Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

tania-z VSH-ul e normal sa fie crescut in sarcina! Nici nu trebuia sa-l faci! Stiu asta sigur de la :
-dr meu ginecolog
-o prietena rezidenta de gineco
-asistenta care facea recoltarile la Medsana si care a zis si ea ca nici nu se face VSH in sarcna ca iese marit din cauza sarcinii si deci nu e relevant pt nimic.

Data trecuta mi l-a dat medicul meu de familie, mi-a iesit marit si m-am speriat si eu. Acum nu l-am mai facut.

Leucocitele cat ti-au iesit?

NU TE MAI STRESA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Canuta_om_sucit am vazut ca ai intrebat la un moment dat de clinica Dr. Nanu. Daca mai esti interesata spune-mi si te ajut cu adresa, tel si ce mai stiu si eu!Pupici
Ioana DPN 24.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Daca tot completam lista cu orasele si spitalele iata si pentru mine:
Ginecologie I, Cluj, dna.Mironiuc , cezariana.

Am observat si eu (ca cineva amintea mai sus) ca sunt multe mamici de peste 30 de ani. Cred ca devine ssi la noi o moda. Poate ca la un moment dat carierele noastre au fost mai importante? La mine cred ca da (recunosc nu dati cu pietre), dar acum m-am razgandit si o las mai moale cu cariera bebele e mai important. Eu am ramas gravida f. usor cam la o luna jumate dupa ce am hotarat cu sotul meu "sa-i dam bataie". Acum aici recunosc ca la un moment dat ma framanta ideea ca daca pana la varsta asta nu am incercat sa raman gravida oare s-o mai intampla....si s-a intamplat.

Mandy15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am mai adaugat niste spitale si orase azi pe listuta noastra. ia uite ce letopiset frumos iese!

Mergi la inceput

am mai adaugat niste spitale si orase azi pe listuta noastra. ia uite ce letopiset frumos iese!

Mergi la inceput

sa vedeti ca gemanoasele (mamele de gemeni)ne-au parasit, n-au mai intrat de cel putin o luna. si ne scad natalitatea pe lista de noiembrie-decembrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda77, mersi de completare, nu stiu de ce din borwserul meu nu pot modifica nimic la listuta. Poti adauga cand ai chef: Stanca, Dr. Zsigmond A.

E parca mai fain asa, eu cel putin fac mai usor legaturile daca am si orasul. Voi puteti careva intra pe site-ul mamicilor? Eu nu am reusit nici macar o data, imi da eroare, ca si cand nu ar exista.

Chiar ca mamicile de gemeni sunt cam tacute, mai ales pumukli care era activa bine mai pe la inceput. La ele o fi duble si senzatiile ghiduse si somnul :))

CAt despre copiii facuti mai tarziu, dupa 28 de ani, zic eu ca atunci le-a venit randul, nu neaparat din carierism, poate putin egoism, poate nevoia de stabilitate din mai multe puncte de vedere, sunt atat de multe... Oricum, si eu consider ca am fost norocoasa, prin februarie zicea ca din "martie dam drumul la bebelei" cu sotul meu, dar uite ca am ramas insarcinata chiar la fix, n-a mai fost nevoie de "munci suplimentare" :)) ca m-am trezit insarcinata direct, si nu eram in vreo perioada fertila, era februarie pe la sfarsit, cred.

Ripley 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare
sa ma treceti si pe mine la listuta cu spitalul cfr 2 si dna doctor echim corina - cezariana...
ieri am fost la oftalmolog, si au aia acolo o scara interioara, asa de vreo 10 trepte; le-am urcat si cand am ajuns sus nu mai puteam vorbi ca tipa aia...
mi se pare cam cidat si aiurea, mai ales ca nu sunt grasa, am 1.56 si 56 kg, si asta dupa ce am luat cam 2 kg de la inceputul sarcinii... iar inainte ma duceam la sala, urcam pana la etajul 9 fara sa ma opresc, etc...
mai are cineva asa senzatii ?si ma sperii usor - de la o sperietura "mica", imi bate inima foarte repede si imi vine sa plang...
de exemplu, eram la calculator si a venit sotul meu prin spatele meu cu pisica in brate, fara sa se furiseze, dar nu l-am auzit, si mi-a miorlait pisica in spate de am plans cred vreo 5 minute...
dienutagraviduta 11+ si bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna burtici!
Mai fetelor ,uneori virsta la care devi mamica nu o alegem noi .eu am 36 de ani ,intre 21 si 29 de ani nu am ramas gravida .Intre 29 si 32 de ani am ramas gravida de 3 ori dar au fost tot atitea sarcini oprite in evolutie .La 33 de ani am reusit sa devin mamica .Am fost suparata ca am nascut prin cezariana si ca trebuia sa mai astept 2 ani sa pot incerca sa fac al 2 copil .Am vrut sa renunt dar Dr. mea ginecoloaga care era mai mare ca mine cu 3-4 ani a facut anul trecut un bb-u .Ea mi-a spus ca daca ea poate eu de ce nu incerc .Si pentru ca -mi doresc al 2 copil,si pentru ca nu am vrut sa-l las pe Cosmin fara un fratior sau o surioara ,iata-ma pe listuta voastra .Todeauna mi-am dorit sa fiu o mamica tinara ,dar nu s-a putut si decit deloc mai bine asa .Eu sint mindra si fericita ca nu am abandonat .
Monet este in concediu .
Voi nu puteti intra pe sait-ul mamicilor ? O sa trec acolo si legea referitoare la gravide.Daca nu vedeti situ-l anuntati-ma sa caut unde-i greseala.
16 sap.

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mirela Anca de acord cu tine!

Am fost putin "aricioasa" cind am citit ca trebuie sa ne scriem varsta, fiindca sint persoane cu prejudecati care te eticheteaza in functie de varsta sau pregatire....ce urmeaza mai incolo, sa spunem cite facultati avem si pe unde am studiat? personal, consider ca toate avem acelasi statut,acela de mamica (sau mamica in devenire).
Binenteles ca mi-as fi dorit sa fiu mamica tanara,nu s-a putut, dar nici acum nu ma simt/consider batrina,la 35 de ani. Voi avea 36 in august si nasc in decembrie - sper, nastere naturala, fiindca ne dorim si un al doilea copil cit de curind.
Si, daca ar fi sa o citez pe bunica mea -din partea mamei- in varsta de 83 de ani (cea din partea tatalui are 97 deci sintem o familie longeviva) care incerca sa ma linisteasca atunci cind ma plingeam ca nu pot avea mostenitori , spunea "lasa, mama, ca toate artistele nasc dupa 40 de ani,mai ai timp, distreaza-te,colinda,vezi lumea, o sa-ti vina rindul si tie.." Citeodata nu se intimpla cind si cum vrei tu, dar niciodata nu este prea tarziu.

Va pupicesc pe toate!

& bobita 11+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput