Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
andreap spune:
Fetele,mor de frica..azi am duc la dentist sa rezolv cu "craterele"care le am in gura si parca nasc din nou..de fapt cand m-am dus sa nasc nu mi-a fost frica,poate ptr.ca nu stiam cum e,dar asta stiu si moorrrrr.Plus ca cica trebuie anestezie(ca doare tare!!!!!!)si primul lapte trebuie aruncat!Voi care ati facut anestezie,ati aruncat lapticul?Ca eu nu m-am mai muls de o groaza de timp,mi-e o lene!Dar daca nu-l arunc ce pateste zgubi??Doarme mai mult?.
Fulguletz,super David!Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!
Florypop,eu ii dau de la Hipp.Si ma gandesc ca stiu aia ce stiu,doar nu or fi inconstienti sa imbolnaveasca BBlusii!Dar nu m-a uitat sa vad ce scrie...acum o sa ma uit sa vad daca coincide traducerea cu originalul
Aime,"la multi ani!"atat ptr.Vladut cat si ptr.casnicia ta.Sa fiti fericiti!
Eliza,si eu o las sa planga;de ex.azi dimineata eram in bucatarie si ea urla in patut de sculase cartierul.Cand am luat-o la mine in brate a tacut brusc..deci avea rasfat in fund!Nu sunt o mama rea sau tampita,dar efectiv eu ma ocup singura de casa si de ea si sunt momente cand trebuie sa stea si singurica,daca nu vrea si urla,asta e,tebuie sa se invete.Si daca ma duc la ea in camera si ii vorbesc,face mai rau cand plec.Vad ca rasfatul se intinde acum si peste noapte;ea care dormea cumintica vrea la mine in pat...si deci o s ao las si noaptea sa mai planga.Acum probabil multe o sa ma,dar ce sa-i fac?Acum e mare si am impresia ca incepe sa speculeze.
Si mai plange in scaunel in masina.Momentan nu-i problema,dar cand o sa plec eu cu ea singura,fara sot????Eu conduc si cu ea ce fac?Trebuie s astea in scaunel,ca doar nu o sa o iau la volan cu mine!Asa ca o las si in masina sa planga,ii dau jucarii,ii distrag atentia,o mai iau si-n brate...offf,parca se face din ce in ce mai rasfatata!
Gata cu vorbaria,tineti-mi pumnii ptr.dentist si ne auzim dupa-amiaza.
Pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Siminna spune:
Fetele,
sinteti niste dulci. Parca mi-a mai venit inima la loc...oare cit o sa ma tina? Colac peste pupaza de o cearta cu sotul mai aveam nevoie acum, fir-ar sa fie...Paxela, trimit PM.
A, vroiam sa va zic ca am incercat-o si p-asta cu lasatul sa plinga...si am crescut pina la jumatati de ora, dar nu rezist, frate, urla de zici ca moare si mi-e frica sa nu i se taie suflarea sau sa se imbolnaveasca naibii de ficati!!!....cred c-am innebunit putin zilele astea.
mikimi spune:
Aime am vazut pozicile. in fiecare luna dupa torturile voastre ! Cred ca si Vladut e la fel, l-am vazut cum se intindea.Si ce fatuca multumita la papica lui.Sa va traiasca iar la voi multi ani inainte fericiti.
Cine zicea ca Silviu e serios....eu il stiu numai zambaret
Fetelor eu imi stric copilul !!! el sta pe canapea in fata mea, eu pe fotoliu, el se joaca cuminte si chiuie, ma uit la el si-mi zambeste si atunci ma topesc si ma duc sa-l iau in brate ca nu mai pot de dragul lui.il jughinesc bine si normal ca dupa nu mai vrea sa stea singurel...asta se numeste ca mi-o fac cu mana mea nu ?
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)
florypop spune:
quote:
Originally posted by andreap
Florypop,eu ii dau de la Hipp.Si ma gandesc ca stiu aia ce stiu,doar nu or fi inconstienti sa imbolnaveasca BBlusii!Dar nu m-a uitat sa vad ce scrie...acum o sa ma uit sa vad daca coincide traducerea cu originalul
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Normal mai ca stiu ei ce stiu. Nu isi permit sa faca prostii cu mancarea de bebe.
Ziceam numai asa ca nu mi se pare corect. Ca pana la urma daca nu vrei sa dai bebelusului nu cumperi.
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by aime
Apropo de timp...astazi, 16 mai, sarbatorim 13 ani de casnicie...si ptr prima oara la sarbatoarea asta e prezent si Vladutz, cadoul pe care-l doream dintotdeauna.
sa fiti fericiti si sa va bucurati de Valdutz al vostru !
quote:
O sa pun si ceva pozici, inca lucram...
vazuram si pozicile
...maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ce tort
inca o data iti zic ca mi se pare o asemanare fantastica intre sotzul tau si Vladutz...
quote:
David, cel tras prin inel, e un scump, asa ca fulgule...ai grija, e bine ca face si putina "sala" (super misto fiarele, s-or gasi si pe la noi???)
mi le-a adus socrela din Romania...deci sigur le gasesti pe acolo , sa-l pui pe Vladutz la
lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Fetelor eu imi stric copilul !!! el sta pe canapea in fata mea, eu pe fotoliu, el se joaca cuminte si chiuie, ma uit la el si-mi zambeste si atunci ma topesc si ma duc sa-l iau in brate ca nu mai pot de dragul lui.il jughinesc bine si normal ca dupa nu mai vrea sa stea singurel...asta se numeste ca mi-o fac cu mana mea nu ?
..ai sa vezi tu!
cum zicea si Andreap, sunt asa niste speculanti sentimentali copkii astia..cat sunt de mici , "ne fac" mey...
cum sa le refuzi aia sau ailalta, cand se lipesc asa de mieros de tine? nu poti zice nu! si uite asa ajungem sa depasim granitza alintului si pasim cu stangul pe cea a rasfatului (try ne-a explicat cum e cu granitza try, ce faci mey?...te-a prins sotzu prin casa cand jucati leapsa?)
lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"
MadalinaP spune:
Salut fetele!
Dupa o luna de chinuri Edis s-a trezit doar o singura data la 3.30 si apoi la 8.30!
Am si uitat cum este sa dormi aproape toata noaptea ... Reteta mea - seara cereale.
Paxela pentru pensiuni vezi www.antrec.ro, noi am fost prin ANTREC asta toamna la o pensiune la Horezu si a fost super, ffff curat, mancare nu iti mai spun iar pretul convenabil.
Aime LA MULTI ANI impreuna si sa va bucurati de comoara voastra!
cu intarziere pentru Vladut
Monica-Elizabet pentru Ruxi
Mai mamici de fetite unde ati facut gauri la urechiuse cu pistolul? Am fost aseara hotarata prin Mall-ul nou si nu am gasit nicaieri unde sa ii pot face si lui Edis.
Madalina si Edis
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Felis, cum puiule prima data, poate pe anul acesta? Altfel, chiar ma intristez…
Fetelor multumim de aprecieri si de urari!
Otilia si Ana Maria
Ai inteles bine: pt prima data in cei 31 de ani ai mei... exceptand faptul ca eu sunt de la munte (Slanic Moldova)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
FELIS spune:
AIME, OTILIAV... v-am vazut pozele... pupici la puiutii frumosi...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=3" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
monica-elizabet spune:
aime...super tortuletzul
la multi ani pentru cei 13 ani de casnicie si multi inainte!
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos