Sunt.....dar ma tratez!
Raspunsuri - Pagina 4
dara spune:
Mai, ce de lume plina de defecte......
Flavia, Adela are dreptate... Se poate chiar sa ne placa unele defecte chiar fara sa ne dam seama... Oare care dintre ele mi-o fi placand... Ala cu dezordinea nu... Desi cel mai repede imi gasesc lucrurile in dezordine. Cand sunt ordonate si la locul lor (care o fi ala...) parca le caut mai mult.
Iully, sotul meu e sacaitor... Cateodata chiar ii spun "Draga, esti ca o nevasta..." Poate de asta eu sunt in general in extrema cealala... Adica nu ma prea intereseaza unele chestii. Bineinteles, din cele care ar trebui...
Va pup!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
adjadyn spune:
in final toata lumea are defecte, mai rau atunic cand nu le constientizeaza, si bine atunic cand face din un defect o calitate
flavia ramona spune:
Dara, da e posibil ca Adela sa aiba dreptate, dar eu realizez ca gresesc si ma supar eu pe mine pentru ca nu am fost capabila sa ma abtin. Deci nu cred ca imi place, tocmai ca ma irita. Asa ca ce sa fac? Cum sa ma tratez?
Sabina V spune:
Apropo de sofat-eu mi-am luat carnetul de 2 ani, dar nu am avut probleme cu sofatul - daca eram cu cineva. Dar cand a fost sa plec singura la drum, m-am cam pierdut.Singura solutie-in fiecare zi cate putin.Am mers in fiecare zi intr-un loc unde nu prea se circula, si am condus, pana cand intr-o zi am prins curaj si am condus eu pana acasa. De atunci nu mai am probleme. Acuma merg in fiecare zi la munca cu masini, si nu mai am nici un fel de probleme.
De defecte ce sa mai zic: sunt aiurita , uituca, aeriana, fac numai ce vreau eu......lista poate continua.
Si cred ca acea persoana care te intimideaza, ar trebui sa incerci sa nu o mai bagi in seama. Prefa-te ca nu exista.
Sabina
axia spune:
Mai Dara, ce provoci tu omul.....
Pai numarul 1 : nu am ambitie sa slabesc si mor cand ma uit in oglinda si apoi : imi fac prea multe procese de constiinta. S-or gasi pe undeva injectii cu nesimtire ???
Sunt cam comoda (ca sa nu zic lenesa ca parca suna rau)
Si nu in ultimul rand cam geloasa - asta chiar ca nu prea imi place sa recunosc
Astea ar fi cele mai mari
Imi povestea un prieten ca a fost intrebat la un interviu pentru un job care sunt 3 defecte si 3 trei calitati pe care le pote spune despre el, repede, fara sa se gandeasca. Bun testul !!!!! Incercati
Andre si BB Tibi
dara spune:
Sabina, greu cu sofatul asta, zau! Cica clujul are mai multe masini pe cap de locuitor... Statistica tare imbucuratoare pt. mine...
Axia, vezi cura pe care am dat-o eu aici. Merge ate bine, eu iar o tin, sa scap de kilogramele de iarna... Daca crezi ca ti se potriveste, incearca-o!
Flavia, la ce ai intrebat tu mai meditez...
Pupici!
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
axia spune:
Dara si Sabina, eu conduc 50 km pe zi dus-intors la/de la servici...in Bucurestiul asta plin de neamuri proaste si de nesimtiti. Sofatul este exclusiv chestie de exercitiu. Acum merg gandindu-ma la ale mele, daca Mitzi mai are lapte, cum mai sta cu Pampersii, zau. Luati-va inimile in dinti, ca nascutul a fost mai greu.
Va doresc succes si curaj !!
Am incercat cura asta, cred ca este o teorie mult simplificata scrisa de un francez, intr-o carte. Eu nu pot renunta la : sucuri si zaharul din cafea, cat despre apa........nu mai zic !
Andre si BB Tibi
dara spune:
Pai atunci ce sa mai zic, Axia... Cauta una care sa ti se potriveasca... Oricum, ambitia e pe primul loc, restul vin de la sine.
flavia ramona spune:
Apropo de sofat, mi-e imi place la nebunie...... poate ca sunt eu nebuna, dar imi place. Conduc si eu cca 50 km zilnic, prin oras, si daca nu dau peste taximetristi tampiti sau oameni orbi atunci imi place mult. Intr-o vreme faceam cate 1.000 km saptamanal, asta pana nu am avut problemne cu spatele si atunci am lasat-o mai moale cu drumurile in judet. Am masina de 2 ani jumate si am facut pana acum 53.000 de km asa ca zic eu ca am experienta si ca sunt soferita buna si modesta, nu?. Stiti cum e, totul tine de obisnuinta ... ca si eu daca nu lucram ce lucram si trebuia sa stau la birou toata ziua, cand mai apucam sa fac atatia km. Eu consider ca femeile sunt soferite mai bune decat multi barbati, daca se obisnuiesc. Sa nu ma injure barbatii....
dara spune:
Flavia, respectele mele!