Bebelusi de sept - oct 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
bozo spune:
Ai dreptate Aissa, ma duc sa le pap, ca oricum nu da semne ca s-ar trezi asa repede
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
roandre spune:
Danina, am vazut pozele voastre...tiii, ce mare s-a facut si Dienutza!
Anne33, am mai masurat inca o data talpa bebelinei si are aproape 10 cm...incepand din varful degetului cel mare si pana la calcai.
Dar Giulia cat are? Eu i-am masurat-o cu rigla.
Herra, curaj...o sa fie totul bine!
Ionella3003, ce bine ca au mai trecut bubitele...mai e putin si ai scapat...sper sa scape si bb!
Pufymic, am intrebat doctora daca nu e prea devreme sa stea bb in picioare si chiar sa mearga si mi-a zis ca daca a fost in stare sa se ridice singura inseamna ca e pregatita si e ok.
Lucia e bun laptele...nu-ti fa probleme. In ultima perioada cand o alaptam pe Alexia tot dimineata si seara ii mai dadeam si era ok. Apoi mai papa doar o data pe zi dimineata pana cand nu a mai vrut deloc.
Moss, frumoasa si bebelina ta! Ii sta tare bine cu palariuta!
Bozo si eu zic sa nu le mai pastrezi pt bebe. Si banana si marul se oxideaza si nu mai sunt bune.
Fata mea maraie de ma scoate din minti...vrea numai prostii sa faca si cum n-o las se pune pe marait. Acum trage de un cablu de la prelungitor...
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
roandre spune:
Mada, mcm, vali02, Adela...voi ce mai faceti? dar piticele/piticii?
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
loreema24 spune:
In sfarsit am ajuns cu cititul la subiectul actual. Oricum astea sunt raspunsurile la subiectul 44:
Vad ca a mai aparut cineva! Bine ai venit JULYA ! Daca sunt eu uituca imi cer scuze!
Lilia – te sfatuiesc in cunostinta de cauza sa nu pui niciodata jucariile sau biberoanele direct in tren. Sunt jalnice vagoanele noastre asa ca protejeaza puiu. Si eu cand plec cu ea cu trenul iau un compartiment intreg si tin fata ori in caryt ori pun pe scaun un cearºaf de patut si fata sta pe el.
Andora – si eu cunosc persoane care daca gusta apa de fantana fac bubite asa ca dupa mine ar fi bine sa folosesti apa plata.
Aissa – FELICITARI !!!
Ionella – fata mea face de aproape o luna la olita, asta daca sunt pe faza ca de cerut olita ….inca nu!
Pufymic – si fata mea urla cateodata la plimbare dar eu o las in pace si gata. Lumea zica ce-o vrea.
Ce fericire pe voi ca sunteti informati(in medicina)!
Bozo – felicitari pt dintuc!
Eu ii dau si crud(fara coaja) si copt.
Ellen – si eu am luat sandalutele dar stiam ca sunt de forma , doar sunt de panza. Oricum fata mea are 12 perechi de incaltaminte asa ca am de unde alege.
Felicitari pt dintuc !
Ana-a – eu ii dau kiwi cu tot cu samburi de o luna si ceva.
Eu am cana de suc de la BFree si sa stii ca sunt f multumita de ea. Dupa ce o foloseste pitica mea nu prea mai scoate aerul ca dupa biberonul normal.
Andreea si Doru – Enterocolita a avut fata nasicii noastre si pe langa saruri a bagat-o si la regim - adica fara lactate cu lactoza, si in rest mai mult legume fierte la aburi .
Danice – foarte bine ca ai raspuns. Eu una dupa ce le ziceam tot ce aveam de zis ma ridicam si plecam! Eu sunt un pic mai intepata!
Georgiana.david – stai linistita ca nu cred sa fie vreo problema! Nici fata mea nu prea lua in greutate si luna asta m-am trezit ca a luat 720 g . Eu cred vca atata timp cat nu scade nu e nici o problema daca se simte bine.
Mama lui licurici – noi mergem la control lunar si nu am de gand sa raresc controalele pana la un an.
Ramona & Loreema
Pozici
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
Lucia – laptele de mama e bun atat cat ii dai! Oricum nu poate sa ii faca rau, si daca se satura cu el e foarte bun! Si eu ii dau fetii mele dimineata si seara san , numai ca ea mai suge si in timpul noptii de 2 ori. Si nu stiu cum sa o dezvat, ca daca ma aude sotu ca plange noaptea nu ii comvine”printesa lu tati nu trebuie sa planga, daca vrea san da-i”
Aissa – eu am fost norocoasa! Am primit comanda de la ei la 11 ore dupa postare. SSSSSSSS sa nu ma auda si sa patesc cine stie ce data viitoare!
Ramona & Loreema
Pozici
loreema24 spune:
Noi ne laudam ca la 8 luni avem 8.520 g si 74,5 cm.
Papam banana fara sa o mai pasam, la recomandarea dr. ori ii dau fetii jumatate de banana in mana si o las sa faca ea ce vrea, ori cand nu vreau sa se murdareasca toata eu tin banana si ea musca.
Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine. Eu stiam ca trebuie sa ii cumpere ceva de imbracat pt dintisori prima persoana care ii vede dintii in afara de mami, tati si doctorita. Sunt eu paralela cu obiceiurile?
Eu ii dau fier ferusam(ceva de genu asta ) cate 16 pic / zi. Fata mea cand vede sticluta se lasa pe spate si deschide gurita si eu ii torn direct in gurita. Asa s-a invatat de la Vigantol.
Si fata mea cand il vede pe tati e in culmea fericirii si nu tace pana nu o ia tati in brate. Dar eu zic merci, ca asa mai scap si eu de ea.
Noi avem doua scaune pe zi.
Nici Lori nu merge inca in 4 labe. Am tot incercat noi sa o invatam dar ramane tablou in pozitia in care o asezam noi si dupa vreo 5 minute incepe sa planga, probabil o dor manutele asa ca trebuie sa ii schimbam tot noi pozitia ca ea nu stie cum.
Vad ca voi incepeti serviciul. Eu nici nu ma gandesc! Pana face fata doi ani stau acasa cu ea. E dreptul meu ! si oricum eu lucrez la „stat” si nu imi poate nimeni impune sa ma intorc, cu toate ca seful meu de cate ori vorbesc cu el tot intreaba daca nu m-am razgandit! SA ASTEPTE PANA IN SEPTEMBRIE 2006! Am o viata intreaga inainte sa muncesc!
Ramona & Loreema
Pozici
ellen spune:
La Multi Ani! Ana. Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
La Multi Ani! tuturor bebelusilor care sarbatoresc azi, sau mai bine zis au sarbatorit azi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.
Multumim tuturor pentru aprecieri. M-am mai uitat si eu la poze si toti bebelusii sunt superbi. din partea noastra tuturor.
Loreema, sper sa nu se fi scumpit chiar atat de tare operatia, cu toate ca au trecut ceva ani. Sotul tau este multumit?
Si Alexuta mea are multe incaltari dar cred ca nu am fost eu atnta pentru ca mi-am dat seama ca alea sunt din carpa. Mai trebuie sa-i mai iau niste sandalute pentru ca nu are deloc. Sper sa gasesc si eu cu chitaitori, ca tare mi-au placut cei ai Alexiei (Mihaela).
Mihaela, chiar de unde i-ai luat?
Pufymic, si eu eram foarte ingrijorata cu mersul pe jos pana am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca este totul in regula. Exact cum a zis si pediatra Mihaelei, daca s-a ridicat singurica in picioare atunci este in stare sa mearga. Mi-a zis in schimb sa o incalt cu pantofi care ii tin si gleza si sa aiba talonete.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ellen spune:
Loreema, ca sa o inveti sa mearga, incearca sa o pui pe burtica si sa-i arati o jucarie sau ceva de care este foarte atrasa, sa vezi daca se chinuie sa vina sa o ia. Daca vine la jucarie sa o lasi sa se joace putin cu ea, dupa care ii maresti putin cate putin distanta, si ai sa vezi ca din zi in zi o sa se deplaseze mai bine.
Cel putin eu asa am facut cu Alexandra mea si a functionat, asta pana cand a descoperit ea ca poate sa se si rostogoleasca ca sa ajunga la jucarie .
ellen spune:
Mihaela, sa stii ca si eu am aceeasi problema cu Alexandra cu maraitul. Daca nu o las sa faca ce vrea ea, maraie incontinuu si chiar incepe sa planga.
Pufymic, am uitat sa zic. Am citit un articol pe undeva, dar nu mai stiu exact unde, in care scria ca este foarte bine sa tii copii mici in brate atunci cand vor. Asta pentru ca acest moftulet o sa si-l satisfaca oricum, daca nu acum cand sunt foarte mici, atunci cand se vor face mai mari vor cere in brate (si atunci chiar nu mai ai nici o sansa cu ei). Si vorba aia e mult mai usor acum cu 8-9 kg decat mai tarziu cu dublu.
Eu o iau in brate pe Alexuta de cate ori vrea si o si altint pentru ca asa vreau si nu cred ca as putea face altfel.
georgiana.david spune:
Ana-a La Multi Ani!
Fetelor multumesc pentru raspunsuri, mai m-am linistit. Intradevar Dami e vioi, mananca bine, doarme bine deci nu ar fi motive de ingrijorare. Azi am dus si kk sa facem un examen complet, nu doar coproparazitologic ci si coprocultura (asa stau eu mai linistita), miercuri luam rezultatul.
Nici eu nu sunt de acord cu mancatul noaptea, Dami nu mai mananca noaptea de la 3 luni iar ultima masa (lapte cu cereale este pe la ora 23 cand ii dau in somn) dupa care mai bea lapte intre 5 si 6 dimineta (tot in somn)
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72