Sunt.....dar ma tratez!
Raspunsuri - Pagina 5
adelaide spune:
Mai, dara, n-om fi noi doua surori prin alta existenta, ca le zici ca pentru mine.
1.Carnet sofer luat in februarie anul trecut, condus ioc. N-am nici o tragere de inima cand ma urc la volan.Am fost ieri cu sotul meu si l-am enervat cu nervii, cum zice el. Luam gropile cu spor.
2. Dezordine, cuvant de ordine. Eu ma scuz, zicand ca n-am timp: serviciu, bebe mic, soacra care-mi sta pe cap pana seara la 9 si-mi critica orice miscare, ca mai bine ma las pagubasa de orice se lasa cu critica. Dar ma invinovatesc si ca sunt prea bleaga, prea bine crescuta ca sa o pun la punct.De cand misuna la noi ma dispera cu mancarea. Toata ziua in casa mea se gateste. M-am saturat!!!!!!!!
Intru si eu in clubul vostru, nu-i asa?
Fiquelle spune:
quote:
serviciu, bebe mic, soacra care-mi sta pe cap pana seara la 9 si-mi critica orice miscare,
Spune-i soacra-tii ca ai ca defect si crimele in serie si ai la activ d-astia de nu stiau sa-si tina gura!
Mada si Sofia
dara spune:
Adelaide, surori, zau asa...
Si eu m-am urcat de 2 ori cu sotul in masina-eu la volan... Nu-ti spun ce a iesit! Am uitat sa mentionez ca instructorul preaminunat care m-a invatat sa conduc era cica prieten cu al meu sot, ceea ce nu l-a impiedicat sa se dea la mine cu nerusinare. Bineinteles ca l-am pus la punct, dar sotului nu i-am spus nimic - am facut fata singura situatiei si n-aveam chef de discutii inutile. Dar se pare ca oarecum s-a razbunat si ala pe mine... In fine. Eu tot nu-mi pierd speranta ca o sa conduc odata si-odata.
Fiquelle, ne intalnim si aici!
Eu pe langa soacra (care nici nu e prea pisaloaga) o am pe mama, care e campioana la acest capitol! Ea sta cu fetita asa ca ma toaca intr-una. Si nici nu ma asculta in privinta fetitei. Ei, macar e mama...
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
ancutzathree spune:
Ma bucur ca ai deschis acest subiect,nu stiu de ce,dar m-as simti bine sa-mi etalez si eu cateva din defecte,cele care imi vin in minte:
-despic firul in 4
-astept tot timpul sa fiu laudata,iar daca nu se intampla ma simt in inferioritate
-nu fac nimic daca nu am chef,astept sa-mi vina cheful,doar lucrurile de maxima importanta
-ma supar si ma consum pe nimicuri
...si cand va aud ca nu va urcati la volan....eu am carnet de 4 ani sunt innebunita dupa volan insa noi nu avem masina asa ca conduc cand prind masina parintilor dar foarte rar daca am condus vreo 1000 km in total, insa am zis ca dupa ce imi iau masina,ma urc in ea si ma duc pana ma satur
Ancutza-gravidutza&Alex 35+
carrie spune:
salutare fetele
Dana, acuma am vazut si eu ce subiect interesant ai deschis...
mi-ar cam trebui spatiu sa ma desfasor in domeniu.acuma tu ma cunosti bine si poti confirma mare parte din ele
asadar:
-sunt foarte dezordonata
-ma stressez usor din orice si despic firul in 4 iar daca e vorba de fetitza mea sunt chiar usor paranoica.
-sunt uneori f timida(desi paradoxal imi place sa fiu in centrul atentiei) nu ar trebui sa fiu timida ptr ca lucrez in HR, si nici nu sunt tot timpul dar in anumite situatii, am un trac cumplit mai ales daca trebuie sa vorbesc in public.
-nu am ambitie sa tin cura de slabire, da chiar deloc!si nici sa ma duc cosntant la sala,na am zis-o si asta
precis imi mai aminm\tesc si va mai spun.
pupici
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Gargaritza spune:
Cu toate ca titlul subectului este "Sunt....dar ma tatez!!!".....scriu si eu cu toate ca nu ma tratez...
Eu sunt o leneshaaaaaaaa de mare, mare categorie...deh balantza.
Si mai sunt si cicalitoareeeeeee....vai saracu' de sot al meu(deh cine il pune sa nu isi duca sosetele la cos).
Si mai am.....me enervez repede...cu toate ca nu se vede...dar imi fac scenarii in minte si daca imi dau drumul la melita< a se citi gura> nu ma mai opreshti.
Si aia care ma nerfeaza cel mai tare este ca....nu am incredere in mine
Garga si Irinuca
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=375227829
aurelia1278 spune:
- Timida
- Complexata
- N-am incredere in mine
- Sofez de nevoie si am emotii cat timp sunt la volan
- Lenesa
- Dezordonata
- Ma enervez din orice si fac din tzantzar armasar
- Cer perfectiunea de la toti, inclusiv de la mine si niciodata nu sunt multumita
Aura