Bebelusi de sept - oct 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Lucia nu are ce sa fie rau la laptic atata timp cat ii dai eu ii mai dau cateodata si in cursul zilei cand sunt pe acasa dar cam tot asa numai seara, noaptea ca noi avem treziri si dimineata.

Tocmai am fost la niste prieteni care au o fetita de 1 an si ei au pus-o in premergator de la 6 luni acum merge fff bine de la 10 luni de m-am speriat cat echilibru poate sa aiba. Nepotica mea nu mergea asa de bine si chiar cadea rau la 1 an asa ca zic eu ca depinde de copil.
Dia si ea vrea mai nou numai in picioare si brate daca nu o iau face un scandal monstru si nu sa o ia altcineva ci mami ufff.

Astazi madam pt prima oara nu a mancat supa zic eu ca se trage de la fer sper sa nu intre in greva foamei.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

ellen - sotul meu este f multumit de operatie. De la dioptrii de -11 acum vede fara ochelari. Deci iti dai seama de diferenta!

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

ellen - sa sti ca am incercat faza cu jucaria cand sta pe burta. Vede ca nu poate sa ajunga la ea si incepe sa planga.

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Neata!
Afara e beton!!!!
Cred ca nu mai dureaza mult si n-o sa mai putem scoate copiii la plimbare intre 12-16 ca o sa fie prea cald. Ma gandesc, luand asta in considerare sa-i schimb programul de masa, in asa fel incat in intervalul asta de timp sa doarma (cat s-o putea!).
Noi acum avem mese la
6 - lapte
10 - fructe
15 - legume
18.30 - lapte
22 - lapte
Vreau sa-i elimin masa de la 6 si sa avem ceva de genul
8.30 - fructe (eventual cu laptic dupa)
13 - legume
16.30 - laptic si apoi plimbare, cat incape!!!
21 - lapte
Cum vi se pare?!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by roandre
Herra, dar ce cantitate de lapte bea la o masa bebe? Vad ca-i dai 4 mese pe zi de lapte plus 3 de mancare ... ii dai putin si des?

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

nu stiu, ca il alaptez la orele alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna dimineata!

La multi ani Mihai Daniel!

Azi se anunta tare cald, dar nu mai ies pana diseara cred (ca dimineata astept Buburuza....). Aseara si azi-noapte mi-a fost rau de la soare, in toiul noptii imi trasesem pilota pana in gat si tot imi era frig, iar pe urma transpiram toata. Ma ustura si acum mainile, asa ca am scos cremele de plaja si de dupa soare sa ma ung. Eu sunt si foarte alba la piele. Pentru Alexandra am comandat de la Avon crema de soare cu factor 30, dar pe ea oricum nu o tin expusa la soare. E asa de caragios bronzata pe obraji si pe degete....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lucia

Am si eu doua nelamuriri !
Herra majoritatea dr. spun ca bebelusii mai mari, cum sunt ai nostri ne mai trebuie sa manance noaptea fiindca trebuie si stomacelul lor sa ia o pauza. Ce noi ne trezim noaptea sa mancam ?! Iar dr. tau te pune sa trezesti copilul noaptea sa-i dai sa manance 1 Mi se pare destul de ciudat sa inveti copilul la sapte luni sa manance din nou noaptea ! Stefan nu mai mananca noaptea de la doua luni si nici nu ma stresez sa-i dau noaptea sa manance.
Adoua nelamurire este pentru fetele care inca mai alapteaza. Stefan nu mai bea lapte decat dimineata si seara, la celelalte mese mancand hrana solida nu vrea sa bea decat ceai sau foarte rar apa sau suc.
Va intreb oare ii dauneaza laptele de la san daca il suge atat de rar ? Are o masa la sase dimineata si una la ora noua sau noua jumatate. Oare laptele de la san mai este bun asa de rar ? Raspundeti-mi si mie cele care mai alaptati !

L.Popa

pai asa e normal, sa ramana mesele de la san dimineata si seara; si sa speram ca isi iau cei minim 500 de ml. necesari zilnic; sa vad ce-mi spune si mie dr. la 8 luni; poate a fost nevoie de masa de la 23-24 doar ca sa depasim perioada de stagnare...ca el NU MAI MANCA NIMIC DE LA 20 PANA LA 7 DIMINEATA - cam lunga pauza pentru stomacel...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loreema24

Lucia – laptele de mama e bun atat cat ii dai! Oricum nu poate sa ii faca rau, si daca se satura cu el e foarte bun! Si eu ii dau fetii mele dimineata si seara san , numai ca ea mai suge si in timpul noptii de 2 ori. Si nu stiu cum sa o dezvat, ca daca ma aude sotu ca plange noaptea nu ii comvine”printesa lu tati nu trebuie sa planga, daca vrea san da-i”

Pozici[/url]

[purple]Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

ce bine ca nu sunt singura care mai alapteaza noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!
Ne-am intors si noi in sfarsit din vacanta de Pasti ...cam lunga dar se pare ca Inutzei i-a priit.
Am facut vaccinul de sase luni si nu ne-a fost prea bine...Ina era precum catzelushul schiop..nu-simiscadeloc un piciorush...la un moment dat chiar m-am speriat, dar acum e bine. La sase luni si o sapt avea 8kg si 69cm.
Ne laudam si noi ca nu prea mai vrea sa stea in funduletz..vrea direct in picioare. A devenit dependenta de mine..tot timpul e cu mainile intinse dupa mine si cand o iau in brate se agata de mine ca o mainutzica..tata imi spune "maimutza mama" mai nou. Cu dintzishori inca nu ne putem lauda.

Am pus poze noi ..sper sa va placa....

Pupici dulci,

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Buna,

Eu sunt in Brasov acum la un internet cafe.....ma chinui ca nu reusesc sa instalez la mama acasa, ma tot amana. Am vazut ca discutati iar despre alaptare. Eu ii dau san si de 5-6 ori pe zi, plus noaptea o data sau de 2 ori. Eu ii completez toate mesele solide cu lapte de-al meu. Rau nu are cum sa fie. Numai lapte sa mai fie.

Va pup.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput