Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI bebeilor care si-au sarbatorit zilele de nastere

aime si flory felicitari pt dintisori si la mai multi

andrea sanatate Mariucai,saracuta asa de mica si sa faca rubeola,dar trebuia sa o faca odata.

monica cred ca al meu cu fetitza ta s-au aliat sa ne scoata peri albi.astazi 1ora si 25 min m-am chinuit sa-i dau banana cu mar si biscuiti.nu mancase nimic de dimineata si era 12 ceasul.ca sa-l las in pace baga degetul mare in guritza si bloca "intrarea",apoi baga mana in castronel iar cand ridicam linguritza sa i-o duc la guritza imi dadea peste ea.pana la urma am castigat eu razboiul dar eram "pachetel de nervi".

nici mie nu-mi vine sa cred ca ne apropiem de 7lunisoare,au trecut asa de repede comparativ cu perioada sarcinii,acum nici nu stiu cand s-a terminat ziua.am 1luna de cand sunt aici si am impresia ca am venit ieri,din pacate acelasi lucru nu-l poate spune si sotul meu

va pup si sper sa intru cat mai repede.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

cred ca nici un bebel nu e mai matinal ca al meu.noi de la 6 suntem pe baricade,daca as dormi si eu de la 9 ca el m-as putea trezi dar din pacate nu ca mai am si altele de facut.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Revin cu informatii despre gasca
Simina era ingrijorata de cum va reactiona Maria, dar ea a fost o cumintzica... Daca a vazut-o pe mamai ca are ajutoare a zis ca nu mai tine figura
Mihai in schimb a fost cel mai marait, da tot baiatu mamii e

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fetelor plimbarete care a-ti avut camerele la voi vreau si eu pozele

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of, andrea...imi pare tare rau ca e bolnavioara mariuca...daca este sa aibe rubeola cred ca nu ar mai trebui sa o scoti din casa...oricum du-te cu ea la mai multi medici si vezi ce zic...pupici si multa. multa sanatate. dar totusi daca ar fii sa aibe...cum a contactat-o?
ruxi a inceput sa se maraie din orice...nu stiu ce are ca dintii n-i ies...in schimb imi ies mie peri albi
cerealele le-a mancat binisor...dar zau cand ma gandesc ca maine vine iar ora de pireu de legume parca-mi vine sa fug de-acasa.
acum iar dorm amandoi si eu pot sta linistita pe-aici...dar nu pentru mult timp cand se termina sterilizatorul fug si eu la culcarica.
fetele...ce frumos ca v-ati intalnit asa de multe astazi
va pup pe toate si pe bbici si va urez o noapte buna si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Fetele... eu sunt obosita moarta!... Dar fericita... Am fost azi de la 12.30 la 18 in Cismigiu... mare gasca: PAXELA, MIKI, SIMINA, MICHE, SIMONACIP ... si ...EU.... Mie una mi-a placut f mult... si sunt fericita ca Mihai a mancat f bine: o fi crezut ca ne-am intors la munte!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Vai si nu spuneti nimic …
Am fost si noi la 5.30-7.15 mai mult prin fata primariei!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Otilia... ups!...Eram sigura ca am zis la toata lumea, da acu mi-am amintit ca s-a discutat pe mess
Miche avea ieri status pe mess: "cine merge maine in Cismigiu" (daca retin exact)

Aceasta a fost marea gasca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

feteleeee....ce ma oftic..sofia are varicela...ca martea si miercurea sieu mai merg in cismigiu....da sapt viitoare sa nu ma uitati!Ca mai are o sg cojita....peste 2 zile ii trece complet.

Andrea...stai linistita,rubeola e o boala f f simpla, in 3 zile e ca noua.Si ramane si cu imunitate.
caqt dewspre marime...sofia avea la 6 luni exact dimensiunile astea...acu are vreo 14 kile...e ditamai burtoasa, asa ca stai linistita.E prea activa, de aia nu pune.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

feliiiiis.....m-ai omorat, bai ce gagica buna

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Nici in noaptea asta nu pot sta sa invatz... ... Pic de somn!... Noapte buna!...

Mergi la inceput