Sunt.....dar ma tratez!
Raspunsuri - Pagina 3
dara spune:
Cu placere, Adjadyn ! Oricum tu ai fetita mica, ai avea timp sa slabesti. Dar daca ai nunta, atuncea de, se cere!
Cu mare ambitie, o sa te tina. Cand am tinut-o m-am ambitionat asa de tare, si cunoscandu-ma cum sunt, am zis ori alba ori neagra, si nu am pus ABSOLUT nimi altceva in gura decat ceea ce era in cura. Si n-a fost greu decat in primele doua zile. Iar chestia cu frustrarea cand nu poti sa mananci nu stiu ce bunatate, cred ca e si mentala, daca iti pui in cap o chestie si si o motivatie, te poti tine de ea. Multa b afta!
O sa-mi fac si curaj cu sofatul. Imi lipseste increderea in mine aici, mi-e si foarte teama, am avut un instructor cu care a fost totul ok pana la ultimele ore cand imi tot spunea ca n-o sa fiu in stare sa sofez niciodata, ca nu ma concentrez, ca nu ma adun, ca decat sa se intample ceva... Si cand mi-am luat carnetul mi-a spus: Ei, acuma mai trebuie sa inveti sa conduci si e ok.
Multumesc de raspunsuri si de incurajari.
Va pup!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
adjadyn spune:
sa spunem ca nu am tinut eu cu strictete regimul, nici nu stiu daca am sa pot.........important ca am slabit 1 kg 50...eu zic ca asa incetut..merg pe drumul cel bun
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
dara spune:
Felicitari, Adjadin, tine-o tot asa!
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
flavia ramona spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
eu daca as schimba ceva la mine..ar fi felul de a reactiona..sa nu ma mai enervez din orice..sa abordez problemele dupa ce situatia de stres a scazut.
MirelaV
pupicei pe burticei
Mi se potriveste de minune. Atunci vreau sa stiu tot, atunci vreau rezolvare, atunci ....... Si cand trece momentul si ma gandesc ce "desteapta" am fost imi vine sa .
Rar mi se intampla sa fiu stapana pe mine pana trece momentul si sincer, desi imi constientizez defectul, in momentul de criza parca ...
pozici
Mia. spune:
Eu sint timida,dar ma tratez,dar asta se trage din copilarie...Iar cu uitatul chiar am o problema,incerc sa-mi fac tot timpul liste si o sa incep sa iau si lecitina ca mi se pare destul de grav..
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
dara spune:
Flavia, mi se intampla si mie de foarte multe ori sa ma ambalez asa de tare, sa fac si sa dreg, sa vreau solutia atunci pe loc... Sunt repezita si am avut de pierdut din cauza asta...
Mia, sunt si eu o uituca... Patologic, chiar... Spre rusinea si disperarea mea mi s-a intamplat odata sa uit pur si simplu -pentru o cateva secunde ca am luat copilul din carucior si acesta a mers in strada... O luase pe trotuar dar nu-ti spun prin ce am trecut inchipuindu-mi ce s-ar fi putut intampla!
flavia ramona spune:
Dara, si eu am pierdut din cauza asta si pierd in continuare, dare se pare ca nu e asa simplu sa te tratezi. Cel putin suntem constiente de acest defect, iar de aici incolo e o chestiune de vointa. Eu incerc de fiecare data si am constatat ca cel mai bine e sa plec din incapere sau de unde ma aflu pt ca reusesc sa ma calmez si apoi discut ...
pozici
Adela99 spune:
am intrat sa va impartasesc despre experienta mea in legatura cu defectele si cum am reusit sa scap io de unul din ele da' nu spun care
acum cativa ani am fost la un curs care continea si momentul " sa te cunosti pe tine insati" sau asa ceva... si vine ziua cand trebuie sa ne facem listutza cu calitati si defecte, dupa care profesoara ne spune: si acum ganditi-va care dintre defectele enumerate va place, cu care dintre ele va simtiti bine, cu toate ca il percepeti ca un defect ... si mi sa aprins beculetzul! aha, de aia nu scapam eu de defectul asta, pentru ca de fapt imi placea ... acum nu-l mai am, si cu timpul sa transformat intr-o calitate
incercati metoda
bruxinha, sa nu te intereseze pe tine scandinavii ... ntz, ntz
iully spune:
Am foarte multe defecte dar aici voi scrie doar cateva:sunt prea exigenta cu altii nu cu mine,comoda (singurul care ma scoate din starea asta e baietelul meu,pt care as fac orice),nu sunt toleranta,sacaitoare...as putea continua mult...Dar incerc din rasputeri sa ma controlez macar cu straini pt ca familia ma accepta
adjadyn spune:
am devenit obsedata de curatenie...e o boala mostenita din familiedeja incep sa devin inervanta.....cred..oare sa ma mai trtatez??