Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andrea...mi dr Culcer imi spunea mereu: da la inteligenta ai masurat-o??Si radea mereu de mine daca ma stresam cu greutatea.
La rubeola bubitele apar mai intai pe cap....duapa aia pe corp, si la sfarsit pe picioare.
air cu ganglionii epoveste lunga....daca e rubeola ii va avea umflati inca vreo 3 saptamani.Nu e ob;ligatoriu sa faca febra...sofia n-a facut febra nici la oreion nici la varicela.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Fetelor,

Am si eu cateva rugaminti la voi. Stiu ca spunea cineva de niste pastile pentru sterilizat biberoanele si ca s-ar gasi la SENSI BLUE. Eu am intrebat si cica nu au. La Ana am avut de la cumnata mea din Anglia dar acum nu mai am si mi-ar fi mai usor decat sa le fierb.
Roserb, ai putea sa-mi trimite pe email (carmeniculas@yahoo.com) o poza cu patutul Biancai? Am vazut ceva in albumul de poze dar poate ai una mai de ansamblu (sa se vada tot patutul). Trebuie sa ii facem si noi pat anei si mi-a placut al vostru foarte mult.
Aime, stiu ca tu aveai o schema de diversificare, poti sa mi-o trimiti si mie?

Multumesc foarte mult.

http://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

fulguletz, il culc de cele mai multe ori cu geamul deschis, mai ales noaptea. Nu suporta patura pe el, il culc intr-un simplu body si tot nu vrea patura pe el. Am incercat si cu geamul inchis, si cu el deschis numai pe anumite perioade noaptea, are intuneric bezna in camera noaptea (am o "draperie", vorba vine, un material bleumarin facut de mine si pus direct pe rama geamului ca sa nu intre lumina pe nicaieri) si ziua e ca o "noapte cu luna plina".
Deci... am eliminat si variantele astea.
Nu stiu ce sa mai incerc.
Plus, ca azi noapte si spre dimineata mi-a facut figuri: plangea, ma duceam la el sa-l linistesc, plangea mai tare cand intram in camera si mi-am dat seama ca vrea sa ma impresioneze. Prima data incercam sa-l linistesc cantandu-i soptit nani, nani, puisor (functioneaza cateodata), se potolea, apoi nervos ma impingea cu mainile si picioarele si plangea iar tare. S-a repetat trecerea de la calm la nervi de vreo 3 ori. Pana cand mi-a sarit si mie mustarul si l-am lasat acolo sa planga si-am iesit din camera. 5 secunde dupa ce-am iesit s-a potolit. A doua oara nici nu m-am mai chinuit sa-l potolesc. Acelasi circ: cand m-a vazut a inceput sa planga mai tare ca sa ma impresioneze sa-l iau de-acolo, dar eu i-am dat doar suzeta, l-am invelit si-am iesit din camera. Dupa 3 secunde dupa ce-am inchis usa a tacut. A adormit imediat si a mai dormit inca o ora pana la 8, fara probleme.

Deci, a inceput clar sa speculeze anumite lucruri. Asta numesc eu evolutie... Deja pricepe mai multe si lasa sa se vada.

Insa cum facem sa avem cat mai putine treziri noaptea?!?!
Grea problema pt noi... ramane sa mai inventam ceva, sa mai incercam si altele. Om gasi noi leac si pt asta.
De-abia astept sa ne mutam la casa sa-l mai pot lasa un pic sa mai planga si noaptea. Aici, la bloc mi-e jena de vecini, cu ce-au gresit ei sa suporte plansete de bebe noaptea...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by mikimi

Fetelor eu imi stric copilul !!! el sta pe canapea in fata mea, eu pe fotoliu, el se joaca cuminte si chiuie, ma uit la el si-mi zambeste si atunci ma topesc si ma duc sa-l iau in brate ca nu mai pot de dragul lui.il jughinesc bine si normal ca dupa nu mai vrea sa stea singurel...asta se numeste ca mi-o fac cu mana mea nu ?

Asta se numeste ca ai grija de copilul tau, ca interactionezi cu el. Normal ca dupa o repriza de joaca si rasete cu mami copiii de regula plang daca sunt lasati brsuc singuri. Fa tranzitia asta mai usoara. Adica nu inceta brusc joaca cu el si-l pune inapoi in fotoliu cum l-ai luat. Domoleste ritmul jocului, pune-l pe canapea sau ce-o fi, si mai joaca-te usurel si din ce in ce mai plictisitor cu el inca 5 minute. Ma gandesc ca asa nu mai plange. Eu asa fac cu Alex si functioneaza.

Eheee, problema e ca el pe canapea si eu pe fotoliu erau momentele de pauza de joaca...nu pot sta "departe" de el 5 minute...

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Revin si eu dupa o zi de stat in casa.Nasol rau,ma doare si capul parca.Aici cam sta sa ploua,macar sa nu ma oftic rau ca nu ies afara.
Mariuca a dormit 3 ore si 15 min.dimineata(cred ca de la siropul de alergie......)acum doarme din nou de circa 30 minute.
Sabina,Mariucai nu i-au aparut bubitele pe cap decat azi,prima data pe burtica si apoi pe spate.Pe maini si picioare nu are deloc.Cele din cap aproape ca nu se mai vad.Si febra nu are.O doctorita a zis ca ganglionii sunt umflati,cealalta ca nu.....Eu ce sa zic?Ca nu ma pricep sa o controlez!
Asa ca momentan suntem in asteptare,nu-i fac baita nici azi si sa vedem pana maine.Mi-e ca tin degeaba copilul asta in casa si nespalat
Pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Andreea , alex de la 4 la 5 luni nu a luat nici un gram !!!.Dar a luat 4 cm.Si eu imi fac griji dar nu prea tare...

Otilia recunoastem (sa nu ne bata Alexia prea tare ), ca Alex i-a facut un pic curte Mariucai.Dar sa recunoastem ca si ea a raspuns...
S-a inteles cu ex-ul dusman Darius foarte bine, pun ei la cale ceva, iar depsre ceilalti baieti numai laude...pai toti cumintei , dorm ca puiutii la aer, mananca bine.

Roserb ce zici de murdarici ? pai si Maria imprastiase de era mai mare hiul piure de morcovi peste tot...si ce ? i-ai costum de plastic..ha-ha

Pun imediat poze, sa ma lase "zgandarici in curulet" si incep sa trimit pe mail.Paxela am primit, sar'mana.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mikimi,si Mariuca a crescut 3 cm!Si a a ajuns la "fabuloasa"inaltime de 61cm.Si eu imi fac griji,dar macar vad ca e vioaie si foarte active,nu sta din miscare nici cand mananca.Poate asa e felul ei,dar oricum vreau sa o vada un medic competent,nu ca astia.....
Simina,a fost cumintica Mariuca ta se pare la plimbare....Bafta in continuare,o sa vezi ca se face si mai cuminte!Ti-o spune mama uneia pe care tot orasul o stia;"a venit Mariuca"spuneau cand auzeau un copil urland......
Iar am o intrebare la voi...va cam ametesc,nu??????Voi cu ce le dati la cei mici pe fata sa nu-i arda soarele?Ca Mariuca s-a bronzat rau,e neagra pe obrajori...si asta nu ar fi grav,ca-mi place asa tigancusa,dar pe un obraz chiar a ars-o soarele!Nu o tin cu fata direct in soare,poate doar cand imping carutul si cu toate astea..Sa-i iau crema de plaja?sau exista si altceva?
Pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andreap, pielea lor e mult mai sensibila decat a noastra in privinta soarelui. Uneori e de ajuns sa-i tii cateva minute in soare si sa se arda. Asa ca ai mare grija cu protectia: trage copertina la carut, poarta umbrela daca e nevoie si da copilul cu crema de plaja speciala pt. bebelusi. Daca nu gasesti asa ceva, atunci ia o crema de plaja obisnuita cu factor mare de protectie: minimum 30.
De regula cremele astea presupun a fi aplicate cu min. 30 de minute inainte de expunerea la soara, deci da-o cu crema din momentul in care te hotarasti s-o scoti afara, chiar inainte s-o imbraci.
Nu-i problema ca se bronzeaza, dar sa o fac lent, nu dintr-o data, nu in cateva zile.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare fetele,

Sa va fie de bine plimbaricea prin Cismigiu.
Noi maine mergem la vaccinul de sase luni. Voi care ati trecut deja de faza asta imi puteti spune ce reactii au avut bebeii? Stiu ca difera de la copil la copil dar mi-ar fi totusi de folos cateva informatii.

In rest suntem bine tare vorbareti si plimbareti. Deja merge cu premergatorul in toate directiile, mi-a rupt florile si am ramas fara fete de masa. Distruge tot in calea lui...:) dar nu conteaza.

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am pus o poza cu Andrei de sambata in albumul "Andrei - 5 luni". Sper sa va placa grasanul nostru..:). Parca e maestru bucatar' in poza.

Pupici,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput