Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Sabina

feliiiiis.....m-ai omorat, bai ce gagica buna

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

V-am vazut pozicile din parc- mama , ce gasca mare! Poate veniti si prin Moghioros, ca eu , in afara de weekenduri, sunt cam nedeplasabila, din cauza de Bianca, care doarme dupa amiaza, altfel nu ne intelegem.In plus, nu-i pot da lui Mihnea masa de pranz in parc, el se murdareste ca un purcelus la piureul de legume... asa ca deocamdata va admir de la distanta!
Vad ca si-a schimbat si Mihnea programul de cand cu cerealele astea cu banane, nu se mai scoala sa manance la 5 dimineata , ci abia pe la 6.30-7. Sunt foarte incantata pe chestia asta!

Va doresc o zi frumoasa

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Fetele din Cismigiu, mai puneti si voi poze, ca ma preseaza sotzu... Felis, da-mi-o p-aia cu mdm Stamate, frate, ca ma ia mama-n ris ca nu ma crede....Mai, a fost ea Maria cum a fost ieri, dar azi noapte...dezastru. Sint varza, n-am dormit deloc. M-a sculat din 2 in 2 ore si nu vroia decit la sin. Mai ceva ca nou nascutii...nu stiu ce-are sint bezmetica.
Paxela, pupici mult de ajutor. Am ramas datori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fetelor v-am trimis la toate pozele de la mine pe mail sper sa va fi ajuns

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata...cam tarziu,da' iar am facut drumuri la spital,noroc ca e la 5 minute de mers pe jos de mine.may,eu imi pierd mintile!Azi doctorita din spital iar a zis ca ea nu credeca e rubeola!Ca nu ar avea ganglionii umflati(doctrita de familie e zis ca sunt!!!!),ca febra nu are(adevarat,are 36.5)si ca la 6 luni sa ia rubeola fara sa intre in contact cu colectivitati......Eu acu' ce fac:nu o scot afara si nu o spal????Sau o ascult pe asta din spital si ii fac programul normal?Imi vine sa morrrrrr!Bubite are doar pe burtica,spate si in caput(noroc ca e cam cheala,altfel nu le vedeam).Pe maini,fata si picioruse nu are....Ma rog,vedem noi,dar ma intriga cum 2 medici spun lucruri diferite
Fetele din Cismigiu,frumoase rau toate!Ce rau imi pare ca nu sunt si eu in Bucuresti sa ies cu voi......
Sabina,crezi ca daca o vede Culcer imi va spune ca e rau ca ia asa de putin in greutate?Sa fie sanul problema?Eu stiu ca multa lume ma linisteste,dar mie mi se pare atat d eputin 100g/ luna.....Cand ma uit in listuta si vad fete care au 7-8 kg,imi vine sa plang....
mai vorbim,
Pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna fetelor,

Si lupta si da-i si lupta si da-i si am si eu internet non stop acasa. Am crezut ca internetul asta e fata morgana ca numai nu aveam parte de el. Prima data munca de convingere cu sotul ca de o cheltuiala in plus. Apoi convingere cu firma care pune internetul ca eram prea putini pe strada care doreau internet. I-am biruit si pe ei si in cele din urma GATA. Eu de citit v-am citit ca intram 10 min pe dial up si imi salvam si citeam dimineata dar de postat mai rar. Sa va spunem ceva despre noi. Daria cred ca are deja vreo 8 kg ca imi rupe spatele si e fomista cum nu am mai vazut. Daca intarzii cu papica e jaaaaale, urla de se invineteste. Duminica face deja 5 luni si nu stiu cand au trecut. De papat papam NAN si doar o masa pe zi (cea de dis de dimineata) de la san (mai am lapte doar de sete si doar intr-un singur san) si fructe si suculet la 10. A si cereale. Ar trebui sa incep sa ii dau si supica de legume dar peste o saptamana plecam la Oradea pentru 5 zile si nu m-as complica pe acolo cu supici etc. Mai vedem noi.
Chiar vroiam sa intreb fetele care dau NAN la bebelusi, schimbati NAN 1 cu NAN 2 la 6 luni. Eu am crezut ca se schimba la 4 luni (ca si MILUMIL) noroc ca o cunosc pe farmacista si mi l-a luat inapoi.
De plecat plecam si noi la mare cam pe 24 - 25 iunie. As fi vrut sa mergem in iulie dar e prea scump atunci. Oricum nu va fi concediu pentru noi ca mergem cu 2 copii mici dar mergem pentru ele ca e sanatos.

Ma duc sa ii pregatesc papica dariei ca daca se trezeste si nu e gata ma scoate din casa.

Poze http://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai voi ati iesit s-o petiti pe Maria, de aceea n-ati spus nimic!
Hm, 5 baeti si o fetita. Mi se pare normal ca a fost cuminte!
Mai lipsea Paulica dar cred ca el se plimba pe alte meleaguri.

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis si Simona nota 10 la silueta!
Mai dar mergeti cu carucioarele cu RATB. Se poate, ca eu n-am incercat inca?

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Felis si Simona nota 10 la silueta!

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, vin cu o propunere...nu vreti sa verificati adresele de mail, daca-s trecute la nume in listuta si sa punem in loc o listuta cu primii dinti de ex, ca tot incep sa apara...sau altceva de actualitate...

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput