Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Scuzati, treaba cu UM-ul s-a trimis automat. O sterg eu acum.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Fetelor,ca intrebati de gemenoase!!Aici sintem,bine sanatosi!
N-am fost asa tot timpul,cin pacate am avut 2 reprize de singerari,nu prea mari,dar suficiente ca sa ne bage in sperieti.cauza:la bebele mai mic s-a desprins putin placenta,dar cu Utrogestan la greu si repaos la pat totul s-a rezolvat!!
Bebelacii sint bine acum,chiar ieri i-am vazut,unul isi sugea degetul...
Ca tot vorbim de doctori: voua vi s-a recomandat triplu test??Il faceti?? Stiu ca sint multe pareri impartite...Mie mi s-a recomandat,ca masura de siguranta!
Tot ca masura de sigurante voi face si cerclaj,ca sa suflam si in iaurt!Eu oricum am lasat-o moale cu agitatia,de cind cu dezlipirea nu mai am voie sa fac mare lucru,asa ca cerclajul nu ma va afecta prea mult...
Va pupam si bebei mari si sanatosi!
Amparo13+12+

Mergi la inceput

Amparo, nu te supara pe mine te rog, dar nu inteleg ceva la ce ai scris tu: cum au bb-ii tai unul 12 si unul 13 saptamani???? Se vede ca eu sunt mai noua pe aici....

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salutare fetelor.

Monet, bine-ai venit. Chiar ma gindeam sa intreb de tine, cum sint cam uitica credeam ca ai patit ceva si de-asta nu ai mai aparut. Sa-ti fie de bine vacanta.

Apropos de kilograme, eu am luat 6 pounzi, adica 2.7 kg....:-( si asta pentru ca am dat iama in dulciuri.... sa-mi fie rusine ca nu mincam asa multe dulciuri inainte. Mai are cineva link-ul catre site-ul acela cu kilogramele pe perioada sarcinii??? Eu m-am cam tuflit pentru ca am vazut pe un site american ca am sarit calul. Adica in primele trei luni trebuia sa iau 2-4 livre, iar eu is la 6, cum spuneam, in conditiile in care plecasem deja cu 4 livre in plus fata de greutatea mea normala... (deh, a fost soacra in vizita si a gatit...) Ma apuca disperarea...

Si eu mi-am luat doua perechi de pantaloni cu burta... Sint draguti si confortabili.

Trecind la lucruri mai serioase, eu m-am hotarit sa fac triplul test. Mi-a luat singe acum doua zile si astept rezultatele in vreo 10 zile. Cam am emotii si nu ma intrebati de ce m-am hotarit sa-l fac. Aici pacientul e lasat singur sa ia decizii in numele lui, dupa ce i s-au dat argumente de ambele tabere... Am emotii si pentru ca e cam devreme si mi-e sa nu-mi dea un rezultat gresit. Cel mai bine e sa faci testul intre 15-19 saptamini de sarcina implinite, cu 16-18 perioada cea mai buna, iar eu am 15 implinite. Sper sa fie bine, totusi.

Mi-a mai spus doctorita ca la ecografia pe care am facut-o in saptamina a 8-a, marimea fetusului arata ca as avea o DPN de 4.11

Sanatate tuturor, sorry pentru Mirela Anca. N-ai grija timpul trece atit de repede si vine el BB sanatos si frumos.

DPN 2.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Bic, poti te rog sa ma lamuresti si pe mine cum sta treaba cu acest triplu test? Mie dr. mi-a spus ca trebuie sa fac o echo + sange prin sapt.12-15 apoi acelasi lucru prin sapt. 18-22 sau asa ceva ( nu mai retin sapt. le am acasa) si totusi...de ce triplu? care sint toate analizele ?

Citez: "Indicat in saptamanile 14 si 21 de sarcina, "triplul test" reprezinta cel mai important test de depistare a unor anomalii ale fatului, cum sunt sindromul Down, sindromul Edwards, defectul de tub neural, trisomainia 13"

Multumiri!

& bobita 11 +

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mai fetelor eu m-am cam saturat de parerile contradictorii ale medicilor!! Lavi sa nu ma certi ca ma stresez, dar chiar nu mai inteleg nimic!!!
1. Pe langa VSH marit, mi-au iesit leucocite 10.000 si trombocite 356.000. Intrebare catre dr. de familie: "este infectie sau ce este?". Raspuns: "nu-i nimic grav". Buuuuun
2. Iese hemoglobina 12.2 (v.n. 11-15). Dr. de familie exclama: "Dar esti foaaarte anemica, draga!". Asta desi sideremia (Fe) este peste limita superioara. Imi da sa iau suplimente de fier cu acid folic, desi anterior ginecologul imi spusese sa nu iau decat acid folic simplu, fara fier, ca fac rau lui bb. Fierul se ia in trim III. Dr. mea insista sa iau fier!!!
3. Desi Ca si Mg sunt in limite normale si alte probleme nu au aparut, imi da sa iau Materna incepand de acum, din sapt. 9, desi initial, la o alta vizita, stabilisem ca voi lua doar din trim II.
4. cer parerea unui alt medic care imi spune ca e mult prea mult pentru fat tot ce mi-a prescris: Tardiferon (Fe) + Acid folic + Materna. Trebuie sa renunt la ceva! No, la ce? - ca intalnirea cu ginecologul o am abia peste 10 zile.
5. Mi-eu aparut si mie contractiile despre care vorbea lordra si am intrebat daca sunt normale. "Nu, nu sunt normale", mi-a raspuns. Bine, dar ce pot sa fac, am intrebat si, stiti deja raspunsul: nimic, stai linistita, se mai intampla. Cand sa ies pe usa imi zice:"sunt mai multe gravide asa ca tine, cu iminenta de avort, dar nu te agita, ca o sa vedem ce se intampla"

Deci? M-am lamurit bustean, nici nu stiu ce hapuri sa inghit in seara asta.

Poate am scris cam mult, sper ca nu v-am plictisit. Daca ati fost in astfel de situatii, poate ati avut noroc de dr. mai decisi si-mi dati si mie o idee.

Tania & Punctuletz 9+

Mergi la inceput

Eu ,am fost la controlul de rutina ginec. lunar si doc. mi-a recomandat ca intre saptamanile 16-18 sa fac
o analiza de singe: dozare de alfafetoproteina pentru a se observa daca dezvoltarea bb-ului
e normala.V-ati programat cumva pentru ecografia 3D?Eu am pentru 21 iunie la clinica Diagnosis.Abia astept.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nasica lu' Andutzy, ma derutezi total ca intri de pe ID-ul ei
Imi dai emotii ca eu tot astept sa ne dea vestea ca a nascut
Macar scoate semnatura ei si semneaza cu numele tau mesajele.
De ce nu iti creezi tu un ID al tau?

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

N-as vrea sa va stresez dar as vrea sa va intreb ceva:s-a mai intamplat vreunei fete sa-i miste bb?
De doua zile parca sunt paranoica:
-1. acum 2 zile mi-a bolborosit burta{fara motiv} aprox. o jumatate de ora
-2. ieri in cateva reprize de 10 sec. am simtit niste .. ceva .. bruscaturi
-3.astazi tot spre seara... iar bruscaturi scurte.
Daca este cineva care stie , imi poate spune daca toate astea la un loc sunt primele miscari ale bb-ului sau doar
paranoia in capul meu?Oare e prea devreme ?Abia am intrat in 17 sapt.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara burtici!

Nu prea inteleg ce este cu triplul test! In ce consta? Lamuriti-ma si pe mine ca habar nu am!
Sa va dau mai multe detalii despre mine: Sunt din Bucuresti, si am 28 de ani iar cand voi naste voi avea 29. Medicul meu este la Sp.Caritas d-na dr. Radulescu Corina

Va pup si nb burtici!
+13

Mergi la inceput