Cafelutza si sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Eu beau o cafea pe zi, slaba si cu lapte si doctorul nu mi-a interzis asta.
Nu trebuie sa-ti faci probleme atita timp cit nu exagerezi. Sarcina nu-i o boala.
Sanatate
K26+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu atunci cand am ramas insarcinata am incercat sa renunt la toate viciile.In mare masura am reusit.Spun in mare masura pt ca mi se mai facea cateodata pofta de o cafeluta.Dar pana la urma am "suprimat" si pofta asta ca nu mai puteam dormi noaptea.Si asa aveam un motiv serios pt care nu puteam dormi(ditamai burta!)nu-mi mai trebuia unul.Daca intr-adevar nu se poate,poti sa bei linistita o cafeluta ca nu strica.Mai rau o sa fie dupa ce nasti,ca la bb nu prea-i place cafeaua.
Sanatate multa la toate burticile.Imi pare tare rau ca am descoperit forumul DC dupa ce am nascut.Daca as fi stiut mai devreme de el poate nu mai aveam atatea temeri legate de sarcina.Noroc ca am avut o dr super dulcica!

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Fetelor, va iubesc pentru raspunsurile voastre! Si eu beau o cafea zilnic, pt. ca nu pot fara ea. Ma doare capul toata ziua daca nu beau macar o gura.
Imi cam faceam procese de constiinta, cu toate ca peste tot pe unde am mai citit spuneau ca o cafeluta pe zi e voie.

Raluca, 19 saptamani si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Si eu beau cafea zilnic...nu pot fara. intre sapt 6 si 17 n-am prea baut fiindca nu imi placea, imi faceam o cafea tare in week-end, cu frisca si zahar vanilat. acum beau o canuta dimineata si citeodata citeva guri la serviciu.tensiunea e micuta,cred ca e ok.
M 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt o proaspata viitoare mamica. Am gasit subiectul asta si m-am gandit sa va scriu si eu ceva. Cu o precizare : NU VREAU SA SPERII SAU SA SOCHEZ PE CINEVA. Eu am facut o facultate de biologie. Aveam in ultimul an o super- profa de genetica , individa umblase mult prin State , e printre primii cercetatori de genetica din Romania, e o somitate in genetica ca sa zic asa. Mie mi s-a intiparit in minte o chestie care ne-a zis-o : AJUNGE DOAR O SINGURA GURA DE CAFEA ( IN TIMPUL SARCINII) PT. CA SA SE TRANSMITA GRESIT O INFORMATIE GENETICA FATULUI. Pe mine chestia asta m-a speriat teribil. Eu am renuntat la cafea cu 4 luni inainte de a ramane insarcinata. Cum am zis , nu vreau sa sperii pe nimeni, cele care au baut o ceasca , deja nu mai conteaza. E adevarat ca multe , multe viitoare mamici au baut cafea si nu s-a intamplat nimic. Dar pe mine ma sperie si gandul ca poate sa existe si posibilitatea asta, si am zis ca nu risc. Mancam si asa o gramada de produse care cine stie ce contin, chimicale aditivi, alimente modificate genetic. Daca tine de noi sa eliminam cat putem din rau eu zic ca scopul final merita.
Sarutari tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Cafeaua NU INFLUENTEAZA sarcina! Nu dauneaza!! Una sau doua pe zi putem sa bem! Eu sunt gravida in luna a 8-a si am si o fetita de 2 ani, cu care stau numai eu! Si ce-as mai dormi!!!!! Toata ziua as dormi! Insa nu am cum! Cine sa se ocupe de copil? ASa ca...doua cafele pe zi....una dimineata si una dupa pranz...sunt nelipsite. Dr a zis ca ca e nici o problema. Sa nu bei sase...dar una, doua, sunt admise.

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luana spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47207

asta e un subiect initiat de mine cu ceva vreme in urma;
sunt atatea chestii contraindicate in timpul sarcinii, dar eu nu sunt mamica perfecta si am fost egoista si cu epilatul, su cu cafeluta, dar si cu gura de bere sau de vin la revelion sau in serile (cateva) mai speciale; ce sa fac? Dumnezeu a fost bun si ne-a dat copilasi sanatosi. Asa va doresc si voua!

L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Luana, ce-are epilatul???

DPN 2.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Stiti povestea romaneasca cu drobul de sare nu? Orice in viata are un risc. Eu zic ca fiecare mamica simte ce e bine si ce nu pentru puiul ei. Pana la urma indiferent cate sfaturi sofisticate primesti cum sa iti cresti copilul( la bebelusi si fotbal se pricepe toata lumea zice tot o vorba romaneasca)pana la urma instinctul matern este cel mai bun.Parerea mea asa ca nu dati cu rosi.

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Monica iti dau dreptate si nu ma refer - cand iti dau dreptate - la fetele de pe forum, ci la multe rude si prieteni "binevoitori" din viata de zi cu zi care iti dau uneori sfaturi de te crucesti! Ultima auzita: sa iei o gura de tuica, sa-ti clatesti gura cu ea si sa scuipi pe copil, asa il scapi de vraji (o matusa). Poate ar merita deschis un subiect cu sfaturi ciudate primite!

Eu sunt incantata de raspunsul fetelor de pe forum, mai ales ca prinde bine sa stii cum au procedat cele care au trecut deja printr-o sarcina.

Pisi_ella esti de admirat!

Luanan-am stiut de subiectul deschis de tine. Scuze, acum l-am deschis. Multumesc pentru link!.

Tania & Punctuletz 9+

Mergi la inceput