Bebelusi de martie - aprilie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Rrox3 ne inscriem si noi Iosif 31 martie 3.800kg 52cm apgar 9
Fetele care au facut epiziotomie in cat timp v ati vindecat? Pentru ca eu si acum am dureri mai ales cand urinez simt o presiune si cateodata imi curge putin sange daca atunci cand ma sterg apas un pic mai tare....m am uitat sa vad cum arata si doar in interior este putin umflat sii rosu. De relatii sexuale nici nu se pune problema...oare cat trebuie sa mai astept?
Pupici la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

mamacita, am incercat sa vad pozele cu Alexandru dar im spune:
"Sorry, balcanalina has not enabled any public albums in their account."
albumul nu mai e public?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Ninocikap, multumim mult pentru urari! Si voua sa va traiasca BB, sa fiti sanatosi si fericiti!

an-k, inseamna ca alaptatul a fost motivul pentru care nu mi-a recomandat nici mie doctorul colposcopia... M-a intrebat daca alaptez si dupa ce i-am zis ca da m-a chemat peste 3 luni. Nu am stiut ca nu se poa' acum... AM crezut ca vrea dr. sa ma expedieze mai repede.

Eu sunt fericita ca, dupa ce se "blocase" cantarul, am constatat azi ca am dat jos 2 kg!!! Mai am "doar" 13 de dat jos . Si inghetata sau ciocolata sunt atat de bune...

Noi mergem maine la vaccin si ne e tare frica! Plus ca azi a fost zi cu plansori; a dormit de la 7 la 9.30 si de atunci doar pe furate cate o juma' de ora maxim... Am reusit sa o adorm acum o ora, dar cred ca ne asteapta o noapte alba... Sper macar maine, la vaccin sa fie bine!

Va pupam pe toate/toti si va povestim despre vaccin dupa pranz

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am apucat si eu in sfarsit sa intru pe forum. Azi am fost la cumparaturi pentru botez si seara la croitoreasa, nu mai incap in nimic decent pentru botez. Uff..
Si cantarul meu e teapan de cand am venit de la spital , dar de saptamana viitoare incep regimul si in curand si sportul. Doctorul mi-a interzis sa fac sport pana la 2 luni si jumatate fiindca la 7 saptamani uterul nu-si revenise inca suficient si inca mai sangeram cate putin.

Zuzunachi surgerea maronie inchis este sange ceva mai vechi. Adica nu sangerezi acum, ai sangerat ceva mai demult si acum a gasit calea de scurgere. Daca e putin nu-i problema.

Mamacita multa sanatate unchiului!

Anca Micaela succes la vaccin!

Va si fug, trebuie sa-i dau mancare Mariucai si sa mearga la culcare si o astept si pe Ioana sa se trezeasca.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna seara tuturor
si LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!
mamacita,le ai cu moda,nu gluma.hai ca am cu cine sa conversez despre trendurisanatate unchiului!
rrox3,multumesc frumos!m ai mai linistit.

noi azi am fost cumintei ,am dormit bine-desi la noapte iar cred ca adormim la 2-si am papat exclusiv tzitzi!

pupici

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swodenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ma inscriu si eu in graficul fetelor: de cand am venit de la spital nu am dat jos nimic si mai am 6 kg in plus, de asemena nu incap in nici o haina de dinainte de sarcina( toate marime S, cu talie joasa )si nici vreo haina din timpul sarcinii nu mai pot purta...

Abia astept botezul, peste trei saptamani, am un chef nebun de dans!Nu stiu cum o sa fac cu alaptatul, cred ca fac naveta din trei in trei ore restaurant-casa, casa-restaurant.

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mai vin cu o problema: vineri trebuie sa imi extrag o masea; anestezia afecteaza alaptatul?

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

mamacita, am vazut pozele, suntetzi scumpici cu totzii

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

Buna fetele!
Deaga OANAMC ai aceleasi probleme pe care le=am avut si eu!
Prima, cea cu anestezia...DA..anestezia schimba gustul laptelui si ai putea avea surpriza ca BB sa refuze sa mai suga!
Partea trista e ca daca trebuie sa ti se scoat vreun nerv din dinte(masea) va trebui sa amani sau sa suporti pe viu (cum am facut eu...si credema ca trebuie sa fiu laudata..ptr ca e cam nashpa).
A doua, cu botezul..noi l-am botezat pe BB Daniel sambata pe 14 mai si intr-adevar, am facut naveta restaurant-acasa. Partea buna a fost ca nu era distanta mare..dar in final, adica dupa vreo 4 ore l-am adus la restaurant unde a dormit neintors 5 ore. A fost un delicios ca ne-a lasat sa ne distram..
O sa fie bine..nu te ingrijora.

Am si eu o problema...cum sa fac sa apara si BB meu in listutza cu copii..rrox3 ,poate ma ajuti tu!
Daniel, data nasterii-9 aprilie, 3.300, 50 cm.

Multumiri.
si Daniel va saruta de noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Salutari la mamici cu bebelusi!Revin si eu cam tarziu cei drept.Daca mai tineti minte eu sunt mamica Aliciei,1,martie,2,800kg,50 cm ,scor Apgar 9.Am reusit sa citesc si eu in sfarsit ce a-ti scris si am vazut si pozele cu bebeii,toti sunt frumusei.Am facut si eu o multime de pozedar nu reusesc sa va trimit, tot i-mi da eroare.Poate sa ma ajute cineva?Alisuta mea s-a botezat sambata si a fost o dulce, toata lumea s-a mirat de ea ca era tot intr-un zambet si s-a pozat cu toti de parca stia ca ea e sarbatorita.Eu nu mai am lapte cam de o luna ii dau milumil.Mai papam si suc de mar si ne place tare mult.Am inceput cam la 2 luni cu sucul la sfatul dr.poate e cam repede dar s-a adaptat si ii place.Sunt cam ingrijorata ca de o saptamana mananca mai putin,ii fac 135 ml si mananca cam 80,100.Seara e si ea maraita dar doarme noaptea ,se trezeste cam pe la 3-4 apoi la 7.Soacramea zice sa ii dau dupa 3 luni noaptea ceai si dupa un timp nu se mai trezeste noaptea cica mananca mai mult ziua sa recupereze si daca se invata asa nu mai am probleme cu trezitul noaptea.nu stiu daca voi proceda asa ,sa vad cat ia in greutate dupa 3 luni.Oricum am o fetita tare cumintica ,se trezeste razand si tot gangureste mai nou a descoperit ca are 2 manute si le studiaza da din degete si rade la ele de una singura.Va las ca ma duc la nani.CEAU.

Mergi la inceput