Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)
Raspunsuri - Pagina 2
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by paxela
luminita o sa incercam sa venim si pe acolo acum ca ne-am facut curaj sa plecam cu ei
sti si pe cineva care ofera cazare sau o pensiune un hotel ceva dar nu foarte scump?
paxela ma interesez. Cam cit ar fi ok pentru voi?
Din pacate noi avem doar 2 camere dar sper sa gasesc ceva convenabil.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
va multumesc la toate pentru aprecieri si urari...si va doresc si voua tot binele din lume pentru voi si copilasii vostri frumosi.
danamunti , multumesc pentru raspunsul ref supitzasi spor la impachetat.
fulgule...mey, dar ce ginere mare si frumos am si are niste ochisori de o sa o zapaceasca pe ruxitza mea hi hi...sa ne traiasca si sa fie sanatos...mai dar poza cu basmalutza rosie este suuupeeeer
mikimi...spor la treaba la facut bb nr 2...sa stiti ca mie acum imi pare rau ca nu am facut-o pe ruxi mai devreme...dar poate nu mai iesea ruxi...ups...si iesea tot baiat...hi hi
andrea, ma bucur ca ati petrecut frumos la munte...lasa ca-si revine ea mariuca
eu o astept pe ruxi sa se trezeasc din somnul de frumusete si sa-i dau sa pape fructele...am cam intarziat dar am lasat-o sa doarma ca nu se intampla prea des sa doarma mai mult de 40 min...asa ca nu fac greseli hi hi si apoi iesim pe-afara ca e frumos...sau cel putin asa pare.
va pup si va urez o zi si o aptamana minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
florypop spune:
Fetelor, voi le dati bebeilor fructitze de la Nestle din borcanele?
Am avut surpriza sa vad ca pe borcanelele de fructe la traducerea in limba romana nu scrie cum ca ar contine zahar in schimb in limba engleza scrie "sugar". Daca nu imi atragea atentia una din fetele de pe forum nu vedeam. Oare cate alte chitibusuri de genul asta mai exista?
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos
Eliza5 spune:
Aime, cu o zi de intarziere: sa-ti traiasca voinicul!! Au trecut deja 6 luni, mie nici acum nu-mi vine sa cred :-) Ati facu vaccinul de 6 luni? Noi cred ca il facem azi..
Siminna, am citit prin ce treci... Nu stiu daca o sa reusesti ce iti spun eu si poate suna un pic cinic, dar trebui sa te detasezi un pic cand incepe sa urle. Nu te mai incarca tu negativ cand auzi zbieretele. Eu deja sunt foarte calma cand urla Alex (iar eu stiu ca nu are nici un motiv). Si trebuie sa-ti spun ca urla des..
Azi noapte s-a trezit pe la 2 si a inceput sa urle. L-am luat la san 5 minute, apoi l-am pus inapoi in pat (el doarme cu noi). Cand l-am pus jos iar a inceput sa urle. I-am facut repede un ceai si i-am dat sa bea. S-a potolit, apoi l-am pus jos, a inceput sa urle si mai tare. Precizez ca l-am pus jos langa mine, deci nu poti spune sa se speriase si avea nevoie de caldura mamei. Eu eram lipita de el, dar tot urla. Asa ca l-am luat calma in brate si l-am dus la el in camera si l-am lasat in patutul lui. Am inchis usa si m-am dus la mine in pat. A urlat non stop vreo 10 minute, dar niste urlete de ziceai ca il injunghie cineva, timp in care sotul meu devenise super-nervos si imi tot spunea sa iau copilul si sa-l aduc in pat ca poate se imbolnaveste de atata plans. I-am spus sotului sa se calmeze pentru ca intentionez sa il mai las pe copil sa mai urle un pic (suna cinic, nu?). Dupa ce au trecut vreo 10 minute m-am dus, l-am luat in brate (a tacut instantaneu), si l-am culcat iarasi intre noi. A dormit gogoshelul meu neintors pana cand am plecat la birou. Asta este, cateodata mai trebuie sa-i lasam sa si planga..
Altfel eu una as innebuni sau as fi stoarsa..
Cat despre dezvoltare, copiii sunt diferiti iar eu una nu fac niciodata comparatii. Nici al meu nu prea spune altceva decat ngu.. sau bababababa, nu se taraste si nu se intoarce de pe o parte pe alta.. Si mie mi s-a spus ca are semne de rahitism dar nu mi s-a dat nici un tratament pentru ca are fontanela foarte, foarte mica (aproape inchisa). O sa ne ocupam si de rahitism mai tarziu, atunci cand o sa ne lase fontanela.. Hai curaj si nu te lasa cuprinsa de deznadejde.. Detaseaza-te un pic. Esti o mamica minunata!!
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
aime spune:
Buna dimineata fetele!
In primul rand multumim ptr urari...ei bine, da, am ajuns si noi la 6 lunisoare, jumatate de an...suntem maricei de acum...nici nu stii cand zboara timpul...
Apropo de timp...astazi, 16 mai, sarbatorim 13 ani de casnicie...si ptr prima oara la sarbatoarea asta e prezent si Vladutz, cadoul pe care-l doream dintotdeauna.
Cred ca sunt veterana grupului, nu ???? De varsta nu mai zic ...da, eu ma simt tot ca la 20 ani...conteaza spiritul
O sa pun si ceva pozici, inca lucram...
Azi copilu' meu a papat un borcanel intreg de piure de caise...e inebunit dupa pere, caise si piersici...am inceput si cu branzica calcica, pe care o papa tot cu frctisoarele lui preferate, ieri am incercat si cu mar, a papat tot...sa nu fie de deochi, papa tot ce-i dau, fara mofturi de loc...
am vizualizat toate pozele voastre(copilu' doarme)...aveti ingerasi toate...David, cel tras prin inel, e un scump, asa ca fulgule...ai grija, e bine ca face si putina "sala" (super misto fiarele, s-or gasi si pe la noi???)
Ruxi e o scumpica, iar cand ii vezi impreuna...chiar ca-ti vine sa mai faci unul
Viovio si Bianca e o frumusete, imi place poza pe care ati facut-o toate, cu Mariuca cea serioasa a Andreei...
Pozele de la munte ale Paxelei...ehehe...Sinaia...cred ca micutilor le-a placut, nu?
Parca am vazut mai multe, dar ma mai incurc in poze...varsta, deh...
Hai ca ma apuc si eu sa pun pozicile noastre...
Va pupicim
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
aime spune:
Sa fie sanatos si Alex, Eliza, sa creasca mare, ca de urlat...toti mai urla...deh, sunt mici...da' smecheri...faza cu bratica si tacutu' imi sunt super cunoscute. La vaccin cred ca o sa ne ducem maine sau poimaine, asa ne-am programat...sper sa trecem repede si cu bine...
cu noi
aime spune:
quote:
Originally posted by florypop
Fetelor, voi le dati bebeilor fructitze de la Nestle din borcanele?
flory, eu ii dau, si de la Hipp si de la Hame...continutul de zahar, este f mic, pediatra mi-a zis ca doza e inofensiva, si apoi le-am gustat nu sunt f dulci, sunt bune si-i plac la nebunie...nu te ingrijora...e putin...
cu noi
florypop spune:
Ma gandesc ca doza e inofensiva, dar nu mi se pare corect sa nu fie trecut pe ambalaj. Mai ales ca este produs pentru bebelusi si ca vrem sa intram si noi in lumea buna...din Europa
Eeee, acum ce sa zic, noi am crescut cu legume si fructe direct din gradina (uneori chiar nespalate) si n-am mai patit nimic.
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos
aime spune:
quote:
Originally posted by florypop
Ma gandesc ca doza e inofensiva, dar nu mi se pare corect sa nu fie trecut pe ambalaj. Mai ales ca este produs pentru bebelusi si ca vrem sa intram si noi in lumea buna...din Europa
Eeee, acum ce sa zic, noi am crescut cu legume si fructe direct din gradina (uneori chiar nespalate) si n-am mai patit nimic.
asa e...pe brcanelele de la Hipp si Hame scrie...