Bebelusi de martie - aprilie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Mai fetelor, cred ca bebelusii astia ar fi in stare sa doarma peste tot, numai in patutul lor nu!

Adriana, vreau sa-ti spun ca Adina doarme acum in carucior pe balcon!!!

Giliutza si ingerasul Adinutza:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Adriana, eu am fost la control la aproape 7 saptamani. Pentru ca am nascut prin cezariana, mi-a facut echografie (sa vada uterul si daca sunt sau nu aderente la operatie). Control pe masa nu am avut - si m-am bucurat pe moment - dar cred ca mi-ar fi prins bine. Pentru ca totul a fost in ordine , m-a mai chemat peste 3 luni. Dar cred ca o sa m a duc mai repede, ca am uneori niste junghiuri rele si mi-e sa nu fi recidivat o veche rana de pe col...

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Adriana, draga mea, cum reusesti tu sa slabesti? Si mai ales, cum faci abdomene? Nu ai nascut prin cezariana? Eu sunt chiar disperata! Intr-o luna de cand am nascut nu am slabit nici 100 grame, e adevarat ca mananc multe dulciuri, dar nici chiar asa! Vai de mine si de psihicul meu!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Ariadnabr,scumpica foc micuta Votat printesica si succes in continuare!!!
Fetota mea cea scumpa doarme numai in brate la mami,si acum scriu cu ea in carca...merg sa o pun in patut sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor, daca voi ati stii cum a plans fetita mea azi!
Am plecat de acasa pentru o ora(sa rezolv detalii legate de botez) si am lasat-o pe Leti cu soacra-mea(gresala fatala ce nu se va mai repeta), cand am venit acasa, aflu ca bebe a plans disperata, ca i-a dat ceai si a baut 100ml(?!?!?! la mine nu a vrut sa bea deloc?!?!?!)Foame nu prea cred ca i-a fost pentru ca eu am alaptat-o chiar inainte sa plec si mananca la 3 ore.In fine, cum ajung eu acasa, soacra-mea se grabeste sa plece, dar graba, frate, nu gluma, abia am apucat sa o salut.Bebe papa putin, adoarme pe la 13.00 si de atunci o tinem intr-un show: se trezeste din somn in urlete, adoarme brusc, iar se trezeste in urlete, iar adoarme brusc.Nu mai stiu ce sa ii fac si mai ales, nu stiu de ce face asa, dar plange de se invineteste!Initial am crezut ca o deranjeaza scutecul, sau costumasul, nu mai stiu nici eu, am incercat sa ii dau si eu ceai si s-a strambat de parca i-ar fi fost greata.Se poate sa o fi obligat soacra-mea sa bea ceai si sa se fi speriat?
Sunt paranoica ???????

Acum parca s-a mai linistit, dar am tinut-o in brate o ora si e in pielea goala, ca am dezbracat-o sa o schimb si a adormit brusc; nu am vrut sa o trezesc si sa o sperii mai tare,; am invelit-o in doua paturici...

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Oana, este foarte posibil s-o fi speriat. Bebelusii insa uita repede, ar trebui sa se simta mai bine dupa somnul asta. Tine-o in brate, sau aseaza-te in pat cu ea si tine-o pe pieptul tau, ca in caz de se trezeste speriata din nou sa o poti linisti. Nu cred ca esti paranoica...
HiroralMultumim frumos!!

Apropos de slabit...voi cum faceti, ca eu stau pe loc, nu slabesc si nu mananc dulciuri deloc. Doar 3 mese pe zi si apa cat cuprinde!

Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

fetelor, abia azi sa zic ca mi-am mai revenit si eu cu somnul dupa botez si toata alergatura, dar ma bucur ca am facut-o.
si de azi iar suntem singurei pentru ca tati a plecat la Zalau la treaba lui, si mai vine vinerea cealalta.

Anca Mihaela "La multi ani!" pentru Ema Ioana pentru cele 2 luni ale ai, multa sanatate si zile frumoase!!

Ocrainic "La multi ani!" pentru David pentru luna care a implinit-o astazi, sa se faca mare si voinic!!

Si "la multi ani!" si pentru puiul meu, Mihai Alexandru care astazi dimineata la ora 10 a implinit 3 luni.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

oana, nu stiu cum fac de slabesc , cred ca din cauza oboselii, sunt terminata am niste cearcane parca sunt stafie, si da am nascut prin cezariana dar dr mi-a spus sa ma apuc de gimnastica ca sa scap de burtica, arat de parca as fi in 4 luni si inca nu ma incape nimic din hainele vechi, decat o pereche de amarati de pantaloni de trening , maine vreau sa merg sa-mi cumpar ceva niste blugi sa am si eu cu ce iesi in lume, cat priveste abdomenele fac cate 20-30 depinde cate pot, nu ma obosesc prea tare si nu ma ridic la maxim doar vreo 30 de cm , pt inceput eu zic ca e super bine, incearca si tu , iar cu slabitul o sa ai timp , pe mine chiar nu ma intereseaza si uite ca se intampla, si mananc ca o sparta , ma iau la intrecere cu bebe

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fetelor,noi azi am fost taaare cumintei:somnica,papa la 2 ore,ca de obicei,si tot mese de cate 100(acum la 18 a luat 120),plimbare cu cosuletul de masina,stat la soare la aerosoli pe terasa la Safari(e restaurantul care priveste deasupra portului Tomis),mai putin cand si-au comandat tati si mami ceva de baut(noroc ca cerusem si nota)cand am inceput sa plangem ca vrem miscare.Chiar l-a luat putin si soarele pe Alexutu'.
Pe unchiul meu l-au operat azi,complicat,au fost mai multe artere de protezat,rinichii inca nu functioneaza,raman in continuare emotii...ocrainic,nu stiu daca il stii,prof.Barsan l-a operat,am inteles ca este seful clinicii si un om deosebit de serios.
In alta ordine de idei,cred ca va asteptati la cat de in paralel am mers cu evolutia cu colega mea de dpn,Adriana(pana si bebeii ne seamana),ca si eu mai am doar 6 kg de dat jos si mananc ca sparta.Singura diferenta e ca eu nu fac abdomene(desi tare as vrea),mi-a zis ginecologul ca sunt interzise pana la terminarea lauziei,altfel,ligamentele de sustinere a ovarelor fiind inca foarte moi,exista risc de prolaps(coborare,cadere)a ovarelor.Am gasit niste forme modificate de abdomen,asa putin de antrenament,in care stai culcata,expiri si incerci sa-ti apropii cat poti de mult abdomenul de coloana(sa-ti lipesti burta de spinare),apoi te relaxezi si inspiri;cate vrei,oricand.
Toale de primavara a trebuit sa-mi iau si eu,caci nimic nu-mi mai vine(fuste,pantaloni),camasile imi vin caci de obicei le iau mai largi,deci acum sunt numai bune.Ce aveam erau numai groase,de iarna,iar ceva pantaloni de gravida mai subtiri pe care-i aveam imi sunt mari acum.Deci,ce am luat si va sugerez si voua,caci e foarte la moda primavara asta,sunt doua fuste gipsy,cu volane,una lunga alba tivita cu dantela care e un must have al verii si se asorteaza cu absolut orice,alta pana la genunchi cu imprimeu floral micut in nuante de turqoise tivita cu dantela neagra,ptr.ca eu am multe lucruri pe turqoise si vernil,bineinteles si negru.Sunt pe elastic,deci le voi putea purta si dupa ce slabesc mai mult,sunt la moda si merg cu balerini sau alta incaltaminte fara toc,deci mi s-au parut f.practice si acopera excelent burtica.V-am facut capul mare?Cronicar de moda trebuia sa ma fac...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=4c74&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna, buna,
la noi merge in continuare tatzi cu formula mana'n mana, asa ca Bianca s-a acomodat, kk inca nu a facut de ieri, ...mai astept
ninocikap, cum rezisti tu cand e tati plecat? vreau si eu retzeta,
LA MULTI ANI PUIUTULUI TAU MIHAI ALEXANDRUsa creasca mare si voinic
oanamc stiu cum e, nu esti paranoica, eu am patzit asa cu o matusa de-a sotzului(care e cam singurul meu ajutor aici... dar si asa ajutor..., o ia pe Bianca in bratze, dupa ce lucreaza in gradina, si daca, cumva se spala pe maini, o pune exact cu fatza pe respectiva bluza plina de praf, , ara caine si cand il mangaie pe Nero cand pe Bianca, deci e o femeie de treba, ma suna si ma intreaba cum ma simt, daca ma poate ajuta(sa-mi spele, calce etc.), dar eu de la fazele cu Bianca si cand iesim la plimbare ocolim casa respectiva, cu toate ca sunt constienta ce bune mi-ar prinde, un ajutor
anca micaela, si eu am avut candva rana pe col, si am vrut control, cand am fost la dr(la 6 sapt), dar mi-a zis ca nu poate verifica asa ceva pana nu termin cu alaptatul
adriana, pe mine in primul rand m-a intrebat ce si cum ma simt, m-a urcat pe masa si m-a controlat, si mi-a facut si eco la cerere ca vroiam sa fiu eu sigura ca-i totul bine, eu am vrut sa merg la 6 sapt. dar dr. fiind ocupat m-a programat la 7 sapt, asa ca nu-i bai daca ajungi putin mai tarziu din moment ce pe tine nu te doare nimic
fetelor avetzi bebelusi superbi, sa va traiasca

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput