Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
quote:
Originally posted by florypop
Neata' la mamici si bebici.
Am intrat sa va urez o zi buna si sa va anunt ca au spart si dintisorii de sus. Acum avem 4 deja iesiti. Si ne pregatim de botez...cam tarziu dar asta e...sper sa nu il muste pe preot... :))
Uau... felicitari!... sa aiba dinti sanatori si frumosi!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
aime spune:
'neata si de la noi!
Vladutu meu s-a invatat f ...harnic...la 7.30 dupa ce pleaca tati ma mai duc si eu la culcare, da ce credeti ca-i chip sa dormi, la 8 e drepti...ne-am jucat pana acum si mi-am zis...ia sa vad cine e activ la ora asta???
acum sta ca un pasa in fotoliul sau si zice de zor "papa" si "immm-papa".
Ne-am luat bilete la mare in Mamaia, la Hotel Tomis, cica de 2*+, n-am mai auzit de categoria asta, ma rog, cazare cu toate mesele incluse 14.000.022 lei (vechi ) de pe 7-13 iulie...abia astept
mami si vladut(15 nov.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
aime sa dea Dumnezeu sa-i isa toti dintisorii asa fara sa-l doara nimik...ce bine...si ce cadou frumos ti-a facut
ce misto ca ati luat deja biletele la mare..al meu sotz are concediu in iunie si cred ca atunci o sa mergem...dar deocamdata nu am luat bilete...asteptam de la serviciu, poate, poate...
for2nity,luminita...pai dava voi sunteti grase...atunci eu ce sunt??BALENAfetelor eu mai am 8 kg de dat jos...dar stiu ca o sa reusesc...am vazut ca daca am tinut post si am avut grija si ce mananc, adica nu am mai bagat in mine tot ce nu aveam voie am slabit 11 kg...dar la voi...zau ca nu e cazul
astazi avem doua fetitze de sarbatorit, dena si elean, sa va traiasca printesele si sa fie sanatoase...dar ce-i cu voi de nu mai dati nici un semn de viatza?
florypopbuna faza cu muscatul preotului...bravo ce harnicutz e andrei...are deja 4 dintisori...ruxi a mea nu are nici unuldar mai are tot timpul ca are doar 5 luni.
andreap, dar cu tine ce-i...de nu ai aparut pana la ora asta? ori te-a lasat mariuca sa dormi mai mult?...sper ca sunteti bine
felis...tu pana nu ti-o iei de la vio...nu te lasi hi hi. pupici multi lui mihaitza
fetele, va pupacesc pe toate si pe bbelusi si am fugit sa ledau sa pape copilasilor si apoi fugutza afara ca e o zi asa frumoasa. mai vorbim mai tarziu
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
andreap spune:
'neata!
Monica,aici sunt..e drept ca Mariuca a dormit mai mult,pana la 8.45,ptr.ca peste noapte se trezeste urland foarte des..a adorm si peste 2 ore iar!Ce o fi fetelor?????Ca dintisori nu par sa se vada...Dar am reusit sa o fac sa doarma la ea in patut,pacalita bineinteles.Cand am mutat-o aseara incepuse s aurle,dar mi-am pus capul langa ea si a adormti la loc.
For2nity,arati super,stai linistita!Si BBlusa iti seamana.
plec acum,Maria are bazdacei in fund.Pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Ela2001 spune:
Buna, fetelor.
Cred ca m-ati uitat deja. Poate voi reusiti sa va organizati mai bine timpul, dar eu mereu sint pe fuga. Dimineatza ii dau sa manince, apoi trebuie sa-i fac papica pt prinz, sa ies cu ea afara, la prinz sa-i dau sa manince, s-o culc, apoi iar mincarica...si tot asa.
Noi sintem mari, duminica implinim 7 luni si nu ne vine sa credem. Avem deja 2 dintisori jos. Sintem f vorbarete, zimbarete, chiuim.
Am mai pus poze; o sa ma uit si eu pe pozele voastre sa vad cit au mai crescut copilasii.
Acum ma duc sa-i fac mincarica pt prinz. :)
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
Eliza5 spune:
Aime, La Multi Ani fericiti impreuna si La Multi si Sanatosi Dintisori lui Vladut :-) Al meu nu da semne inca dar mai asteptam rabdatori si sper ca dintisorii sa nu vina cu urlete si maraieli..
Roserb, ce copii frumusei ai mey... Mi se face pofta de o fetita
Hai sa va zic ce combinatie ii place la nebunie lui Alex (imi smulge castronul din mana!!!): deci ii dau mar pe razatoarea de sticla si adaug suc facut la storcator din dintr-un morcov si o portocala si apoi peste toate astea adaug 2-3 linguri pline de Cereale cu Biscuiti de la Milumil.. Yummy ce-i mai place.. Mananca niste cantitati industriale. Adevarul e ca-mi place si mie combinatia dar nu imi mai lasa asta micu' nimic .
Iar in supica am inceput sa-i pun si o jumatate de galbenus de ou fiert tare. Deci acum ii pun in supa morcov, dovlecel, pastarnac, telina si cartof + jumatatea de galbenus. Inca nu am bagat carne si nici branzica dar saptamana viitoare incepem :-)
Gandacel, Miche, dati dragelor un semn. Ce mai fac Darius si Ioachim?
Eliza si Alex (15 nov. 2004)
aime spune:
Eliza ...noi am inceput cu carnita si despre galbenus asteptam sa vadem ce zice doctora...
Ce-or mai fi facand gemeneii Adrianei????
Mama cucuietelor???? Unde esti????
mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi
ioana_du spune:
Doamne, fetelor, eu sint inteligenta care a postat de 50 de ori listuta in pagina 5 !! Am vrut sa modific ceva, modificam, dadeam "trimite" si verificam in prima listuta, din prima pagina. Aas ca... mai modificam o data, mai trimiteam ... si tot asa. Nu mi-am dat seama ca asa se intampla, eu credeam ca daca dau "editare mesaj" si "timite" imi modifica doar postarea, nu o trimite de 20 de ori !!!
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
Jasmine spune:
Am fost si noi la munte (de fapt era mai la deal) in weekend si Radu a papat si a dormit muuult mai bine decat acasa.Am luat cu noi patutzul pliant si intr-adevar e alta viatza.Merita toti banii,pt confortul lui bebe si pt linistea mea.
De ieri am inceput si noi cu o jumatatate de galbenus in supa.Piept de pui ii dau deja de o saptamana si peste vreo 10 zile vreau sa-i dau si ficatzel de pui.
Am facut prostia sa-i dau para in piureul de fructe si s-a cam deranjat la stomac.Tot acum cand am fost plecati i-am dat pt prima data piure de fructe la borcanel de la Hipp (ala de morcov+mar e oribil la gust,l-am mai dres eu cu banana,portocala si branzica),asa ca nu stiu exact de la ce s-a deranjat la burtica,dar cred totusi ca de la para.
Acum o sa-i dau apa de orez,poate se mai drege,ca ieri si alaltaieri a facut kk de 5 ori/zi.
Intrebare : voi cam cata branzica le dati?Eu fac zilnic din 250 ml de lapte si 2 pastile de calciu lactic si iese cam o lingura cu varf,pe care i-o dau toata la masa de fructe.O fi prea mult?
fulguletz spune:
neatza!
nu pot sa cred ca Davidutz dorme de o ora si nu da inca semne de trezire...
cred ca i se trage de la delfinii pe care i-a vazut ieri la zoo si de care a fost fascinat
mey da ce Ruxitza DJ-ista avem ...deci cu muzica si cantatul o rezolvaram..mai ramane cu dansatul..
da ce e Bianca (Roserbina) asa de serioasa in poze? si Mihnea un zambaretz de nota 10..
try, eu n-as rezista cu trezitul noaptea, asa ca l-am delegat pe sotz raspunzator de asta. Drept urmare el face naveta noaptea catre camera lui David (da se trezeste numai o data max 2 ori pe noapte si readoarme relativ repede cu suzeta sau un pic de apa).
Ce mi-a zis mie doctora : cand ii introduc o mancarica noua sa o diluez cu mult laptic (ca sa simta si gustul de lapte si sa nu o refuze ) si pe urma , in fiecare zi, sa ii dau cat mai putin lapte pana ajung la mancare originala.
la mine a functionat: nu mi-a refuzat nici o mancarica.
Cat despre dormit..poti sa incerci (ca Alex sa doarma mai bine si mai mult) sa dormiti cu geamul deschis. Eu asa il culc ziua si doarme mai bine. Aaaaaaaa..si cat mai putina lumina in camera..
merg sa vad ce face puiu..
P.S. am mai vazut aseara niste poze da acum nu mai stiu ale cui (de!..beau si uit!)
lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"