si fripturica care se face acum, avem ce-i servi lui tati...de aceea rodea el micu tot ce prindea (mai putin colacul ptr dinti) puiutu' mamii...

Fulgule, e rupt din ta'su, eu parca eram in deplasare...se vede ca-l iubesc mult pe tati, nu?
Neaparat ii caut si eu fiare, ca mi-au placut fff mult.

Miki, hai la o felie de tort ca mai avem...e delicios, cu piscoturi de sampanie insiropate si crema de ciocolata...

Va multumesc ptr urari si va pup...

veterana, "ama" lui vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Si eu pe fuga, as usual!

Aime, La multi ani, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de Vladut cel frumusel!Mai, dar ce tort,ma omori!

Ruxi,La multi ani!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Am mai pus si noi poze

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Roserb, ce copii frumosi ai!
Aime, la multi ani!!
Fetele, voi mergeti la munte, la terase, etc cu bebetii dupa voi si mie mi-e teama s-o scot si pina la colt. In plus, nici n-as avea cind...eu nu mai am timp de mine...iar cind e treaza trebe sa stau cu ea tot timpul, altfel craone. Si uite-asa nu pot gati decit seara tirziu, dupa ce se culca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani, Ruxi sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita si sa ai noroc cu carul.

Aime, la multi ani de-acum incolo, fericiti si sa va bucurati de Vladutz

mai fetele...toate pozitele sunt misto de tot...Ruxi si Alex sunt frumusei rau de tot...David e un neamt adevarat ...si toti ceilalti niste copii nemaipomeniti...sa va traiasca toti si sa va bucurati de ei

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Aimeeeee, m-ai dat gata cu tortul..eu care sunt fana dulciuri, ha ha....te rog scrie-mi si mie un PM cu reteta ca trebuie sa incerc si eu...azi maine vine ziua lui Alexia si as incerca ceva nou..mersi mult si ma ling pe degete deja

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by aime

....

da-s lacrimi de fericire ... ce cadou frumos am primit de ziua noastra ... Vladutz are 2 dintuci de iepuras jos....fara sa stim, fara alte semne decat impresia mea ca agata linguritza de vreo cateva zile...sunt fericita, fericita, fericita...

Aime nu vreau sa-ti stric bucuria...dar stiu ca alaptezi inca...Doamne ajuta-te sa nu te muste ca iti trece bucuria si-ti vine sa strigi !!!.Eu am intarziat odata cu masa, s-a enervat si m-a capsat, el plangea, eu plangeam....

Miki, hai la o felie de tort ca mai avem...e delicios, cu piscoturi de sampanie insiropate si crema de ciocolata...

Ba nu..raman cu salivatul ca trebuie sa intru in rochita pe care mi-am luat-o pentru botez.Dupa cu placere. la mamica gospodina.
Cicisor cuscra tare ma bucur ca te pricepi tu la dulciuri ca eu sunt varza...in schimb fac niste mancaruri.... Mi-au disparut de tot laudatorii...

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Aime ai inteles ce am scris...am incurcat un pic butonasele....

Roserb ai fost in Herastrau si nu ai zis nika????

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Miki iubita, oricand fac o prajitura in loc de o mancare, ha ha...mie sincer nu-mi place sa fac mancare dar nu am incotro..o fac de nevoie, ha ha...dar o praji oricand e o placere...asa ca...fac tort pe duminica...o sa mananc si pentru tine o felie..ca de..fata vrea rochita...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Aveti,mila,va rog...
Cum puteti vorbi tita despre dulciuri si sa ma mai si trimiteti sa le vad,prin poze sa-mi lase gura apa...
Ginditi-va si la o biata amarita care viseaza cum sa incapa macar in blugii ei,nicidecum in rochite.
Monica pentru Ruxi cea eleganta.

Aime multi ani fericiti impreuna si sa va bucurati de Vladut!
acum!
Intru mai tirziu sa le trimjit la culcare pe cele care-si fac de cap noaptea pe DC in loc sa fie in patuc linga sotii lor.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput