Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
mandyksch spune:
Buna fetelor , eu chiar ma bucur ca suntem mai multe care avem in jur de 30 de ani sau mai mult. La un moment dat pe unde am umblat cu analizele astea pe care trebuie sa le facem in ultima perioada mi s-a tot spus ca destul de tarziu m-am hotarat sa fac primul copil. Eu nu cred ca e un capat de lume, dar la noi in Romania cred ca exista o doza buna de idei preconcepute. Eu cred ca acum era momentul potrivit pentru noi.
Vroiam sa va intreb fetelor daca voi mai faceti ceva sport de cand stiti ca sunteti insarcinate (ceva miscare chiar daca nu sport). Eu m-am cam lenevit in ultima vreme- mai ales in perioada cu greturi- si nu stiu daca este tocmai bine. Constat ca fac putina miscare si cred ca asta se va reflecta si in kilogramele in plus.
Aveti grija de voi
Mandy
irinadum spune:
eu nu prea fac multa miscare deoarece inca ma cam doare burtica adica inca simt asa o presiune si imi e frica sa ma misc asa tare mai ales ca doctorul nu il vad decat la 12 saptamani in cap deci nu stiu ce sa zic.
insa se pare ca daca misti cat mai mult cu atat mai bine
irina8+
Bic spune:
dienutagraviduta stai linistita ca enormal. Inima pompeaza mai mult singe in timpul sarcinii si de-aia avem palpitatii. Scriam ieri ca si eu le am. Am intrebat-o pe doctorita si mi-a spus ca e normal.
La fel si despre plins. Eu eram si inainte o plingacioasa, asa ca tranzitia la noua stare lacrimogena nu a fost socanta.
Dar am o prietena si mai barbata din fire care-mi spune ca plinge la reclame cu catei...
DPN 2.11.05
Oana_B spune:
Initial postat de bosticuta
quote:
Salutare doamnelor
Daca ati putea sa va dati cu parerea tare bine ar fi:
sambata am fost la echo si dr a masurat bebeul spunindu-mi ca ar avea
6 cm ( asta la 10+ ).Ce spuneti, ori ea a masurat aiurea ca statea si copilul cam chircit ori eu nu aveam nr de sapt?!
Astept parerile voastre!
PS La echo din 9+ avea bebica 28mm.
Adriana 11+
adriana
Oana_B
bosticuta spune:
Bravo Pischi
Vad ca inca o ieseanca a aparut!
Bine ai venit si sarcina usoara!
La ce medic esti? Eu sunt la dr Schass Cuza Voda.
11+
RaluD spune:
Mandy, scuze pt raspunsul tarziu.
Eu nu l-am simtit inca pe bb si sunt la a doua sarcina, deci teoretic ar tb sa-l simt mai devreme.
Saptamana viitoare intru in 16 saptamani, deci atunci ar trebui sa se intample bucuria.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
crissy77 spune:
Negara Cristina, 27 ani Gura Humorului, Maternitatea din Gura Humorului, Dr. Andrei.
Si as avea si o intrebare: voi ce creme de ingrijire folositi? Ca eu nu le mai pot folosi pe cele pe care le foloseam inainte de a ramane insarcinata (din cauza mirosului!!!).
Cristina Negara
crissy77 spune:
Stie careva vreun sit cu informatii despre ce vitamine contin anumite fructe si legume?
Cristina Negara & bb 10+
monet spune:
dragele mele,
bine va regasesc dupa o vacanta frumoasa, vad ca sinteti bine si vorbarete - cine stie cind oi ajunge sa citesc tot ce-ati scris!:)
vorbiti de virste, cre' ca io bat recordu' cu 37 impliniti (si tot 37 cind o sa iasa bebe2), asa-i?:) sa stiti ca io tot am vrut copchii de pe la vreo 25 de ani, da' sotu' (primu' sotu':)) credeti ca vroia? nici vorba. asa ca uite-asa am ajuns sa am primu' prunc la 36 si, norocu' peste mine daca toate merg bine, al doilea la 37. na, se poate si asa.
va las, va mai scriu miine, poate reusesc sa mai recuperez din noianul de pagini umplute cu gindurile, parerile si comentariile voastre.
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (15+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia